Kringloop Kaatsheuvel

Adres

Gasthuisstraat 17
5171 GC  Kaatsheuvel (Noord-Brabant)
06-34204907

Openingstijden

Maandag
13:00-17:00 
Dinsdag
11:00-16:30 
Woensdag
11:00-16:30 
Donderdag
11:00-16:30 
Vrijdag
11:00-16:30 
Zaterdag
11:00-16:30 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloop Kaatsheuvel. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloop Kaatsheuvel. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloop Kaatsheuvel op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Kaatsheuvel of kijk in het overzicht kringloop in Noord-Brabant voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Gasthuisstraat 17 in Kaatsheuvel.

Deel ook je ervaringen met Kringloop Kaatsheuvel. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Ik las veel positieve berichten over deze kringloop, dus tijdens onze vakantie een kijkje gaan nemen. Helaas echt niet ons ding. Er staat zo veel en totaal geen overzicht. Ook niet heel groot en niet alles leek even schoon. Jammer. Wel vriendelijke mensen.

 2. Producten: 6 Service: 8 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.7

  Wat jammer dat je de spullen hier en daar niet kunt zien, omdat je er niet bij kan komen. Er staan hier echt teveel meubels in de weg. wasmachines en stereo apparatuur. Werken deze apparaten allemaal?
  Het was er heel koud, dus buitendeur mag dicht als het 3°C is!
  Zó een aardige meneer bij de kassa. Jammer dat je alleen contant kunt betalen. Behalve bij de kassa heb ik daar geen aankondiging van gezien mr ik zie zulke dingen weleens over het hoofd ;) Winkel met potentie. Misschien strenger deurbeleid bij afd.inname...

 3. Producten: 8 Service: 10 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Echt in een word gewoon TOP, mensen heel vriendelijk goede service en mooie prijzen !

 4. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6

  Leuke zaak, ben alleen beneden geweest. Het staat erg vol, boeken zoeken is daardoor inclusief een body workout om erbij de komen. Vond het ook donker op sommige plekken, bij de kinderkleding bijvoorbeeld.
  Vriendelijke vrouw achter de kassa.

 5. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 2 Gemiddeld: 4.7

  Nav bovenstaande reacties eens gaan kijken bij deze kringloopwinkel. Viel ontzettend tegen. Heel veel spullen in een veel te kleine ruimte. Mensen konden elkaar niet fatsoenlijk passeren op de looppaden. Geen idee wat er precies verkocht werd omdat werkelijk alles op elkaar lag em door elkaar heen stond. Totaal geen overzicht te bekennen. Ontzettend jammer want volgens mij staan er echt mooie spullen maar het is niet zichtbaar. Prijzen zijn overigens wel prima aangegeven en volledig kringloopgericht. Maar voor deze winkel geldt echt "minder is meer"! Houdt het overzicht!

 6. Producten: 8 Service: 10 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Mooie gezellige winkel alles is leuk opgesteld schoon en groot assortiment .personeel vriendelijk en behulpzaam. Een bezoekje waard.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10