It’s Kringloop

Adres

De Noord 53
8251 GM  Dronten (Flevoland)
0321-340517

Openingstijden

Maandag
09:30-17:00 
Dinsdag
09:30-17:00 
Woensdag
09:30-17:00 
Donderdag
09:30-17:00 
Vrijdag
09:30-17:00 
Zaterdag
09:30-17:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor It’s Kringloop. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij It’s Kringloop. We hebben op deze pagina alle openingstijden van It’s Kringloop op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Dronten of kijk in het overzicht kringloop in Flevoland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar De Noord 53 in Dronten.

Deel ook je ervaringen met It’s Kringloop. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Prettige winkel, ruim assortiment. Vooral het speelgoed zo netjes gesorteerd en verpakt. Erg netjes allemaal.
  Super lekker geluncht en wat een aardig personeel. Aanrader hoor.

 2. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Het voorste deel van de winkel was inderdaad duur maar als je even doorloopt zijn de producten goedkoper. Helaas stond er een lange rij waardoor ik alle spullen weer heb teruggezet.

 3. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6

  Grote winkel maar ze weten goed de waarde te schatten waardoor het schatzoeken minder leuk wordt.

 4. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Inmiddels een nette goed gesorteerde winkel geworden. Heel redelijk geprijsd. De moeite zeker waard

 5. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6

  Voor t eerst in de winkel vandaag. Wat opvalt is dat alles er netjes uitzien maar voor een kringloop winkel veel te hoge prijzen.niet voor herhaling vatbaar voor ons

 6. Producten: 4 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5

  Al vaak even binnen gelopen. Helaas niet vaak geslaagd. De kleding valt erg tegen, is oud en veel te duur. Boeken en dvd afdeling is erg mooi!! Complimenten! Speelgoed ook mooi.
  Er staat bij de ingang veel spul wat blijkbaar verzamelobjecten zijn ofzo maar hier wordt wel erg veel voor gevraagd en het staat er ook veel te lang...

 7. Producten: 4 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.7

  Kringloop waar je de hoofdprijs betaald.

 8. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.3

  Leuke grote winkel. Veel te zien en prettige sfeer. Jammer dat de horeca afdeling gesloten is op zaterdag. Dan valt er juist veel te verdienen. Ze zijn nog op zoek naar vrijwilligers. Arm kind! Ze stond samen met nog een meisje terwijl het best druk was.

 9. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Nette inmiddels zeer overzichtelijk ingedeelde winkel met goede kwaliteit. Boeken, cd’s en lp’s mooi gerubriceerd! Heeft het laatste jaar een geweldige upgrade gehad.

 10. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5

  Jammer dat het niet de kringloop is die het moet zijn, te duur en niet uitdagend.
  Het is het net niet. Kom in andere kringloop winkels waar het beter eruit ziet en goedkoper is.
  Geloof ook dat het mooie eerst wordt uitgezocht. Zo oogt het ook.

 11. Producten: 5 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Paar maanden niet geweest. Nog steeds staan er dezelfde dure dingen. Bekers bevrijding €11,50 !! Terwijl die op MP niet te slijten zijn. Kringloop slaat plank volledig mis.

 12. Producten: 4 Service: 6 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5

  Bizar... er wordt door het rondlopend personeel verteld dat ze zelf eerst door de afgeleverde spullen kijken of ze zelf iets gratis kunnen gebruiken. Hierdoor staat er niks moois meer in de winkel. Wat er staat is duurder dan dezelfde produkten bij de action. Deze kringloop valt dus echt enorm tegen.

 13. Producten: 5 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Ik kom eigenlijk dagelijks in verwchillende kringlopen opzoek naar koopjes. Ik ben hier nu een stuk of 15 keer geweest en heb er nog nooit wat gevonden, vermoed ook dat ze hier waardevole spullen via een andere manier verkopen dan in de winkel. Heb bijvoorbeeld nog nooit echt iets bijzonder antieks gevonden wat niet duur geprijst was, zilveren spullen als lepeltjes en sieraden ben ik nog nooit tegen gekomen. Ken geen kringloop waar de de koopjes vondsten zo schaars waren.

