Kringloop MaGe

Adres

Groote Heeze 34a
6598 AV  Heijen (Limburg)
06-31319121

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
13:00-17:00 
Zaterdag
13:00-17:00 
Zondag
13:00-17:00 

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloop MaGe. Op 3 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloop MaGe. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloop MaGe op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Heijen of kijk in het overzicht kringloop in Limburg voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Groote Heeze 34a in Heijen.

Deel ook je ervaringen met Kringloop MaGe. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Vriendelijk personeel, leuke prijsjes. Zeker een aanrader

 2. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  Dit is een heel nette en overzichtelijke kringloopwinkel met een heel divers aanbod en de prijzen zijn ook acceptabel . Zeer vriendelijk personeel ! .

 3. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  zeker een favoriet, goed gesorteerd erg netjes en super vriendelijk personeel, hier voel je je welkom!

 4. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Op zich een leuke winkel, vrij goed geprijsd. Het is er netjes. Het aanbod was dit weekend toevallig wat minder groot... Maar ik waai geregeld even binnen en ga zelden met niets de deur uit. Wel is er eigenlijk te weinig parkeergelegenheid.

 5. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Ik kom niet uit deze buurt, maar tijdens mijn vakantie hier geweest .... goed geregeld tijdens Corona , je moet buiten wachten ... leuke kringloop

 6. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Eén van de leukste kringloopwinkels waar ik kom. Heel vaak leuke en aparte dingen al weten ze tegenwoordig wel welke prijzen ze moeten vragen.
  Maar nog steeds goedkoper dan de "normale" marktwaarde. Maar je kan nog steeds weleens iets leuks scoren. De vrijwilligers zijn allemaal lieve en behulpzame mensen.

 7. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Leuke schone winkel.
  Aardig en behulpzaam personeel met goed humeur .
  De prijzen zijn nog echte kringloop prijzen.
  Niet zoals veel andere kringloopwinkels waar de prijzen hoger zijn als de aankoopprijs in een winkel. Mijn favoriete kringloop in Limburg.

 8. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Hele leuke kringloop met wisseled assortiment. Leuke kringloop prijzen zoals 2.50 per stoel. Hebben meubels, servies, boeken, babyboek en kleding boven. Je gaat altijd wel weg met iets leuks.

 9. Producten: 8 Service: 10 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  Fantastische kringloopwinkel. Geweldige service ze bezorgen zelfs de meubels die je er koopt voor minder dan jezelf een aanhanger zou moeten huren.
  Ze hebben mooie spullen voor lage prijzen en elke keer weer een nieuw aanbod.
  Personeel is super vriendelijk.
  Kleding kijk ik nooit naar is boven en moeilijke trap om er te komen.
  Ze maken alles mooi schoon en word nagekeken of alles goed werkt.
  Voor mij de meest fijne kringloopwinkel die ik bezocht heb. Word wel drukker en niet veel parkeerruimte, loopt heel goed kan ook niet anders.

 10. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Lijkt een kleine kringloop maar achter zit nog een flinke ruimte. De kleding is inderdaad veelal afgedragen, verwassen. Verder wel leuke producten, vriendelijke mensen en meestal kleine prijsjes. Weinig parkeerplaats inderdaad, al is dat voor mij geen reden om niet te gaan..

 11. Producten: 3 Service: 3 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4

  Klein
  Duur
  Veel kapotte kleding
  1 pas hokje

 12. Producten: 7 Service: 9 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Nette kringloopwinkel die bestaat uit 4 aparte ruimtes. Wat mij opviel is dat dit absoluut geen rommelige kringloopwinkel is (voor ‘schatzoekers’ mogelijk een minpuntje). Alle producten worden netjes en overzichtelijk gepresenteerd. Wat mij wel opviel is dat de kwaliteit van de aangeboden kleding wat tegenviel. Niet in de zin van vuil of gescheurd, maar ik vond dat in verhouding veel kleding in behoorlijk afgedragen staat was (lees: pillen ed). Daarentegen is het personeel dan weer zeer vriendelijk en behulpzaam. Ander minpuntje is het gebrek aan parkeerruimte. Op drukke dagen moet je langs de doorgaande weg op het industrieterrein parkeren.
  Ondanks de genoemde minpunten is dit een kringloopwinkel die de moeite van een bezoek zeker waard is.

 13. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Leuke sfeervolle zaak, vriendelijke mensen, goede service, mooi gesorteerd netjes, kleding afd. Zeer netjes. Er werd zelfs nog gekeken of er in het magazijn nog bepaalde boeken waren. Alle kleding en Knuffels worden eerst gewassen. We kregen zelfs nog zelfgemaakte kruidkoek bij de koffie. Heerlijk.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10