Hart in Friesland

Adres

De Hemmen 12
9206 AG  Drachten (Friesland)
0512-538027

Openingstijden

Maandag
12:00-17:00 
Dinsdag
10:00-17:00 
Woensdag
10:00-17:00 
Donderdag
10:00-17:00 
Vrijdag
10:00-17:00 
Zaterdag
10:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Hart in Friesland. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Hart in Friesland. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Hart in Friesland op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Drachten of kijk in het overzicht kringloop in Friesland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar De Hemmen 12 in Drachten.

Deel ook je ervaringen met Hart in Friesland. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 7 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Best Kringloop Ever! En geloof me: ik heb er heel wat gezien. Normaal vind ikhet maar niks dat de spullen niet geprijst zijn, maar hier is onderhandelen geen probleem, dus precies de prijs kunnen betalen wat ik van te voren in m'n hoofd had... Echt een pareltje! Ook aardig personeel en genoeg parkeerruimte! Jammer dat we zo ver weg wonen...

 2. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Grote kringloop met veel spullen. Netjes op kleur en afdeling gesorteerd. Alleen word de prijs pas bepaald bij de kassa.

 3. Producten: 8 Service: 5 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 7.3

  Heel veel spullen die goed gesorteerd staan. Ik vind het lastig dat er pas bij de kassa een prijs gegeven wordt.

 4. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5

  Vraag je een medewerker wat het kost, betaal je bij de kassa(andere medewerkster) gewoon veel meer.
  Ik snap dat jee niet alles kan prijzen maar hanteer gewoon 1 prijs voor boeken. Spellen. Prullaria schappen.
  Als je de hoofdprijs vraagt verkoop je niks.

 5. Producten: 10 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 9

  Geweldige en gezellige kringloop winkel ook in Corona tijd. Leiding straalt rust uit en dat vertaald zich naar de mensen die met veel plezier deze kringloop winkel bezoeken. Geen gedoe over wel of niet opdoen van mondkapje. De Fries wil daar graag zelf over beslissen en is wijs genoeg om daar naar te handelen. Verder is er veel aanbod op allerlei gebied. Voor de kleine en grote beurs en voor de verzamelaar een plek om graag te terug te komen. Zelfs een toilet bezoek wordt niet afgewezen. Chapeau!

 6. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Geen prijzen op de artikelen maar bieden en afdingen bij de kassa is gewenst. Erg leuke kringloop. Groot veel spullen. Aanrader!

 7. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Erg nadelig. Dat er geen prijzen op staan. Ze kunnen vragen wat ze willen. Ook betaal je bij een veel meer dankzij ander. Dit is niet goed. Komdaarom ook liever in die andere kringloop. Weet je tenminste wat je moet betalen. Denk dat veel mensen dit niet super vinden

 8. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6

  Grote winkel alleen niks is geprijsd daardoor koop ik er nauwelijks iets. Omdat je bij de kassa nog even moet horen wat het kost... Zouden ze moeite doen om vraagprijzen erbij te zetten zou ik er meer weghalen

 9. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  3000 m2 kringloop. Heerlijk! Vriendelijke mensen, veel spullen en lage prijzen. Het maakt niet uit dat er niets geprijsd is. Je betaalt weinig. Laat je verrassen😉

 10. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8

  Enorm grote winkel, alles mooi gesorteerd.
  Alle kledingstukken kosten E1.50 per atuk. Helaas zag de kleding er niet netjes uit, erg gekreukt.
  Overige producten zijn niet geprijsd, op een enkel meubelstuk na. Ook zie je veel testpartijen van nieuwe spullen Bij de kassa hoor je dan de prijs.

 11. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Ze zijn verhuist naar de overkant,
  Nu is de winkel mooi overzichtelijk.

 12. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Ruime, nette (en warme) kringloop. Mooie kledingstukken kunnen vinden voor goede prijs; €1,50 per item! Alleen jammer dat er super veel kleding is, maar geen pashokjes. I.v.m. de tijd niet verder dan de kleding gekomen :-)

 13. Producten: 6 Service: 8 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 6

  Nieuwe locatie, veel groter. Is er nu nog erg rommelig. Maar dat komt ook door de klanten. Ik heb het met mijn eigen ogen gezien, ze gooien de dingen die ze niet interessant vinden gewoon aan de kant. Onvoorstelbaar...
  Ik hoop dat het met de tijd wat overzichtelijker wordt. Er ligt nu nog veel rommel hoor...

