2Switch Elst

Adres

Nieuwe Aamsestraat 42
6662 NJ  Elst (Gelderland)
09000205

Openingstijden

Maandag
13:00-18:00 
Dinsdag
10:00-18:00 
Woensdag
10:00-18:00 
Donderdag
10:00-18:00 
Vrijdag
10:00-18:00 
Zaterdag
10:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN.

Deze winkel heeft het BKN keurmerk.

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor 2Switch Elst. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij 2Switch Elst. We hebben op deze pagina alle openingstijden van 2Switch Elst op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Elst of kijk in het overzicht kringloop in Gelderland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Nieuwe Aamsestraat 42 in Elst.

Deel ook je ervaringen met 2Switch Elst. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 3 Service: 8 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 4.7

  Als je binnenkomt oogt het gezellig. Leuke sfeertafels op kleur met aparte vintage woonspullen. De echt leuke dingen zijn ter decoratie en dus niet te koop. Verder vooral erg duur en ook het aanbod valt tegen. 2x geweest en beide keren met lege handen weg.

 2. Producten: 4 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.3

  Wat een prijzen! Veel te hoog. Bijna nieuw prijzen.
  Daar loop je heel snel weer uit!

 3. Producten: 4 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.7

  Altijd mijn favoriete kringloop geweest. Maar wordt elke keer weer duurder, kleding is hier echt veel te duur.

 4. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Een erg dure kringloop. Wel mooie brocante spullen maar daar betaal je een prijs voor. niet voor herhaling vatbaar.

 5. Producten: 2 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.7

  Prijzen schrik je gewoon van!Je kunt beter nieuw gaan kopen voor kapotte spullen betaal je veel vooral sinds ze in het nieuwe pand zitten,spijtig

 6. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 9

  Super krinloopWinkel! Ik kan het weten. Leg veel bezoeken af door geheel regio midden en zuid.

 7. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.7

  Maandtijdschriften kosten daar nu 1 euro.
  Abnormaal duur , bij geen enkele kringloop zo duur.
  En de rest van de spullen ook alsmaar duurder.
  Dit zijn geen kringloop prijzen meer.

 8. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6.7

  Sinds lange tijd weer eens gaan kijken, bij binnekomst vriendelijk begroet, de winkel ziet er sinds lange tijd weer netjes uit,maar de prijzen daar verbaasde ik mij over , voor een koffiebeker meer dan 1 euro vragen,terwijl je bij de action voor nog geen euro een nieuwe beker kan kopen,ik vind dat het doel ruimschoots voorbij word geschoten,heel jammer,op koopjes jacht gaan bij de Switsch is verleden tijd.

 9. Producten: 2 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.3

  Vroeger kwam ik hier wekelijks, nu nauwelijks meer. De prijzen zijn veel en veel te hoog. Dit is geen kringloop meer. Boeken zijn antiquariaat prijzen. Als ze normale leuke prijzen zouden hanteren verkoop je veel meer en wisselt het aanbod ook nog eens. Zonde dat leiding hier niet ingrijpt.

 10. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Wat jammer dat de prijzen zo enorm gestegen zijn bij deze kringloop. Kwam er altijd graag, maar sfeer is er de laatste maanden niet op vooruit gegaan. Winkel ziet er heel mooi uit, maar er hangt wel een prijskaartje aan. Deze kringloop komt tegenwoordig heel commercieel op mij over. Kom er minder graag dan voorheen.

 11. Producten: 4 Service: 3 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.3

  geweldige winkel maar vind het heel erg dat ze alles gratis krijgen en dat ze er dan de hoofdprijs voor vragen, kwam er meerdere malen per week nu kom ik er nauwelijks meer helaas. Dit is toch niet de bedoeling van een kringloop winkel!

 12. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5.7

  Ruime keuze in een ruime winkel. De prijzen zijn erg hoog voor een kringloop winkel. Wc € 0.20 koffie met appelgebak € 3.75.

