Kringloopwarenhuis Etten-Leur

Adres

Kroonstraat 12
4879 AV  Etten-Leur (Noord-Brabant)
0165-521188

Openingstijden

Maandag
10:00-17:00 
Dinsdag
10:00-17:00 
Woensdag
10:00-17:00 
Donderdag
10:00-17:00 
Vrijdag
10:00-17:00 
Zaterdag
10:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN.

Deze winkel heeft het BKN keurmerk.

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloopwarenhuis Etten-Leur. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloopwarenhuis Etten-Leur. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloopwarenhuis Etten-Leur op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Etten-Leur of kijk in het overzicht kringloop in Noord-Brabant voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Kroonstraat 12 in Etten-Leur.

Deel ook je ervaringen met Kringloopwarenhuis Etten-Leur. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Grote kringloop, veel kleren, toilet aanwezig, gezellig koffiehoekje met lekkere verse taart en vriendelijk personeel, ook in de winkel.
  Maar de "chef" mag wel wat flexibeler omgaan met de prijzingen. Als iemand hier vaak komt en heel veel gekocht heeft, niet eens een paar euro wil zakken bij het zien van een mankement?! En waarom zijn de jurken net zo duur als de winterjassen?! Een 2e hands jurk van de Hema verkoopt beter voor minder dan €9,95 net als een 2e hands dure Mango winterjas!

 2. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Het is een goede kringloop met een boekenhoek, een speelgoedhoek en een café. Gelukkig hebben ze een toilet en je hebt aardig personeel.

 3. Producten: 5 Service: 4 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.3

  Ik onderschrijf het de prijs van boeken extreem hoog is. Jammer want het scheelt veel omzet en de boeken blijven staan waar ze staan. In de winkel.

 4. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Ik hoor vaak van mensen dat ze boeken kopen bij de kringloop voor 50 eurocent of 1 euro. Dan zijn ze in Etten-Leur wel heel duur. Erg jammer.

 5. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Mooie Kringloopwinkel. De prijzen zijn de afgelopen jaren welk sterk gestegen. Jammer dat de kleding op kleur is gesorteerd en niet op soort. Dat is erg moeilijk zoeken zo. Prettiger is op soort te sorteren en dan op kleur eventueel. Wel een gezellige koffiecorner trouwens, waar je zelfs een lekkere lunch kunt eten.

 6. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Nette zaak, maar gaat meer en meer naar een brocante handeltje. Kringloop kun je het niet meer noemen en dat vertaalt zich in de bijbehorende hoge prijzen

 7. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.3

  Groot aanbod. Kom vnl voor cd's. Men heeft sinds enige tijd de onhebbelijke gewoonte een aantal cd' te prijzen voor € 2,55 ( hoe komt men in hemelsnaam op zo'n bedrag?). Men heeft blijkbaar een kenner onder het personeel die hier over beslist. Deze hoger geprijsde cd's blijven dus staan. Overal kosten de cd's € 1,-. Kringlopen Etten-Leur is blijkbaar op de commerciële toer. Een opmerking die door meer mensen gedeeld wordt. Artikelen die men gratis krijgt voor "exhorbitante" bedragen verkopen. Volgens mij past dit niet bij de grondgedachte van een kringloop.
  Overigens staan de cd's merendeel lukraak uitgestald. Er is alleen een grove indeling in klassiek, kindermuziek en pop.

 8. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.3

  Ruime kringloop die steeds netter aan het worden is. Prijzen voor gewilde vintage dingen zijn wat hoger, staan vaak ook wat mooier geëtaleerd. Voor de rest prima geprijsd. Speelgoed en kinderkleding voor weinig geld en met wat zoeken leuke hebbedingetjes.

  Ik herken me niet in de negatieve ervaringen met het personeel, we komen er regelmatig en altijd prima geholpen.

  Er zit sinds kort ook een leuke lunch/koffiecorner.

 9. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6.3

  Vanmorgen in het Kringloopwarenhuis Etten Leur. Ziet er netjes uit maar vaak veel te duur voor dingen die soms ook beschadigd zijn of die je voor hetzelfde geld ook bij de Action aan kan schaffen. Dame bij de kassa niet klantvriendelijk. De heer voor mij wilde schoenen afrekenen maar er zat geen prijsje aan maar wel een beveiligingschip. De verkoopster hield ze achter want ze moesten opnieuw worden geprijsd want er had wel een prijs aangezeten. Komt op mij onvriendelijk over net of die meneer de prijs had verwijderd!? Tevens worden de schoenen op dat moment niet verkocht terwijl er een klant is.
  Zelf had ik een negatieve ervaring met een dierenkooitje. Bovenop goed zichtbaar zaten 2 plakkertjes met 4,95. De dame slaat 6,95 aan en springt bij een opmerking gelijk in de verdedeging van ik heb 6,95 gezien en dat is heel normaal want als je 'm nieuw koopt betaal je eur 70,00. Komt op mij zeer klantonvriendelijk over is juridisch ook onjuist. Maar goed voor eur 2,-- laat maar zitten.... De betreffende dame kan wel wat training gebruiken over hoe ga ik met mijn klant om?

 10. Producten: 1 Service: 1 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 1

  Net terug van het aan willen bieden van een stoel. Met een passend kleed er over zag hij er nog heel netjes uit. Nee hoor nemen wij niet aan want onder het kleed was de stoel kapot. Dacht dat de kringloop voor mensen met minder geld was, nee hoor ze willen nieuwe spullen gratis hebben die ze dan duur kunnen verkopen. En dan de medewerkers daar krijg je ook alleen maar een grote mond van. Vind het een erg slechte zaak dat spullen die ze voor weinig kunnen verkopen niet aangenomen worden. Ze willen veel te veel winst maken.

 11. Producten: 7 Service: 4 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6

  Op zich een fijne kring....echter veel en veel te duur....ook niet consequent geprijst. Dezelfde artikelen andere prijs. En je betaalt wat op het prijskaartje staat. Niet logisch.

 12. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.7

  1e keer dat ik er ben geweest. Opzich wel ruime winkel. Veel meubels op elkaar. Voor een kringloop vond ik de prijzen te hoog! Het is eb blijft tweedehands en tweedehands is vaak goedkoop, maar heb het idee dat deze kringloop dezelfde prijzen hanteren als marktplaats.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10