 14. Producten: 5 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.7

  Vandaag een rondje door deze kringloop gelopen. Grote zaak. Spullen zijn vaak niet geprijsd. Niets leuks tegengekomen. Ook vond ik het een negatieve uitstraling hebben, u wordt gefilmd... nadruk op stelen...
  wel positief dat de opbrengst naar mooie goede doelen gaat. Dat dan weer wel!

 15. Producten: 7 Service: 1 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5

  Heb een slechte ervaring met deze kringloop. Omdat er bijna niks is geprijsd, maken ze zelf prijzen. Kan leuk uitpakken, maar vandaag dus niet. Had wat sieraden. Werd eerst door 2 collega’s gecontroleerd. Daarna ging een andere klant er zich mee bemoeien door ook te kijken of niet zilver of echt goud was..!! Er mag best gecontroleerd worden, geen probleem. Begrijp ik echt wel vanuit hun oogpunt. Maar dan ook nog de armband aan een andere klant geven om het ook te checken. Die gaat vervolgens de armband op een ijzeren buis tikken om te testen. Vond echt bizar. Heb de armband laten liggen daar. Ze boden ook een hoge prijs ervoor, omdat toch zilver was.. vond geen leuke ervaring. Ook kleding hangt niet netjes op maat of op soort. Veel spullen.

 16. Producten: 10 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9.3

  We waren in de buurt en gingen hier even sneupen! Woow wat veel spullen! Nergens prijsjes op maar bij de kassa werd een acceptabele prijs gemaakt. Het was wel druk op een zaterdag.

 17. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  Omdat we hier vlak bij wonen komen we hier zowat wekelijks, gewoon als uitje. Groot assortiment, wisselt veel. Ze zijn altijd actief bezig de winkel te re-organiseren, wat elke keer weer verrassend is. Veel dvd’s, boeken. En gewoon veel sneupspul. Je gaat zelden met lege handen naar buiten. Vriendelijk personeel. Muziekkeuze door de speakers vind ik wat minder, kwestie van smaak.

 18. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.7

  Leuke grote winkel met veel spullen! Er is niks geprijsd, maar bij de kassa wordt een leuk prijsje voor alles samen gemaakt. Leuk systeem en meestal niet duur. Alleen verschilt dat erg per persoon.

 19. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Leuke winkel. Vaak leuke dingen. maar het gebeurt vaak dat ik spullen koop en dat het thuis kapot blijkt te zijn. Ik begrijp niet dat mensen kapot spul daar heen brengen. Je hebt geen garantie en sommige dingen zijn niet te testen in de winkel. Bijv een satelliet ontvanger, cd speler, etcetera.
  Ook een nadeel is dat iedere medewerker andere prijzen hanteert. Sommige rekenen echt hoge prijzen. Nu werkt er iemand die googled eerst om te kijken wat de nieuwprijs is en noemt dan een hoge prijs.

 20. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Grote hallen. Inderdaad niks geprijsd, maar als je bij de kassa komt zeggen ze een totaalprijs. Het is er echt goedkoop. Heel veel spullen en alles goed gesorteerd.
  Mooi bedrijf!

 21. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Heb hier al zoveel heen gebracht. Even goed kijken en dan heb je voor een prikkie weer iets leuks in huis. Komen ze bij je in huis en vragen ze waar heb je dat weg?
  Gewoon bij de kringloop bij Jelmer zeg ik dan
  Echt leuk als de verbazing dan groot is en je hebt er vrijwel niets voor betaald
  Je steunt een goed doel en vindt je het na een poos niet meer leuk dan breng je het gewoon weer heen. Leuke grote sneupwinkel en ik kom er al jaren heel graag

 22. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.7

  Grote winkel, maar rommelig. Wel heel veel spullen. Boeken staan helemaal door elkaar, is geen beginnen aan om daar wat leuks in te vinden.

 23. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6

  Jammer dat spullen niet geprijsd zijn.

 24. Producten: 7 Service: 9 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Leuke, goedkope kringloop. Ze hebben de laatste tijd veel verbouwd en veranderd, zodat de winkel er steeds beter uit ziet.

 25. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.7

  Grote winkel.
  Er zijn ook veel spullen die wel meteen de container in kunnen

 26. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 7.3

  Zeer leuke kringloop en voor een goed doel

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10