Stichting Wereldhuis Eindhoven

Adres

Laagstraat 288a
5654 PP  Eindhoven (Noord-Brabant)
040-2555459

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:00-17:00 
Woensdag
13:00-17:00 
Donderdag
13:00-17:00 
Vrijdag
13:00-17:00 
Zaterdag
10:00-15:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Stichting Wereldhuis Eindhoven. Op 5 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Stichting Wereldhuis Eindhoven. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Stichting Wereldhuis Eindhoven op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Eindhoven of kijk in het overzicht kringloop in Noord-Brabant voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Laagstraat 288a in Eindhoven.

Deel ook je ervaringen met Stichting Wereldhuis Eindhoven. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Super winkel kanje echt snuffelen kom ik al sins 1999. Super gezellig en personeel super

 2. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  Mijn favoriete kringloopwinkel!
  Je kunt er echt snuffelen en op allerlei plekken iets vinden wat je zoekt. Ok verrast worden en op leuke ideeën komen. Juist doordat niet alles strak georganiseerd en ingedeeld is. Op hoofdlijnen liggen verl spullen wel bij elkaar, maar je vind ook in andere ruimten dan ineens iets leuks. Echt snuffelen, en dan ook nog voor échte kringloopprijzen en voor het goede doel. #ikhouervan

 3. Producten: 8 Service: 10 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Ik ben heel tevreden over de service en communicatie. Toen het huis van mijn vader leeggehaald moest worden alles prima geregeld en ook alles ingepakt,zodat het niet kapot zou gaan en het bij hun nog verkocht kon worden .met de verkoop kunnen zij weer geld aan goede doelen schenken.

 4. Producten: 4 Service: 7 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5.3

  Je zou denken.. fijn een school een lokaal voor elke productgroep. nee dus.
  Hoe is t mogelijk.
  bestek of boeken... alles kan echt overal liggen.

 5. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Zeer uitgebreide gezellige kringloopwinkel in de oude school met veel verschillende ruimtes vol spullen. Schappelijke prijzen. Neem wel contant geld mee, niet overal in de winkel kun je pinnen! Mogelijkheid om wat te drinken en eten in de kantine. Heerlijke eigengemaakte soep is een aanrader!

 6. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Super kringloop winkel. Ik kom er met veel plezier! Aardige mensen, goede doelen, prima service....je wordt keurig gebeld als je iets in je ingeleverde meubilair achterlaat!

 7. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 5.3

  Wat een rommelige winkel. Overal kom je spullen tegen. Het staat overvol, en echt lekker ruikt het binnen ook niet. De prijs is prima, maar dit is niet mijn favoriete winkel, misschien wel van iemand anders.

 8. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Grote winkel. Geld gaat oa naar goede doelen. Hier werken oa mensen met een beperking. Zijn super geholpen door een jonge dame die op zoek ging naar efteling spullen. Gelegenheid om iets te drinken en te eten. Vriendelijke meneer die heerlijke soep maakt

 9. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Leuke producten alleen service wat minder communicatie is slecht onderling werknemers en werknemer -klant

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10