De Kringloods Woord en Daad

Adres

Edisonstraat 7a
3771 AJ  Barneveld (Gelderland)
0342-701286

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:30-16:30 
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
10:00-16:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor De Kringloods Woord en Daad. Op 2 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij De Kringloods Woord en Daad. We hebben op deze pagina alle openingstijden van De Kringloods Woord en Daad op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Barneveld of kijk in het overzicht kringloop in Gelderland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Edisonstraat 7a in Barneveld.

Deel ook je ervaringen met De Kringloods Woord en Daad. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Nette kringloopwinkel in een hal. Kleine prijsjes voor leuke, schone en soms prachtige dingen. Alles is de moeite waard behalve de boeken en de cd's want dat stelt weinig voor helaas. Toilet te bezoeken voor 50 cent. Makkelijk parkeren en goed bereikbaar.

 2. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  Fijne sfeer en prachtige indeling. Schoon en fris. Vriendelijk personeel en ruim assortiment. De prijzen zijn prima. Echt een leuke winkel!

 3. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Beste Natasja,
  Jammer dat je zo’n ongenuanceerde review schrijft! Kom nog maar gauw een keer, drink een kop koffie met ons en hoor hoe wij met slechts 25 vrijwilligers, waarvan er 20 gemiddeld slechts 2 uur per week heel veel bereikt hebben. Dit doen we geheel onbetaald naast
  ons gewone werk. Die vakantieperiode hadden we echt
  nodig. Ik hoop dat je dit begrijpt! Tot gauw!
  Mvg, Dick vd Beek
  Voorzitter Kringloods Woord&Daad

 4. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5

  Vanmiddag naar Barneveld gereden om de kringloop te bezoeken. Wat blijkt? Gesloten ivm vakantie.
  Dit kun je niet maken met zo veel vakantiegangers op de Veluwe. Niet alle medewerkers gaan toch gelijkertijd op vakantie? Zet het in ieder geval duidelijk op de app.
  Een hele slechte beurt!

 5. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.3

  Ruim van opzet, met erg veel vaatwerk en kleinmeubels, maar ook een aparte afdeling met zeer goedkope kleding. Er is echt geprobeerd wat mooie hoekjes te creëren met de wat betere spullen, waardoor het geheel warm en gezellig aan doet. Er is een aparte kamer met boeken en muziek, maar dat is eerlijk gezegd het traplopen niet waard.

 6. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9.3

  Ik moet zeggen de top onder de kringloop winkels, alles zeer overzichtelijk, vriendelijke mensen die je van informatie voorzien. Aparte afdeling voor de boeken zelfs kan je op je gemak aan rafel even lezen. Koffie en thee mag je nemen maar doneer wel even in het daarvoor bestemde busje. Een echte aanrader.

 7. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Alles is overzichtelijk geplaatst. Het is er schoon en veel ruimte. Parkeren voor de deur. De vrijwilligers zijn erg vriendelijk. Ik meen zelfs dat je er koffie kunt krijgen.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10