RataPlan Delft

Adres

Turbineweg 16a
2627 BP  Delft (Zuid-Holland)
06-18611436

Openingstijden

Maandag
09:00-18:00 
Dinsdag
09:00-18:00 
Woensdag
09:00-18:00 
Donderdag
09:00-18:00 
Vrijdag
09:00-18:00 
Zaterdag
10:00-17:00 
Zondag
12:00-17:00 

Deze winkel is aangesloten bij de BKN.

Deze winkel heeft het BKN keurmerk.

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor RataPlan Delft. Op 7 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij RataPlan Delft. We hebben op deze pagina alle openingstijden van RataPlan Delft op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Delft of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Turbineweg 16a in Delft.

Deel ook je ervaringen met RataPlan Delft. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Helemaal vanuit Eindhoven naar rataplan gegaan naar deze in Delft en in Den Haag. Mooie ruime winkel, netjes en wel wat leuke items gespot. ik moet zeggen dat ik verbaasd was over de prijzen. de dingen die ik bekeken heb vond ik qua prijs wel ok. Ik als oosterling/zuiderling heb altijd het idee dat in de randstad alles veel duurder is maar ik vind de kringloop bij ons veel te overpriced. Boeken worden voor minstens 3,50 verkocht en hier heb je dezelfde boeken voor 1,50. ik ga ooit nog eens terug als ik in de buurt ben! het was een leuk uitstapje.

 2. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.7

  Het valt erg op dat er een opkoper alle rock cd's wegkaapt en daarom zal mijn frequentie van bezoek naar eens in t half jaar gaan. Ik heb er heel wat gekocht, maar dan ga ik wel naar een andere kringloop, waar dit soort irritante dingen niet gebeurd

 3. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  Fijne, ruim opgezette
  kringloop. Spullen zijn netjes en gesorteerd en schoon. De speelgoed hoek was wel wat rommelig en er lag incompleet speelgoed. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

 4. Producten: 7 Service: 9 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 7.3

  hele eerlijke kringloopwinkel waar producten echt eerst naar de klant gaan voordat de medewerkers het mogen kopen. fijne boekenafdeling die zeer regelmatig wordt bijgevuld, al mag sommig spul van de kinderafdeling wel eens door; sommige boeken staan er al jaren

 5. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 5.3

  Altijd wel wat te vinden, maar de laatste weken veel kapotte kleding, serviesgoed en snuisterijen die gewoon te koop zijn en soms nog voor belachelijk hoge prijzen.

 6. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Van de Rataplan winkels in de buurt( Ypenburg en Berkel) vindt ik deze de minste. Vooral de kleding en speelgoed kant zijn rommelig. De boeken en snuisterijen kant zijn daarin tegen netjes en verzorgt!

 7. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Zeer grote kledingafdeling met mooie spullen; nette prijzen. Bij de meubels en klein goed moet je geluk hebben wisselt erg. Prima kringloop

 8. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Net als alle rataplan
  Winkels goed en schoon! Maar zoals alle rataplan winkels schieten ze tegenwoordig met hun prijzen hun doel voorbij ( op kleding en boeken na)

 9. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Meeste spullen zijn aan de priijs, al met al toch een bezoekje waard.

 10. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  In deze kringloop winkel heb ik best vaak pareltjes gevonden de prijzen zijn prima maar soms iets duur en de medewerker s zijn vriendelijk overal zou ik deze kringloop een 8 geven

 11. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Hele fijne, grote kringloopwinkel! Ik kom er bijna elke week. Ruim assortiment en ook alles is goed gesorteerd, zelfs de kleding hangt op kleur. Soms vind ik wel dat de kleding hoog is geprijsd maar voor de rest heeft alles een prima prijs. Je vindt er niet zo snel pareltjes, maar de kringloopwinkel zelf heeft een gezellige sfeer. Medewerkers zijn prima en er is ook een restaurantje. Kortom, ik ben enthousiast!

