Kringloopwinkel Amstelveen

Adres

Kostverlorenhof 147
1183 HK  Amstelveen (Noord-Holland)
06-17262404

Openingstijden

Openingstijden onbekend.

Informatie

Beoordelingen

 1. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 6.7

  Duur rommelig en overvol. Begrijp niet waarom pinnen hier niet mogelijk is. Eigenaar vertelt dat de opbrengst naar Artsen zonder Grenzen gaat. Pinnen zou alleen voor een grotere opbrengst zorgen.

 2. Producten: 6 Service: 8 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 6.3

  Kleine kringloop staat onoverzichtelijk vol. Je kan rond kijken maar bijna nergens bij komen. Hele vriendelijke mensen en goed te parkeren. Je zou er maar net iets leuks kunnen vinden!

 3. Producten: 7 Service: 10 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 7.7

  Vriendelijke eigenaar, rommelig beneden, boven overzichtelijk. Niet zo groot, maar wel een mooie vondst gedaan!

 4. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Veel leuke dingen gekocht voor mijn nieuwe flat en had geluk want ze hadden 3 dagen alles voor de helft van de prijs. Mooi meegenomen in deze dure decembermaand. Het was wel erg druk in de winkel met al die koopjesjagers, maar wel gezellig. Binnenkort nog maar eens langs gaan als het wat rustiger is.

 5. Producten: 7 Service: 9 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Mooie kerstafdeling met veel leuke en aparte dingen. Winkel is een beetje vol, maar dat maakt het snuffelen extra leuk. Prijzen zijn heel redelijk en sommige dingen zelfs goedkoop. Het mooiste vind ik dat alle opbrengsten van deze winkel weer gedoneerd worden naar Artsen zonder Grenzen. Hier kom ik zeker vaker.

 6. Producten: 1 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 4.7

  Duurte kringloop winkel die ik ken.

 7. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Vriendelijke ontvangst. Eigenaar was heel behulpzaam en informeerde of hij kon helpen en of wij iets speciaals zochten. Verder kan je rustig rondkijken. De winkel is niet heel groot maar dat is niet erg. De indeling was echter verre van overzichtelijk! Heel jammer want er stonden leuke dingen tussen maar nu waren veel spullen onbereikbaar door alles wat er opgestapeld voor stond. De prijzen vielen mee al waren sommige dingen opeens onverwacht duur. De locatie is makkelijk te bereiken en de parkeergelegenheid is goed.

 8. Producten: 1 Service: 5 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 3.7

  Ontzettend duur voor kringloop....heeft weinig met kringloop te maken en meeste leuke pullen zijn dan weer niet te koop en houden ze zelf om de winkel 'mooi' te maken...dat lijkt me niet de bedoeling van een kringloopwinkel...vraag me af wie de winst in zn zak steekt, verder aardige werknemers

 9. Producten: 4 Service: 9 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 6

  Erg vol. Je kon niet overal bij, wat erg jammer was. Niet alles is geprijst. Heel erg duur voor een kringloop... 45 euro voor een W. Germany vaas. Die zou je bij een kringloop toch wel goedkoper moeten kunnen krijgen, want nu is de leukigheid ervan af. Wel een zeer vriendelijke eigenaar!

 10. Producten: 8 Service: 10 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  Een beetje rommelig en vol beneden zoals een kringloop moet zijn vind ik, maar boven is alles weer heel overzichtelijk. Veel mooie spullen en alles is schoon. Prijzen zijn redelijk en personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

 11. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Kleine winkel met erg veel spullen. Niet goedkoop.
  Staat erg vol, zodat je niet alles kan zien.
  Vriendelijke medewerkers.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10