Kringloopwarenhuis Neherkade

Adres

Neherkade 1000
2521 PX  Den Haag (Zuid-Holland)
070-3969831

Openingstijden

Maandag
10:00-18:00 
Dinsdag
10:00-18:00 
Woensdag
10:00-18:00 
Donderdag
10:00-18:00 
Vrijdag
10:00-18:00 
Zaterdag
10:00-17:30 
Zondag
12:00-17:00 

Deze winkel is aangesloten bij de BKN.

Deze winkel heeft het BKN keurmerk.

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloopwarenhuis Neherkade. Op 7 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloopwarenhuis Neherkade. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloopwarenhuis Neherkade op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Den Haag of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Neherkade 1000 in Den Haag.

Deel ook je ervaringen met Kringloopwarenhuis Neherkade. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Leuke kringloop, herken de andere beoordelingen dan ook niet . onze ervaring is erg positief. Leuke spullen voor leuke prijzen. vooral kleding op dit moment erg goedkoop.

 2. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 5.3

  Was één van mijn favoriete winkels maar jemig zeg wat is het veranderd in negatieve zin! Vreselijk veel zooi als je binnenstapt, veel vieze meubels en veel kapotte glazen e.d Dan durven ze voor een papegaaien kooi 125 euro te vragen dat compleet verroest is en zo smerig 🤮 kun je beter op MP kijken. Sorry laatste keer geweest

 3. Producten: 5 Service: 3 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 4

  Wel veel keuze, maar erg duur. Zo waren er gebruikte Ikea spullen duurder dan nieuw bij Ikea en kostten beschadigde 'kunstwerken' en andere prints soms meer dan €100. Ook vond ik het personeel niet bijzonder vriendelijk; hoi, doei of een fijne dag lijkt teveel gevraagd.

 4. Producten: 5 Service: 3 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 3.7

  Langzaam maar gestaag wordt het allemaal steeds minder. Oogt smoezelig en er hangt een niet prettige sfeer. Boeken ruiken sterk en er is weinig aanbod. Veel meubels, veel ook nieuw met daarbij behorende prijzen. Heeft weinig te maken met kringloop

 5. Producten: 4 Service: 3 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 3.7

  Rommelige winkel. Vieze ruiten en smoezelige sfeer. Armoedige spullen. Geen toilet voor klanten. Al met al een slechte indruk en zeker geen aanrader. Weinig boeken en muziek. Veel meubels maar van een bedenkelijk kwaliteit. Jammer!

 6. Producten: 9 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Grote winkel met heeel veel spullen. Over de prijzen valt te onderhandelen. Minder parkeerplaatsen dan vroeger.

 7. Producten: 5 Service: 6 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 5

  Ik kom hier regelmatig. Helaas vind ik het minder geworden. Personeel lijkt niet gemotiveerd. Het is er rommelig en daardoor niet prettig om rond te kijken. Met name boeken en servies ziet er niet uitnodigend uit. Boeken zijn duur. Ook de etalage is niet fijn om naar te kijken. Ik denk dat kleding veel kritischer uitgezocht kan worden. En de presentatie van de artikelen is niet fijn. Dat kan veel beter. Daardoor ziet de zaak er fijner uit en krijg je meer klanten. Ik kom regelmatig in andere kringloopwinkels en zie dat het ook anders kan.

 8. Producten: 3 Service: 4 Uiterlijk: 2 Gemiddeld: 3

  Ik was hier 2 jaar geleden maar wat is er met deze zaak gebeurd...nogal duur en teveel meubels

 9. Producten: 3 Service: 3 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 2.3

  Weinig speciaals...en veel te duur

 10. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Leuke winkel veel en wisselend aanbod, schappelijke prijzen en bijzonder vriendelijk personeel.

 11. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Leuke grote winkel. Aardig personeel. Van alles te vinden en redelijk geprijsd. Een aanrader!

 12. Producten: 9 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Leuke kringloop winkel met van alles wat. Kleding was wat rommelig maar wel veel meubels. Soms wat lastig om bij meubels te komen omdat de boel ingebouwd is maar verder prima te doen.

 13. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Mooie ruime kringloopwinkel met een grote boekenafdeling (heel divers qua onderwerpen). De kledingafdeling vond ik vroeger beter, maar ik besef dat de kringloopwinkel uiteraard afhankelijk is van wat wordt gebracht.
  De prijzen zijn redelijk. De man van de boekenafdeling is altijd in voor een praatje en zeer behulpzaam om net dat boek te vinden waarnaar je op zoek bent.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10