 12. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Groot pand, maar naar mijn mening (zoals bij veel Rataplanwinkels) te weinig spullen in verhouding met de grootte van het pand. Ik kon een bepaald soort boeken niet vinden, maar dat is logisch nu ik hier lees dat het op schrijver gezet wordt en niet op genre. Al is op schrijver zetten wel een pluspunt, in vele andere kringlopen is dat niet! De prijzen zijn Rataplanprijzen: niet extreem hoog maar echte koopjes vind je hier ook niet snel. Het is netjes en geordend, maar toch niet een favoriet van mij. Te weinig van de categorieën waar ik graag tussen neuzel. Parkeren kan voor de deur en is gratis.

 13. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Echt wel een nette overzichtelijke kringloop maar veel te hoge prijzen! Jammer want het gaat er toch om dat je iets leuks vindt voor een aardig prijsje. Ook de kleding veel te duur. Ik kan me voorstellen dat de omloopsnelheid niet hoog is. Wij kwamen er speciaal voor uit Dordt, doen we dus niet meer. Dordrecht en omgeving veel vriendelijker prijzen!

 14. Producten: 6 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Grote winkel, ruim op gezet, vriendelijk personeel, vrij parkeren voor de deur, in het aanbod heel soms een juweeltje maar meestal is het niet veel soeps. Kleding is echt te duur net als de boeken.

 15. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Afgelopen Zondagmiddag deze mooie winkel bezocht.
  Wow, wat een grote overzichtelijke kringloopwinkel is dit zeg. Van Bouwhoek tot fietsenmaker is hierin gevestigd. Alle produktgroepen van de kringloop zijn hier rijkelijk te vinden. Op het horeca plein genoten van een heerlijke capacino met tosti kaas. Bijzonder leuk is dat alles wordt geserveerd in hergebruik producten van de kringloop! Super creatief en praktisch.
  Wat vind ik deze winkel een aanrader voor iedereen. Deze Moet je echt bezocht hebben. Toppie.

 16. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7

  Voor zo'n grote kringloop stelt het aanbod weinig voor. Veel "zooi" en prijzig. Boeken veel te duur. Meubels gemiddelde prijs het dubbele van kringlopen elders. Ik heb er niks van mijn gading kunnen vinden. En kom voorlopig ook niet meer terug.

 17. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Nogal dure kringloop. Niet zo aantrekkelijk.

 18. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  leuke grote kringloopwinkel, ruim assortiment,
  prijzen over het algemeen heel redelijk,
  vriendelijk personeel, altijd in voor een praatje,
  kom hier graag elke week... een heerlijk uitje en ontspaninning voor me !

 19. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Een echte Rataplan kringloop we komen bij alle winkels van de roep.Redelijkeprijzen en soms vindt je een wonder

 20. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 6

  Regelmatig komen we hier
  Rare is dat ze ineens de prijzen omhoog schroeven??vergoudingen kloppen niet helevriendelijkEn de sjeu gaat er gewoon vanaf.
  Ik kies nu voor nieuw dat is dan net zo duur
  Ook is het verloop niet groot meer
  Snap het even niet meer
  Personeel is en blijft vriendelijk

 21. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Prima winkel, ruim, redelijk geprIjsd. Boeken op alfabet.

 22. Producten: 7 Service: 4 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.7

  Over het algemeen hebben wij veel plezier van deze kringloop.

  Maar helaas begint rataplan delft ook te stijgen in prijzen en heel commercieel te worden.

  Veder zijn de prijzen soms ook echt niet in verhouden!

 23. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Veel aanbod, netjes gepresenteerd. Toch niet heel goedkoop, vooral kleding is best aan de prijzige kant (voor een 2ehands winkel) Ook blijf ik het jammer vinden dat er op de boeken een prijssticker geplakt word. Veel hebben een papieren kaft zodat je de sticker er nooit meer af kan halen zonder de kaft te beschadigen. Dan doet DE kringloop dit op een betere manier, met potlood erin schrijven of een heel klein prijsstickertje. En inderdaad de dvds zijn ook niet echt goedkoop in vergelijking met andere 2ehands winkels. Personeel is vriendelijk maar zie ze ook vaak op de mobiel in de winkel de social media kanalen checken, niet echt professioneel!

 24. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7

  Grote winkel maar ik vind hem wel duur.