  Wil je gewoon 2e hand prima gebruiks spul hebben ze wel genoeg, zoek je echt wat bijzonders vind je hier extreem weinig.

  Personeel is zoals in elke kringloop, gewoon aardig en behulpzaam maar niet uitzonderlijk. Gewoon zoals het moet.

  Maar goed vanwege het nooit kunnen vinden van bijzondere spulletjes en het vermoeden dat ze speciale spullen via een andere weg dan de winkel verkopen is mijn producten cijfer laag.

 14. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Grote sortering, vriendelijk personeel.

 15. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9.3

  Topwinkel.Veel keus.Vriendelijke mensen

 16. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Mooie winkel, handige lokatie, groots opgezet maar wel een beetje duur.
  Veel kleding, veel huisraad, niet heel veel meubels. Leuk en vriendelijk personeel. Zowel in de winkel als bij de afgifte en de berzorg/ophaaldiest.

 17. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Ruime winkel, aardige medewerkers en betaalbare prijzen. Een bezoekje waard !

 18. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  ik kom hier zeker 3x in de week met mijn vriendin , lekker even snuffelen & vaam komen we weg met allemaal leuke vintage spullen, ge wel dig!

 19. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  erg vriendelijk ontvangen in de winkel leuke mensen mooie spullen.

 20. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9.3

  Super! Heel leuk om dit initiatief binnen Dronten te hebben.

 21. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9.3

  Keurige winkel, overzichtelijk, vriendelijk personeel, goed achterliggend verhaal en wat leuk dat ze ook een koffiecorner en een atelier gaan openen.

 22. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Super winkel!

 23. Producten: 4 Service: 4 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 4

  Leuk op gezet jammer is dat er totaal geen structuur zit in bezetting vrijwilligers, het is veel te veel maximaal is tien vrijwilligers voldoende om dat dit ook de uitvallers kan opvangen de gemeente dient hierin een taak op haar te nemen de grote hoeveelheid meer dan 15 personen is een probleem daar moeten verzekeringen voor afgesloten worden en dient er ook EHBO punten koffers te zijn maar zeker ook tenminste een persoon die beschikt over een EHBO Diploma met aanvulling reanimeren.
  Helaas is dat niet zo dat geeft ook aan dat er geen kennis is van werving onkunde overheerst hier duidelijk, ook het informeren van is eigenlijk niet mogelijk gesprekken worden zo afgehaakt en vervolgen de gang van andere.
  dit kan niet goed gaan als daar dan ook nog een koffie corner gaat komen waar men dan gezellig bij elkaar kan zitten zullen er toch echt wat veranderingen moet gaan plaats vinden anders is het sluiten vooral bij ruzie of erger ook al zijn er wel of geen vergunningen dan nog heeft het hier een sociaal draagvlak en daar ook duidelijkheid over te komen huisregels.
  verbeter het beleid van aannamen vrijwilligers dit gaat niet goed komen als dat niet drastisch aangepast word wat dan weer te kosten zal gaan van de goede inzet die bedoeld is.


  --

  Antwoord van It's Kringloop:

  Beste Rolf,
  Jammer om te horen dat u er zo over denkt. Met opbouwende kritiek kunnen wij zeker iets, maar uw verhaal is wel erg negatief. Zeker gezien het feit, dat wij nog maar open zijn sinds 30 april. Daarnaast merk ik dat u niet goed op de hoogte bent van wie wij zijn, wat wij doen en hoeveel mensen en werk er nodig is om ons bedrijf te draaien. Mocht u dit willen, dan zouden wij dit graag willen toelichten, zodat u iets meer inzicht heeft in onze bedrijfsvoering en in het vervolg een volledig en juist verhaal naar de buitenwereld kunt communiceren. Dat lijkt mij wel zo eerlijk.
  Vriendelijke groet,
  It’s Kringloop

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10