Kringloop Centrum Prins

Adres

Laan van de Mensenrechten 590
7332 AB  Apeldoorn (Gelderland)
055-3125618

Openingstijden

Maandag
09:30-17:00 
Dinsdag
09:30-17:00 
Woensdag
09:30-17:00 
Donderdag
09:30-17:00 
Vrijdag
09:30-21:00 
Zaterdag
09:30-17:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Kringloop Prins is meer dan alleen een kringloop. Het is de grootste kringloopwinkel van Gelderland en ze steunen diverse goede doelen waaronder Kika. Daarnaast is er bij Kringloop Prins is er plaats voor reïntegratie projecten.

Je vindt hier onder andere adresgegevens, openingstijden en beoordelingen. Tweedehands winkelen bij Kringloop Prins kun je 6 dagen in de week. In het overzicht hierboven zie je de openingstijden voor Kringloop Prins. Ontdek de kringloop in Apeldoorn, bekijk ook het overzicht van alle winkels of kijk in het overzicht kringloop in Gelderland voor alle kringloopwinkels in de provincie. De locatie van de kringloop kun je bekijken door te klikken op 'kaart'. Plan vervolgens direct een route naar Laan van de Mensenrechten 590 in Apeldoorn.

Deel ook je ervaringen met Kringloop Prins. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen. Wil je een vraag stellen aan deze winkel? Kringloop Prins is bereikbaar per email en telefoon.

Beoordelingen

 1. Producten: 4 Service: 2 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 4.3

  Wat een tegenvaller. Bij binnenkomst lijkt het heel wat. Leuke combi tussen kringloop, vintage antiek (?) En zelfgeknutseld. Bij nader inzien extreme prijzen, exact dezelfde spullen bij een ander voor minder dan de helft en in betere staat kunnen kopen. Totaal ongeïnteresseerd personeel/eigenaar die alleen maar aan tafel hingen. Jammer van zo'n mooie grote winkel, potentie is er zeker maar wij komen niet meer terug.

 2. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 9

  Mooie winkel. We komen er al vanaf het moment dat die kringloop bestaat. Let wel op! Het is vooral antiek dus ook best prijzig. Wel erg groot en vol. Maar mooi om eens door heen te lopen.

 3. Producten: 3 Service: 2 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 3

  Heel erg duur! Niet voor de kleine knip

 4. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 2 Gemiddeld: 4

  Vreselijke winkel. Propvol. Leuke emaille spullen maar nergens prijzen. Wat wel geprijsd was vond ik erg duur.

 5. Producten: 6 Service: 2 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.7

  Grote winkel geen realistische prijzen. Bijv. een kapot stoeltje 65 euro op marktplaats in goede staat soort gelijk 50 euro. Ik hoop dat de benadering wat vriendlijker wordt.
  Dat winkelt zoveel leuker!

 6. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Prima winkel wel aan de prijs

 7. Producten: 1 Service: 1 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 1

  Ik heb een zeer slechte ervaring met deze kringloop. Heel erg duur en nergens staan prijze op die worden dan ter plekke bedacht. En wls je op de 2e verdieping bent en ze maar 2 medewerkers in de winkel hebben, moet je weer helemaal naar beneden lopen om te vragen wat bet kost als je dan al een medewerker kan vinden. Daarbij nog eens zeer onvriendelijk personeel. Daarbij hebben ze ook zoveel spullen dat alles op elkaar gepropt staat, daarom erg onoverzichtelijk en het is er ook nog eens erg kouAl met al allemaal dingen waardoor ik er nooit meer kom en het ook niet aanbeveel.

 8. Producten: 3 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.3

  leuke winkel. erg leuk spul. van alles wat. maaar duur! trouwens via marktplaats adverteert hij ook met spul.

 9. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  leuke spullen. heel divers. veel brocante antiek en vintage. wel erg prijzig voor een kringloop.

 10. Producten: 9 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  zeer grote bijzondere kringloop leuk om te zien dat ale producten die binnenkomen te koop aangeboden worden en niet naar een veiling gaan zoals de foenix in apeldoorn.
  parkeren is wel een dingetje maar zijn toch inmiddels meer plaatsen bijgekomen

 11. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Een hele grote winkel met een wat wonderlijk assortiment, soms prijzig, soms weer heel redelijk, daar kan je het wel over hebben over die prijs. Heel veel meubels bedden kantoorinventaris boven. En nep antiek en jaren 60 spul..de boek afdeling is vreselijk geen systeem .maar dat kan nog veranderen de winkel is nog niet lang geopend. Parkeren is zaterdag lastig..

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10