Kringloop Randstad

Adres

Binckhorstlaan 151
2516 BA  Den Haag (Zuid-Holland)
06-28336855

Openingstijden

Maandag
12:00-17:00 
Dinsdag
10:00-17:00 
Woensdag
10:00-17:00 
Donderdag
10:00-17:00 
Vrijdag
10:00-17:00 
Zaterdag
09:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloop Randstad. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloop Randstad. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloop Randstad op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Den Haag of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Binckhorstlaan 151 in Den Haag.

Deel ook je ervaringen met Kringloop Randstad. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 2 Service: 1 Uiterlijk: 2 Gemiddeld: 1.7

  Duur, matig aanbod, onvriendelijk personeel. Bovendien hangen er overal passief-agressieve bordjes waarop dingen staan als 'niet aanraken', 'wij ruilen niet' of 'niet openmaken'. Alsof je ze maar moet geloven dat alles heel/compleet is.

  Slechtste kringloop waar ik ooit geweest ben

 2. Producten: 3 Service: 1 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 2.7

  Vreselijk, hier ga je niet heen voor de gezelligheid en ook niet voor het dure aanbod. Veel kringloop winkels gezien, en dit is toch wel 1 van de slechtste.

 3. Producten: 6 Service: 3 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5

  Ben blij dat ik niet de enige ben die niets met de dame(s) hier heeft. Dit is geen "goed doel" kringloop, maar een tweedehands winkel met winstbejag. Ben er twee keer geweest; niet een sfeer die me aanstaat. Heb heimwee naar de echte Kringloop die ooit ertegenover zat, maar plaats heeft moeten maken voor een tunnel oid.

 4. Producten: 3 Service: 1 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 2.3

  Duur, erg duur. Er liggen zat beschadigde artikelen die verkocht worden voor prijzen die op het niveau liggen van "zo goed als nieuw" in een standaard tweedehands winkel. Het enige wat je kunt krijgen, is een chagrijnige blik en onvriendelijke behandeling van het personeel. Afrader!

 5. Producten: 7 Service: 2 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5

  Belachelijk duur. Ongezellige types

 6. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Benedenverdieping spullerjes aantrekkelijk uitgestald. Bovenverdieping groot en donker, meubels, koffers en boeken. Duur. Voorbeeld: een doorleefde American Traveler koffer van V&D die duidelijk al veel vliegreizen heeft moeten ondergaan geprijsd voor €27,50 terwijl dat in een rommelkringloop (wat de bovenverdieping is) misschien €10 of hooguit €15 zou moeten zijn. Boeken staan er rommelig, scheef en ongesorteerd bij, als in een standaard kringloop, maar dan wèl met antiquariaat prijzen. Nee, een matige kringloop die veel te duur is.

 7. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Grote kringloop, bestaat uit twee gebouwtjes met bijde een boven verdieping. Aanbod is erg divers met ook veel meubelen. Sommige spullen zijn te duur geprijsd (glaswerk wat ergens anders veel voordeliger is en kledingrek dat evenduur is als het origineel) maar andere spullen zijn weer normaal geprijsd voor een kringloop. Inderdaad veel riverdale, de vrouw achter de balie vertelde dat ze dat voordelig inkoopt en dus ook weer voordelig door kan verkopen. Past er niet echt bij maar als het je smaak is, is het leuk. Waren verder vriendelijke mensen en ben er goed geslaagd.

 8. Producten: 2 Service: 3 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 2.7

  The lady tried to sell me "Persian" carpets whose original price was 50 Euros per piece. She did not see that one of them still had a price tag saying 14.95. Furthermore she complained about me not having baught anything. Compared to other Kringloop shops this one is definitely higher priced.

 9. Producten: 3 Service: 2 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 3.3

  Chagerijnen zijn het..vreselijk en de prijzen zijn veel te hoog
  Ik ook nooit meer jammer

 10. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.7

  Veel spullen, prijzen zijn correct. Wel onoverzichtelijk en veel spullen die beter naar het grof vuil kunnen. Maar over het algemeen wel prima winkel.

 11. Producten: 6 Service: 1 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.3

  Naar mijn gevoel niet echt een kringloop, veel nieuwe riverdale spullen, best wel prijzig alles.
  Stonden twee dames achter de kassa waarvan eentje met een suikerspinkapsel en tsjonge wat een chagerijn en had een boos en ongeintresseerd gezicht! Nooit meer!!!

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10