 25. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Altijd vriendelijk personeel en een nette winkel. Vooral de kledingafdeling is erg groot en ik kan er altijd wel wat leuks vinden. Zoals ook in een andere reactie, de boeken zou ik ook liever gesorteerd zien op onderwerp.

 26. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Wij komen min 1x per week en nemen bijna altijd wel wat mee..duur zijn ze niet alleen soms kloppen de verhoudingen niet, dus links om of rechtsom trekt t weer gelijk
  Rataplan is blijft mijn favoriet vooral de boeken en de mensen die er werken zijn stuk voor stuk erg aardig

 27. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6

  Fijne aanwinst in Delft. Ruim opgezet, divers aanbod. Jammer dat ook hier de prijzen voor het net leukere spul, veel te hoog is.

 28. Producten: 3 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.3

  Deze winkel haalt er duidelijk de krenten uit voordat het in de winkel gaat. Dus veel rommel. Het ziet er verder keurig uit en het is ruim.

  Antwoord van de Rataplan Delft:
  Beste Tweedehands liefhebber, fijn te horen dat u de winkel als netjes en ruim ervaart. Het personeel doet dagelijks erg zijn best om deze uitstraling te creëren. Wij vinden het vervelend te horen dat u het idee heeft gekregen dat de winkel de “mooie” spullen er tussenuit haalt voordat alles de winkel in gaat. Wij kunnen u direct aangeven dat dit niet het geval is. RataPlan zorgt er juist voor dat alles wat wordt binnengebracht in de winkel komt te staan, dus ook spullen van waarde. De mogelijkheid bestaat dat u net op een moment bent geweest dat er veel mooie spullen verkocht zijn en deze nog niet zijn aangevuld. De omloop van spullen is hoog. Via onze facebookpagina worden ook vaak speciale items gedeeld. Misschien leuk om in de gaten te houden zodat u het niet misloopt. We hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en zien u graag nog eens terug in de winkel. Met vriendelijke groet RataPlan

 29. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Prima winkel, niet heel goedkoop maar wel ruim assortiment. Grote gratis parkeerplaats voor de deur.

 30. Producten: 7 Service: 3 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.7

  Vandaag de winkel bezocht.Liep per ongeluk het magazijn in maar zag daar een tuintafel die ik graag wilde kopen.Aan de juffrouw bij de kassa gevraagd wat deze kostte.Ze moest het even vragen en kwam even later terug met de mededeling dat ik in het voorjaar maar terug moest komen als de tuinmeubelen in de winkel staan.
  Is dat nou die leuke winkel die deze service geeft?

 31. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Een enorme kringloopwinkel. Gegarandeerd goed voor een tijdlang snuffelplezier. De boekenafdeling is groot, alleen jammer dat niet alles gesorteerd staat. Het staat gesorteerd op schrijver, waardoor er niet echt te zoeken is op onderwerp. Jammer, maar hopelijk veranderen ze dit nog in de nabije toekomst. DVD afdeling is gemiddeld groot, maar de dvd's zijn in vergelijking tot andere kringlopen, wat aan de dure kant (E 2,50 tegenover E 1,00 tot E 1,50 bij andere kringlopen). Leuke snuisterijenafdeling. Kleding is vaak aan te dure kant (ben niet de enige die dit vind. Twee dames stonden met een H&M blousje, prijs was E 6,- en zeiden voor E 2,- erbij heb je een nieuwe...iets wat klopt als een bus). Meubels zijn wat oudbollig (moet je stijl zijn) maar wel in goede kwaliteit. Winkel heeft een koffiecorner waar ook broodjes en tosti's voor een zeer schappelijke prijs te koop zijn. Qua koopjes moet je het treffen, maar wie goed rondkijkt weet ze zeker te vinden!!! Aardig personeel, leuke winkel!

 32. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  Grote en verzorgde winkel met groot aanbod, zoals de meeste rataplan winkels iets aan de prijzige kant

 33. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Pas geopende kringloop van Rataplan. Heel erg ruim en voor ieder wat wils. Leuk om lekker rond te snuffelen.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10