Stichting Kringloop 't Groene Hart

Adres

Looydijk 96
3732 VH  De Bilt (Utrecht)
06-49574456

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00-16:00 
Woensdag
12:00-16:00 
Donderdag
12:00-16:00 
Vrijdag
12:00-16:00 
Zaterdag
12:00-16:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Stichting Kringloop 't Groene Hart. Op 5 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Stichting Kringloop 't Groene Hart. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Stichting Kringloop 't Groene Hart op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in De Bilt of kijk in het overzicht kringloop in Utrecht voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Looydijk 96 in De Bilt.

Deel ook je ervaringen met Stichting Kringloop 't Groene Hart. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 4 Service: 4 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 4.3

  Ben niet snel van de mindere beoordelingen, maar na de 5e keer hier op bezoek merk ik dat het steeds zelfde punten zijn die niet prettig zijn bij deze winkel.
  Het is er altijd heel koud, ruikt vochtig, de aanwezige dames spraken negatief over klanten en zeiden geen gedag toen in binnen kwam. Spullen zijn matig en wat er als bijzonder wordt bevonden vragen ze direct een flinke prijs voor.

 2. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Mooie winkel met vriendelijk personeel alleen de prijzen liggen vrij hoog dus uiteindelijk met lege handen naar huis.

 3. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 4.7

  Een winkel met twee verdiepingen dus vrij ruim. Oogt van buiten niet heel erg aantrekkelijk daar mogen ze best iets aan doen.
  De snuffelafdeling is netjes gesorteerd. De kleding was toen ik er was rommelig, vele dichte vuilniszakken met kleding. De prijzen zijn heel erg hoog! Ik heb er niks kunnen scoren.

 4. Producten: 3 Service: 4 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 5

  Opzich een leuke kringloop maar prijzen zijn nogal wisselend boeken etc. zijn vrij goedkoop maar bijvoorbeeld lp's (de betere) zijn harstikke duur (carpenters voor 17,50!!)
  De prijzen worden hier opgezocht op internet hoeveel h eet waard is en daardoor zul je hier niet koopjes aantreffen die het anders juist zo leuk maken.

  Service is trouwens wisselend ene beter dan de ander.
  Prijzen worden soms aangepast bij afrekenen.
  Iets van 1 euro werd 4,50 omdat het "meer waard was"
  Jammer...

  Ga er niet graag naar toe

 5. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6.7

  De winkel bestaat uit twee verdiepingen. De benedenverdieping is ingericht met curiosa en meubels ( heel duur). Kleding is niet veel bijzonders. De bovenste verdieping staat vol boeken en huisraad. Tussen de boeken kun je nog wel iets aantreffen voor 1 euro per boek. Het huishoudelijke gedeelte is voornamelijk rommel. De winkel is groot en heeft zeker een hoog snuffelgehalte maar je vindt er geen schatten voor een prikkie.

 6. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Erg leuke en gezellige winkel en leuk geprijsde artikelen. Helemaal blij met mijn bakelieten bollampje voor 1 euro! Ik kom zeker nog eens terug!

 7. Producten: 9 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  Leuke, echt ouderwetse kringloop met veel curiosa. Niet alles is geprijsd. Soms per groep (boeken €1,-), maar dus ook dingen waarvan het erg onduidelijk is. Dan hangt het wellicht af aan wie je bij de balie treft. Wel vriendelijk personeel over het algemeen. Ik k hier graag om lekker te snuffelen...

 8. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Je kijkt je ogen uit in deze winkel! Ik heb na drie rondjes nog niet alles gezien en de dames zijn ook heel aardig. Wel is het één heel goedkoop (boeken) en het ander erg duur (bordspel met beschadigde doos toch 12,50) maar zeker het rondneuzen waard!

 9. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  Vandaag voor het eerst bij deze kringloop geweest en uitstekend geslaagd. Groter dan we verwacht hadden een veel spullen, ook een deel voor antiek en vintage van hoge kwaliteit maar wel naar waarde geprijsd. Met name het kledingaanbod was uitstekend en spotgoedkoop. Het personeel was heel hartelijk en over de prijzen viel ook nog is te praten. Uitstekende ervaring zeker een aanrader en wij komen hier dan ook zeker nog een keer terug.

 10. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  is goede kringloop en echt niet duur kijk eens na een anderen kringloop die zijn pas duur ik ben zeer tevreden en zijn ook erg hulpzaam in de winkel en is echt niet duur ik ben zeer tevreden over deze kringloop ga maar een bij emaus kijken die is pas duur

 11. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Fantastische winkel, kom er wekelijks en kijk m'n ogen uit hoe vaak er nieuwe spulletjes bij zijn gekomen, mooi gesorteerd kleine prijsjes en erg vriendelijke mensen, kortom ik ben fan!!

 12. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.7

  Een overvolle winkel die het begrip kringloop niet helemaal begrijpt. Erg duur ook nog.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10