Kringloopcentrum Amersfoort

Adres

Zwaaikom 21
3812 PS  Amersfoort (Utrecht)
033-4626969

Openingstijden

Maandag
10:00-17:00 
Dinsdag
10:00-17:00 
Woensdag
10:00-17:00 
Donderdag
10:00-17:00 
Vrijdag
10:00-17:00 
Zaterdag
10:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN.

Deze winkel heeft het BKN keurmerk.

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloopcentrum Amersfoort. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloopcentrum Amersfoort. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloopcentrum Amersfoort op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Amersfoort of kijk in het overzicht kringloop in Utrecht voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Zwaaikom 21 in Amersfoort.

Deel ook je ervaringen met Kringloopcentrum Amersfoort. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 8 Service: 10 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  Grote winkel. DIvers aanbod. Vriede;ijk personeel

 2. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Grote winkel met bijzonder mooie boekenafdeling

 3. Producten: 5 Service: 4 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 4.3

  Mijn verwachtingen zijn totaal niet uitgekomen
  Duur en vaak vies

 4. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Mooie, ruime winkel. Veel keuze en keurig categorisch opgesteld. Ook goed georganiseerd ivm de corona regels.

 5. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  mooie kringloop, bij binnenkomst leuke presentatie, jammer dat je daar niets van kunt kopen.... alleen t speelgoed (spelletjes en zo was een bende) misschien een verbeter puntje? de klus Hal vind ik een heel goed idee!

 6. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Fijne grote kringloop met veel spullen. Leuke prijsjes. Wat in de brocante hoek staat is wat duurder maar niet schrikbarend duur. Wat ik heel jammer vind aan deze kringloop is dat ze bij de inbreng de pareltjes er tussenuit halen en bewaren voor in de etalage met hoge prijzen of ze laten ze veilen, dan moet er ook flink voor betaald worden. Zo gebeurt het mij dan ook nooit om spontaan tegen zo’n pareltje aan te lopen hier. Dat is echt jammer.
  Oh en het parkeren is lastig.

 7. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Erg leuke en grote en niet dure kringloop.
  De parkeergelegenheid valt wel tegen

 8. Producten: 5 Service: 1 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 3.3

  Grote kringloop, met onvriendelijk personeel. Ook raar dat geprijsde artikelen in de etalage niet verkocht worden. Niet echt aantrekkelijk om er te kopen, aangezien daar het "mooie" spul staat.

 9. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Alleen pinnen,dat is toch raar voor een kringloop winkel.
  Veel mensen kunnen toch alleen maar contant betalen?

 10. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Fantastische kringloop.

  Ik heb geen ervaring met hoge prijzen in deze kringloop. Ik vind regelmatig pareltjes voor een euro. Sinds de Corona maatregelen is het moeilijker voor de kringloop om de planken gevuld te houden gezien ze alleen voor opening kunnen vullen. Dus zolang dat aanhoud kan je beter optijd zijn anders zijn alle mooie dingen weg. Ik heb er vertrouwen in dat als alles weer een beetje normaal word, ook dat wel weer beter zal worden.

 11. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Grote winkel met vrij toegankelijke toiletten (dus geen sleutel vragen). Er is een horeca gelegenheid. Hier zijn veel klusspullen. Wel veel dozen met losse spullen. Beetje rommelig daarom. Prijzen iets aan de hoge kant.

 12. Producten: 7 Service: 9 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Grote kringloop erg druk. Vind de prijzen wel bovengemiddeld liggen maar de boekenafdeling is super leuk en overzichtelijk. Vriendelijke medewerkers.

 13. Producten: 4 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.7

  N.a.v serie op tv deze kringloop bezocht. Hij is groot, maar wat een rommeltje. Veel smerige spullen er tussen. Parkeren helemaal dramatisch. Mevrouw achter kassa was wel vriendelijk. Ook in Leusden geweest, maar vond het daar ook drie keer niks.

 14. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8

  Nette en grote winkel, kleding- en vintagekleding sectie zag er top uit. Prijzen ietsje duurder maar leuke dingen te vinden

 15. Producten: 4 Service: 3 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 3.3

  Rommelig, ruikt niet fris.

 16. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.3

  Fijne overzichtelijke winkel. Favoriete afdelingen: Boeken ***, Bloempotten/Vazen ***,
  DoeHetZelf-artikelen **,
  Electronica **
  Compleet met goede voorzieningen plus gratis parkeren in wijde omtrek.
  Mijn beste koop: Philips stofzuigerslang voor 80 cent 💪🏿

 17. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Fijne grote winkel!

  Nette prijzen en vriendelijk personeel👌🏼 dit is hoe een kringloop hoort te zijn!

 18. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  De boeken (een hele grote afdeling) hier zijn echt ontzettend goedkoop, zelfs de oude antieke boeken. Ze hebben winkelwagentjes en ik begreep al gauw waarom. We hebben er heel wat ingeslagen. Een hele fijne kringloop en vriendelijke medewerkers! Absoluut een favoriet.