 13. Producten: 4 Service: 1 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 3.7

  Bij binnenkomst erg enthousiast hoe het geëtaleerd is, dan bekijk je de prijzen en dan vraag je je af of je bij een kringloop bent of in een design-winkel! Wát een belachelijke prijzen! Heel simpel kapot dienblad voor 15,00 !! Als je dan vraagt of de komma misschien 1 tever naar rechts staat word je aangekeken alsof je niet spoort.
  Jammer, ze gooien hun eigen glazen in op deze manier. Ik kom er niet meer.

 14. Producten: 7 Service: 2 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 6

  Mooie ruim opgezette winkel. Het personeel is helaas onvriendelijk. Prijzen zijn sinds een jaar echt veel te hoog. Een boek wat ik bij een andere winkel van 2Switch had gekocht voor 70 cent kostte hier 4 euro!!!

 15. Producten: 4 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.3

  Erg jammer vd prijzen.. Schiet zijn doel voorbij..

 16. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6.7

  In de oude winkel, kwam ik er bijna wekelijks, nu nog zelden, en als ik toch weer overstag ga kom je weer met lege handen naar buiten, ze zijn verschrikkelijk duur.

 17. Producten: 6 Service: 1 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 5

  Als je binnenkomt wordt je vriendelijker begroet door de fraai neergezette spullen dan door de medewerkers. Als je vervolgens door de winkel loopt is het arrangement net zo groot als de prijzen. Er wordt online gekeken via een laptop hoeveel de spullen nieuw kosten en deze prijs wordt vervolgens aangehouden bij de verkoop. De kans dat deze zaak niet failliet gaat is net ze groot als de kans dat ik hier nog terug kom. Groot dus ;)

 18. Producten: 6 Service: 1 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.3

  Was ooit een hele leuke winkel waar je nog leuke goedkope spulletjes kon kopen. Ze hanteren tegenwoordig gewoon winkelprijzen of duurder zelfs. Dat is volgens mij niet de bedoeling van het concept "kringloop winkel". Ik denk dat ze met deze prijzen zichzelf kapot maken.
  Het enige wat goed is is een ruim assortiment..... maar aangezien het zo belachelijk duur is geworden koop je er toch niets en blijft het dus ook een ruim assortiment. Heel erg jammer!

 19. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Het doel voorbij geschoten. Dacht dat de opzet was voor mensen met een kleinere beurs. En als je spullen komt brengen wordt je ook niet behoorlijk ontvangen, maar moet je door de keuring bij een mijnheer die zeer moeilijk verstaanbaar Nederlands spreekt. Bruikbare spullen (met weinig commercieele waarde, b.v. babybad ongebruikt) worden geweigerd.

 20. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.3

  Kort geleden wezen funshoppen. Wat een genot & ruimte daar. Ze hebben daar letterlijk een radicale verbouwing van goederen achter de rug. Is heel mooi en veel beter zo. Ik ben erg onder de indruk. Petje af voor 2Switch Elst. Ik kom snel weer langs.

 21. Producten: 8 Service: 2 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 4.3

  Mooie grote winkel! Alleen echt belachelijke prijzen. Lege waterflesjes voor 1.00 terwijl ze bij de supermarkt gevuld 1.05 zijn.
  Echt jammer dat ze zo commercieel geworden zijn! Voor de leuke koopjes hoef je daar niet meer te zijn. Hanteren gewoon winkel prijzen. Echt heel jammer!

 22. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Een prachtige ruime winkel met sfeer. Super leuke koffieconner direct bij binnenkomst. Eerst lekker een bakkie doen, en vervolgens heerlijk funshoppen.
  Wat een super assortiment is hier te vinden. Op zoek naar de schat. Echt een aanrader voor ieder!

 23. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Oude locatie was veel leuker. Nu echt commerciële prijzen. Jammer voor een kringloop.

 24. Producten: 6 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Leuke winkel. Enorm ruim. Wel wat aan de prijs.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10