KringloopCentrum Bunschoten

Adres

Ansjovisweg 38
3751 BL  Bunschoten (Utrecht)
033-2981994

Openingstijden

Maandag
13:00-17:00 
Dinsdag
10:00-17:00 
Woensdag
10:00-17:00 
Donderdag
10:00-17:00 
Vrijdag
10:00-17:00 
Zaterdag
10:00-16:00 
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN.

Deze winkel heeft het BKN keurmerk.

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor KringloopCentrum Bunschoten. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij KringloopCentrum Bunschoten. We hebben op deze pagina alle openingstijden van KringloopCentrum Bunschoten op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Bunschoten of kijk in het overzicht kringloop in Utrecht voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Ansjovisweg 38 in Bunschoten.

Deel ook je ervaringen met KringloopCentrum Bunschoten. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.7

  Stug personeel wel netjes geen kinder kleding en weinig speelgoed en kleingoed

 2. Producten: 4 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.7

  Redelijk,1 medewerker laar iedere keer alles uit zijn handen vallen,geen VHS banden, schaamteloos, gaan heel veel waard worden

 3. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 9

  Een hele leuke kringloop, vandaag hel leuke kerstspulletjes gekocht, niet duur, allemaal heel en heel veel keus, je kunt gewoon als je het vraagt naar het toilet hoor en het personeel is vriendelijk e behulpzaam, voor mij een leuk adresje om om te rijden, woon in het buitengebied van Zeewolde, zeker nu met een heel mooi breed fietspad, wat een vooruitgang

 4. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Niet echt een bijzondere kringloop. Als je er in het dorp woont misschien wel oke, maar zeker niet de moeite waard om er voor om te rijden. Ziet er wel netjes uit. Weinig speelgoed/ nagenoeg geen kinderboeken en kinderkleding.
  Echt een dorpskringloop.

 5. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Mooie en overzichtelijke kringloop. Af en toe mooie spullen aangeboden. Wel even zoeken op het industrie terrein. Goede, nette prijzen.

 6. Producten: 6 Service: 2 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5

  Jammer dat er voor de bezoekers geen toilet is.

 7. Producten: 5 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6

  In het verleden veel geweest, met name op het gebied van console games, cd's en boeken regelmatig wat gevonden voor goede prijzen, ook best bijzondere dingen. dorpskringloop... waarschijnlijk minder concurrentie van andere speurders.
  Echter: het laatste jaar sterk verslechterd, en ik verdenk de kringloop ook ervan om veel spullen achter te houden c.q. dat er afspraken zijn met grote inkopers. Er is echt nooit iets meer in de winkel dat de moeite waard is, waar dat vroeger zeer regelmatig het geval was...

 8. Producten: 6 Service: 3 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.3

  Het eerste bezoek was ook meteen ons laatste bezoek. We hadden een leuk boek gevonden maar omdat er geen prijsje opzat, vroegen we bij de kassa naar de prijs.
  Het meisje achter de kassa wist van niks en vroeg hulp aan een collega. Deze snauwde ons toe dat het niet verkocht kon worden. Uitleg werd, ondanks dat wij hier om vroegen, niet gegeven. Enige bereidheid om wel achter de prijs te komen, was ook ver te vinden. Bij het weglopen vingen wij iets op over "boekendames". (Het meisje achter de kassa kreeg in ieder geval wel uitleg èn er werd gezegd dat ze best 'nee' kon zeggen tegen klanten en dat ze hier 'niet vang voor hoefde te zijn').
  Verder een prima winkel en de dingen wie wel een prijssticker bevatten, hadden een prima prijs.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10