Kringloopwinkel Lichtpuntloods

Adres

Harm Smidswei 6
9298 RD  Kollumerzwaag (Friesland)
0511-441542

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:30-17:00 
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:30-17:00 
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
10:00-13:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloopwinkel Lichtpuntloods. Op 3 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloopwinkel Lichtpuntloods. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloopwinkel Lichtpuntloods op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Kollumerzwaag of kijk in het overzicht kringloop in Friesland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Harm Smidswei 6 in Kollumerzwaag.

Deel ook je ervaringen met Kringloopwinkel Lichtpuntloods. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 9 Service: 7 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 7

  Zeer groot assortiment. Wel 10piano’s/ orgels!!
  Je moet betalen bij vrijwilligers , die her en der verpreid staan en hun producten in de gaten houden.
  In principe vaste prijzen. Iemand van het witgoed en meubilair vertelde dat hier over de prijs onderhandeld kon worden.
  De locatie is een loods met erg veel lawaai. Mega druk!

 2. Producten: 10 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9.3

  Verreweg de leukste kringloop waar ik tot nu toe ben geweest. Heerlijk groot!! Lieve vrijwilligers. Alleen de oude spulletjes veel, echt veel te duur. Jammer. Toilet is keurig en..... gratis. Topper!! Kom zeker weer terug.

 3. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  Ik geef het lichtpunt een 9 het is daar schoon gezellig en veel spullen. Soms wat te duur, het is voor een goed doel. Wij komen er graag. Echt veel mooie verschillende spullen.

 4. Producten: 3 Service: 7 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 3.7

  Veeeeeel te druk, chaos, veel te veel spullen. En de geur! Je komt ten 1e langs een viskraam, buiten, ok prima, vervolgens kom je langs broodjes en oranjekoek, daarna snert etc. Muziek. Het is er donker en echt veel veel veel te druk. Zwaar overprikkeld naar buiten gevlucht , en nee, ik heb geen autisme.

 5. Producten: 10 Service: 3 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 7.7

  In de opmerking van een reactie op dat "je met het personeel kunt onderhandelen "is niet waar. Prijs is prijs.. Het klopt dat deze kingloop veel te duur is. Het is jammer dat u te duur bent want het is een mooie kringloop die ik graag meer wil bezoeken. Dat doe ik niet om deze rede die ik heb beschreven.

 6. Producten: 6 Service: 1 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 4.7

  Niet leuk meer . Veeel te duur ! En je wordt geschaduwd door personeel zonder reden erg vervelend en verder komt er veel lawaai van de praatgroep af , of is het een buurthuis geworden?

 7. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.7

  Veel te hoge prijzen en ook veel te veel keuze waardoor je geen keuze kunt maken. Je stapt binnen terwijl er allemaal mensen zitten te eten. Niet echt een winkel meer een rommelmarkt. Ben zonder iets te kopen weggegaan, mij te druk...

 8. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Super grote kringloop. Alles is tot in de puntjes gesorteerd. Kreeg een Beverwijk bazaar gevoel, omdat het lijkt of er verschillende kraampjes zijn en er dus ook vrijwilligers/verkopers achter staan. Veel keus, sommige dingen erg duur, andere weer prima.

 9. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Zeer grote en verzorgde keurig nette kringloopwinkel.
  Aanrader!
  Wordt gerund door 200 vrijwilligers.

 10. Producten: 3 Service: 3 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 3

  Veeeeeel en veel te duur. Enorme chaos ook.
  Niet normaal voor een kringloopwinkel. Personeel.behandeld je bjij voorbaat als een crimineel . Constant om je heen om in dr gaten te houden. Vreselijk.
  Niet iets om terug te komen.

 11. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7

  Super grote kringloop, groot verloop van spullen dus elke week nieuwe spullen. Helaas denken sommige vrijwilligers dat ze een winkel runnen waardoor sommige spullen echt veel te duur zijn.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10