Emmaus Bilthoven

Adres

Julianalaan 27
3722 GD  Bilthoven (Utrecht)
030-2292470

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:00-17:00 
Woensdag
13:00-17:00 
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
13:00-17:00 
Zaterdag
13:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Emmaus Bilthoven. Op 4 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Emmaus Bilthoven. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Emmaus Bilthoven op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Bilthoven of kijk in het overzicht kringloop in Utrecht voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Julianalaan 27 in Bilthoven.

Deel ook je ervaringen met Emmaus Bilthoven. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5.7

  Tsja, beetje van alles wel en niet winkel. Prijzig, boekenprijs bijvoorbeeld standaard 2 euro met geprijsde duurdere boeken. Winkel oogt groot maar er is eigenlijk niet zo veel. Leuk om af en toe langs te gaan maar rij er niet te ver voor om

 2. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Best een geinig winkeltje

 3. Producten: 5 Service: 1 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 3.7

  Op zich ziet de kringloop er leuk en verzorgd uit. Maar, heel veel dingen zijn ontzettend aan de prijs en moet je echt opletten aan de kassa. Ik had hier ooit een radio gekocht waarop stond dat het getest was en werkte, voor €25 en bij thuiskomst was het dus hartstikke kapot. Man achter de kassa is zeer nors en onvriendelijk.

 4. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8

  Leuke winkel,grappig met allemaal afdelinkjes. Alleen een beetje ingewikkeld dat je per afdeling moet betalen, dit kan zomaar "vergeten" worden.
  De winkel ziet er erg leuk uit, zoals een kringloop betaamt.

 5. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Rommelige winkel met veel spullen. Een aparte afdeling voor huishoudelijke spullen en glaswerk. Veel oudere vrijwilligers aanwezig. Goed opletten wat je koopt want sommige dingen zijn stuk. Personeel weet niet altijd wat zij verkopen en dat kan een mazzeltje opleveren.

 6. Producten: 5 Service: 1 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 4.3

  Bel eerst even of ze wel open zijn! Ze zijn al niet zo vaak open en ik stond voor een dichte deur terwijl internet aangaf dat ze open waren.

 7. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Leuke winkel

 8. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Parkeren: soms even zoeken of wachten. bezoekerstoilet aanwezig. Fijn en vriendelijk personeel, zeer behulpzaam.
  Sommige afdelingen moet je apart betalen en je kunt niet overal pinnen. Twee verdiepingen, geen lift.
  Veel spullen in een klein pand. Het heeft nog de "ouderwetse" uitstraling. Lekker rommelig, struinen tussen oude spullen. De 7 voor uiterlijk mag voor mij persoonlijk een 8 of 9 zijn, maar ik probeer objectief te zijn. Verwacht geen spelletjes op kleur gesorteerd. Hier vind je dat ene onverwachte ding dat je al lang zoekt.
  Veel boeken, huisraad, veel kleding en veel spelletjes.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10