 19. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Grote kringloopwinkel met verschillende ruimten. Grote boekenafdeling met veel keus. Gesorteerd op genre maar helaas niet op alfabet dus het is wel zoeken. Weinig antiek of vintage. Leuke koffiehoek met lekkere tosti's en niet duur (1,50 euro). Toiletten gratis maar niet al te schoon. Parkeren gratis en voldoende plek. Prijzen wisselend.

 20. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9

  Veel producten in een ruim opgezette winkel met vriendelijke mensen, je moet vaker naar binnen lopen om mooie artikelen te scoren maar dat heb ik er voor over

 21. Producten: 4 Service: 6 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5

  Ik had hoge verwachtingen maar deze zijn helaas niet uitgekomen. Het assortiment viel erg tegen, met uitzondering van de boeken. Weinig speelgoed en (mooie) kleding. Wat er hing was matig gesorteerd en veel oude troep. Jammer!

 22. Producten: 8 Service: 10 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Deze kringloop is in deze buurt wel mijn favoriete. Als boekenliefhebber kan ik hier vaak wel slagen voor leuke prijzen. Ruim opgezet met leuke kleine eetgelegenheid inpandig. De klusafdeling is een geweldige toevoeging.

 23. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 7

  Een walhalla voor de boeken liefhebber. De ruimte is bij warmte alleen stil benauwd. We zijn aan de Nddtr spullen niet toegekomen. We komen van Uit Groningen of w eens terug @

 24. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Tegen mijn verwachting toch wel een aanrader.

  De klussers moeten naar deze kringloop toe. Ze verkopen werkelijk alles wat los en vast zit. Goed en niet goed. Maar de prijs is daar dan ook naar.

  Boeken liefhebbers moeten hier gelukkig worden
  Zo extreem goed uitgezocht. Op catogorie en soms zelfs op schrijver.

  Schilderij afdeling... dat zou iedere kringloop moeten doen.

  Heren kleding en glaswerk en huisraat valt tegen, niet veel en van beperkte kwalietijd.

  Maar als je in de buurt ben... zeker even langs gaan.

  Personeel is vriendelijke en behulpzaam.

 25. Producten: 4 Service: 4 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 4.3

  Niet al te beste kringloop
  Groot maar weinig tot geen mooi spul

 26. Producten: 5 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6

  Stukken duurder geworden dan bijvoorbeeld 2 jaar geleden

 27. Producten: 9 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Een ruim opgezette en leuke kringloop, wat mij betreft de best gesorteerde in de regio. Prijzen zijn ook goed. je vindt er echt van alles. Boeken en CD's zijn er heel veel en ook goede kwaliteit titels. CD's en DVD's hebben eenheidsprijzen. Er is veel speelgoed, met name spelletjes. Veel serviesgoed en goede sortering meubels, ook voor hele schappelijke prijzen. Er is ook veel kleding in een aparte ruimte, maar daar heb ik persoonlijk geen ervaring mee.
  Er is ook heel veel elektra, heb er laatst een apple tv gevonden voor 6,50 bijvoorbeeld. Ook heel veel adapters, kabeltjes... zoek je iets wat nergens meer te krijgen is in de reguliere handel, hier hebben ze het soms wel!
  Je moet wel weten wanneer je moet gaan: er zijn veel "vaste klanten" die precies in de gaten houden wanneer de boel weer wordt bijgevuld en er dan als aasgieren op afvliegen.

 28. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.7

  Erg mooie boekenverzameling (wat dat betreft aan de top). Overige erg voorspelbaar. Redelijke prijzen. Moeilijk parkeren bij ietwat drukte.

 29. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Heerlijke winkel, lekker ruim en altijd nieuwe spullen. Ik mis wel de laatste tijd wat hippe items die volgens mij het filiaal in de stad komen te staan. Ook leuke collectie confectie:)

 30. Producten: 1 Service: 1 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 1

  Wij zijn vandaag, dinsdag, voor niets aan de deur geweest. In tegenstelling van wat er op deze site staat is deze winkel alleen van woensdag t/m zaterdag geopend.

 31. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Ruome grote winkel, prijzen redelijk

 32. Producten: 8 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Grote winkel die opvalt door zijn grote boekenafdeling. Winkelindeling is wat voorspelbaar en prikkelt niet erg. Ook veel meubels, maar weer relatief weinig speelgoed, elektra en hobby. Kledingafdeling is wat steriel en verder een leuke koffiecorner met ook tosties. Parkeren is absoluut een drama, groot minpunt van deze winkel (vandaar de 5 voor service). Winkelsfeer is goed, de prijzen gemiddeld en medewerkers vriendelijk.

 33. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.3

  Prachtige ruime kringloopwinkel, gelijkvloers, bezoekerstoilet, vriendelijk personeel
  Parkeren is soms even zoeken en geduld hebben, maar dan heb je wel wat:
  Groot assortiment kleding, meubels, speelgoed en ...boeken, boeken en nog eens boeken. Liefhebbers van bladmuziek? Dit is de beste winkel van de provincie. Een paar kasten vol muziekboeken, liedjesboekjes, bladmuziek enz. enz.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10