RataPlan Berkel en Rodenrijs

Adres

Veilingweg 54
2651 BE  Berkel en Rodenrijs (Zuid-Holland)
088-8282782

Openingstijden

Openingstijden onbekend.


Deze winkel is aangesloten bij de BKN. Meer informatie

Deze winkel heeft het BKN keurmerk. Meer informatie

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor RataPlan Berkel en Rodenrijs. Op 0 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij RataPlan Berkel en Rodenrijs. We hebben op deze pagina alle openingstijden van RataPlan Berkel en Rodenrijs op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Berkel en Rodenrijs of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Veilingweg 54 in Berkel en Rodenrijs.

Deel ook je ervaringen met RataPlan Berkel en Rodenrijs. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Wij kwamen er elke woensdagmiddag en vonden er soms best leuke items, maar helaas is het voorbij omdat de zaak is afgebrand sinds 18 juni 2019, erg jammer. Maar er zal denk ik wel een nieuwe gebouwd worden hopen wij.

 2. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Winkel is netjes, personeel is aardig, prijzen zijn netjes

 3. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Grote kringloop, maar relatief weinig spullen. Er zou veel meer in de winkel kunnen staan. Desondanks is het aardig om even naar binnen te lopen. Van alles is er wat (maar niet in grote hoeveelheid). Heeft potentie, maar dan moet er wel meer in de winkel komen te staan. Voldoende gratis parkeerplekken.

 4. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Grote zaak, vind de prijzen toch wel aan de dure kant. Waaronder de boeken. Jammer.

 5. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Er zijn beter ingerichten Rataplan winkels. Maar er zijn genoeg spullen en prijs is redelijk. Als we opweg zijn naar Rotterdam gaan wel even kijken

 6. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 5.7

  Aardig personeel en grote kringloop. Alleen is het een rommeltje en cds en dvds staan nirt goed op catogorie. Erg storend. Er is een toilet. Vind ik NORMAAL een groot plus punt in een kringloop winkel. Maar hetbis erin een rommeltje en de bril is stuk. Misschien even een nieuwe bril erop zetten...

 7. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.7

  Grote winkel. Niet onder de indruk van assortiment. Vrij rommelig bij boeken en platen.

 8. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Hele fijne kringloop, alle rataplannen zijn leuk en goed geprijsd en leuk personeel

 9. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 8

  De eerste keer een bezoek aan deze nieuwe winkel gebracht en zeker niet negatief. Supervriendelijk personeel. Erg leuk dat er ook een koffiehoekje is waar je ook voor een spotprijs een tosti of taartje kan kopen. De kledingafdeling is uitgebreid en alles hangt op soort. De herenkleding mag er ook zijn (is zeker niet bij veel andere Kringloopwinkels het geval). De cd en dvd afdeling verdiend wat extra aandacht, dat kan beter gesorteerd. De boekenafdeling is uitgebreid maar helaas staan de onderwerpen vaak door elkaar wat het niet overzichtelijk maakt (maar misschien komt dit ook door klanten????). Supervriendelijk personeel, gezellige sfeer, leuke spulletjes voor over het algemeen een schappelijke prijs.
  Prima kringloop, ga hier zeker vaker komen!

 10. Producten: 4 Service: 7 Uiterlijk: 2 Gemiddeld: 4.3

  Ik vond de service goed, er stond vriendelijk personeel klaar mij een zo goed mogelijke winkelervaring te geven. Het aanbod van producten was erg matig, ik ben dan ook teleurgesteld terug naar huis gefietst omdat ik geen derdehandse popcornmachine heb kunnen vinden. Uiterlijk van de winkel was absoluut betreurenswaardig, scheuren in de muren en de verf was er half af.

 11. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Winkel ziet er overzichtelijk uit opgeruimd en ordelijk verheug me op juli dat ik ook tot het personeel van rataplan Berkel zal behoren

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10