Stichting Kringloop Gouda

Adres

Fluwelensingel 85-86
2806 CE  Gouda (Zuid-Holland)

Openingstijden

Maandag
09:30-17:00 
Dinsdag
09:30-17:00 
Woensdag
09:30-17:00 
Donderdag
09:30-17:00 
Vrijdag
09:30-17:00 
Zaterdag
10:00-16:30 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Stichting Kringloop Gouda. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Stichting Kringloop Gouda. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Stichting Kringloop Gouda op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Gouda of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Fluwelensingel 85-86 in Gouda.

Deel ook je ervaringen met Stichting Kringloop Gouda. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6

  Grote rommelzaak! Geen fijn personeel en ze zeggen maar wat hoeveel het moet kosten. Vaak over de top qua prijs

 2. Producten: 7 Service: 4 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.7

  Matige sfeer, overvolle winkel waar het meeste niet geprijsd is: afhankelijk van hoe je eruit ziet wordt mi prijs bepaald en kan niet gepind worden: uitgeprobeerd met echt leren aktetas...norse niet klantvriedelijke mensen

 3. Producten: 2 Service: 4 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 3.3

  Grote winkel met heel veel troep, vooral de kleding is volkomen uit de tijd. De dingen die wel de moeite waard zijn zijn of niet geprijsd of belachelijk duur. Wel een grote afdeling boeken die slecht bereikbaar is via een smalle trap.

 4. Producten: 4 Service: 1 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 3.3

  Grotere kringloopwinkel, waarin best veel spullen liggen. Rommelig en veelal aan de dure kant, waardoor spullen lang blijven liggen. Veel is ook niet geprijst. Onvriendelijke sfeer in de winkel, waarin de klant bijna als een dief wordt behandeld met het verplicht in een kluis stoppen van je tas en meermalen briefjes met waarschuwingen voor camera bewaking. Het personeel hokt bij elkaar en is onaardig tegen de klanten.

 5. Producten: 3 Service: 3 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 3

  Grote winkel, vrij donker binnen. En in t najaar en winter erg koud! Alles is begane grond. Veel verouderde spullen en ook vrij duur geprijsd. Geen prijssticker op het product dan bepaalt de kassa medewerker de prijs die dan soms best uitschiet naar boven. Grote boekenhoek gesorteerd op genre.

 6. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Grote zaak. Personeel verstopt zoch graag in een soort glazen hokje. Waarschijnlijk tegen de kou, want het is een koud pand. Mooie aparte boekenhoek, helaas niet op alfabetische volgorde geordend. Ook mooie grote kinderhoek met spullen en kinderspelletjes. Op zich een leuke zaak, maar wel wat prijzig. Parkeren kan gratis voor de deur. Niet per se een favoriet van mij, maar ook niet slecht.

 7. Producten: 7 Service: 4 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 5

  Groot, koud hok. Veel van het oudere spul danig aan de prijs. Mooie boekenhoek. Uitbater meestal niet al te vriendelijk. En... grote no-no voor kringloop: stapel boeken aanslaan voor 9 euro, terwijl het tot 8.70 optelde.

 8. Producten: 6 Service: 1 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.3

  geen aanrader , ergens een prijs op zetten en omdat je de prijs niet kan lezen is die in een keer niet te koop , je mag niet op je akktertje rondkijken want dan krijg je er wat van te horen , personeel onvriendelijk en humeurig

 9. Producten: 9 Service: 7 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.3

  prima winkel,mooi opgesteld, vriendelijke medewerkers

 10. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Ik kan me niet vinden in de laatste recensies. Grote, ruime winkel met heel mooie boekenafdeling en goed geprijsd. Wat mij betreft een aanrader.

 11. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.3

  Veel te duur! en het is binnen kouder dan buiten. Geen aanrader.

 12. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Bekend verhaal. Te koud binnen en ook vrijwilligers haken hierdoor af. Je moet nu eenmaal stoken om het warm en droog te houden. Wel leuk dat er lekker veel lps en dvds zijn maar ook wel weer een zooitje daar in dat bovenhoekje. Dozen worden zo onuitgepakt er neer gezet vol met dvds. Zeker niet te duur qua prijzing maar wel met elektroafdeling. Verlopen humaxtvkastje waar je niks aan hebt €15? Ze zijn er een beetje sacherijnig daar en het was er ooit beter. Kom er toch nog graag.

 13. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Goed parkeren, grote winkel, netjes gesorteerd en echt nog lekker struinen. Ik vind altijd wel wat. Prijzen zijn prima, soms ineens wat aan de hoge kant, maar niet absurt. Leuke winkel!

 14. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Van alles wat. Echte snuffel winkel. Niet brandschoon maar als je daar doorheen kunt kijken vindt je soms de mooiste pareltjes.
  Prijzen zijn aan de hoge kant m.i.

 15. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Redelijk grote winkel en assortiment. Aardig personeel. Prijzen zijn niet heel goedkoop maar wel redelijk.

 16. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 9.3

  Ben langs geweest grote en mooie kringloop heel veel leuke en vintage spullen en de prijsjes zijn ook redelijk. Echt een aanrader

 17. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 7.3

  Ben al diverse keren geweest. Breed assortiment, leuk om te snuffelen.

 18. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Leuk om hier te snuffelen. De kerstafdeling is uitgebreid en leuk ingericht!

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10