Stichting Wereldhuis Eindhoven

Adres

Laagstraat 288a
5654 PP  Eindhoven (Noord-Brabant)
040-2555459

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:00-17:00 
Woensdag
13:00-17:00 
Donderdag
13:00-17:00 
Vrijdag
13:00-17:00 
Zaterdag
10:00-15:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Stichting Wereldhuis Eindhoven. Op 5 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Stichting Wereldhuis Eindhoven. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Stichting Wereldhuis Eindhoven op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Eindhoven of kijk in het overzicht kringloop in Noord-Brabant voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Laagstraat 288a in Eindhoven.

Deel ook je ervaringen met Stichting Wereldhuis Eindhoven. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  echt een geweldige kringloop heb nog nooit zoveel afdelingen met speelgoed enz. gezien alles netjes geordend in bakken aardig personeel een aanrader!

 2. Producten: 7 Service: 4 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5.3

  Grote kringloop in een voormalig schoolgebouw dus er is ook een bovenverdieping. Verschrikkelijk veel spullen maar duur geprijsd. Heel jammer, want als het wat minder kost is misschien minder vol waardoor het overzichtelijker wordt. Vb, versleten 't shirt kost hier nog € 2,50. Alles was gemiddeld 1,5 a 2x zo duur als een gemiddelde kringloop. Parkeergelegenheid goed. Personeel niet geïnteresseerd. Tegenover deze kringloop was ook een kringloopje, dame stond te roddelen over bezoekers. Heel nare sfeer.

 3. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8

  wat een geweldige winkel! echt zeer de moeite waard, soms wat redelijk aan de prijs, maar het is net wat je zoekt!
  kortom zeker voor herhaling vatbaar, zelfs om er een uurtje voor te rijden!

 4. Producten: 7 Service: 1 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.7

  Veel te vinden. Niet te duur. Kwaliteit spullen van goed tot slecht. Cultuur vanuit leing van veel achterdocht naar klanten. Gevolg: zeer onvriendelijk personeel, overal suggestieve waarschuwingsbriefjes voor de klanten. Personeel maakt regelmatig onderling ruzie of bespreekt clientele. Weinig behulpzaam.

 5. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Heerlijke kringloopwinkel in een oud schoolgebouw. Groot, lage prijzen en vriendelijk personeel

 6. Producten: 9 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  Leuke winkel, veel spullen, aardige vrijwilligers. Niet commerciële winkel. Zorgen goed voor iedereen. Eigenlijk nog een van de weinige echte kringloopwinkels. Best goedkoop.

 7. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.3

  het is een grote kringloop veel keuze heb je in vele ruimtes.zit altijd iets bij wat je leuk vind om te kopen.is niet te duur.klantvriendelijk.netheid.genoeg te koop.slim dat je tas daar moet houden bij de kassa weet je zeker dat je niets kwijt raak..ze letten er ook goed op.je kunt ook bieden ga zo door.goed doel is fijn dan weet je dat het goed bij diegen terecht zal komen die het geld echt nodig hebben

 8. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9.7

  Fijne winkel, een kringloop zoals een kringloop hoort te zijn.
  Lekker rommelig / leuke spullen / goede prijs / voor een goed doel / vriendelijke mensen! Top, ga zo door 👍

 9. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Super winkel kanje echt snuffelen kom ik al sins 1999. Super gezellig en personeel super

 10. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  Mijn favoriete kringloopwinkel!
  Je kunt er echt snuffelen en op allerlei plekken iets vinden wat je zoekt. Ok verrast worden en op leuke ideeën komen. Juist doordat niet alles strak georganiseerd en ingedeeld is. Op hoofdlijnen liggen verl spullen wel bij elkaar, maar je vind ook in andere ruimten dan ineens iets leuks. Echt snuffelen, en dan ook nog voor échte kringloopprijzen en voor het goede doel. #ikhouervan

 11. Producten: 8 Service: 10 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Ik ben heel tevreden over de service en communicatie. Toen het huis van mijn vader leeggehaald moest worden alles prima geregeld en ook alles ingepakt,zodat het niet kapot zou gaan en het bij hun nog verkocht kon worden .met de verkoop kunnen zij weer geld aan goede doelen schenken.

 12. Producten: 4 Service: 7 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5.3

  Je zou denken.. fijn een school een lokaal voor elke productgroep. nee dus.
  Hoe is t mogelijk.
  bestek of boeken... alles kan echt overal liggen.

 13. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Zeer uitgebreide gezellige kringloopwinkel in de oude school met veel verschillende ruimtes vol spullen. Schappelijke prijzen. Neem wel contant geld mee, niet overal in de winkel kun je pinnen! Mogelijkheid om wat te drinken en eten in de kantine. Heerlijke eigengemaakte soep is een aanrader!

 14. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Super kringloop winkel. Ik kom er met veel plezier! Aardige mensen, goede doelen, prima service....je wordt keurig gebeld als je iets in je ingeleverde meubilair achterlaat!

 15. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 5.3

  Wat een rommelige winkel. Overal kom je spullen tegen. Het staat overvol, en echt lekker ruikt het binnen ook niet. De prijs is prima, maar dit is niet mijn favoriete winkel, misschien wel van iemand anders.

 16. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Grote winkel. Geld gaat oa naar goede doelen. Hier werken oa mensen met een beperking. Zijn super geholpen door een jonge dame die op zoek ging naar efteling spullen. Gelegenheid om iets te drinken en te eten. Vriendelijke meneer die heerlijke soep maakt

 17. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Leuke producten alleen service wat minder communicatie is slecht onderling werknemers en werknemer -klant

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10