Kringloop Het Warenhuis

Adres

Willem Barentszstraat 12
2315 TX  Leiden (Zuid-Holland)
071-5240060

Openingstijden

Maandag
09:30-17:30 
Dinsdag
09:30-17:30 
Woensdag
09:30-17:30 
Donderdag
09:30-17:30 
Vrijdag
09:30-17:30 
Zaterdag
10:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN. Meer informatie

Deze winkel heeft het BKN keurmerk. Meer informatie

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloop Het Warenhuis. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloop Het Warenhuis. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloop Het Warenhuis op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Leiden of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Willem Barentszstraat 12 in Leiden.

Deel ook je ervaringen met Kringloop Het Warenhuis. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8

  Hele mooie winkel, zeker niet goedkoop, maar wel ruime keus. Geen goede ervaringen met electtische apparatuur. Personeel is wel vriendelijk.

 2. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Ruime nette kringloop, vind de prijzen soms alleen iets aan de hoge kant.

 3. Producten: 8 Service: 6 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Leuke winkel, jammergenoeg nu betaald parkeren

 4. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Goede kringloopwinkel personeel afstandelijk.

 5. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8

  Schone en nette kringloop.vind wel dat ze weinig servies en speelgoed hebben. Wij hebben er inieder geval lekker gegeten.

 6. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Ik kom niet voor meubels en kleding en kan daar dus (anders dan de vorige beoordelaars) niets over zeggen, maar boeken, cd's en lp's en kleingoed zijn prima geprijsd en bovendien heel goed gesorteerd. Dus bij de cd's bijvoorbeeld geen 'weggevertjes' maar gewoon die van bekende artiesten. Met 2 euro per stuk duurder dan veel andere kringlopen maar veel fijner vind ik om te zoeken. Overigens ook mooie coffee corner met een 'onbeperkt lunch buffet'.

 7. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Zoals vorige recencies al aangeven heeft het personeel van waardebepaling niet veel verstand. Dit resulteert vaak in onreële prijzen. Dit kan natuurlijk ook voor de klant voordelig uitpakken. Doordat ze sommige goederen niet op waarde weten te schatten kom je wel eens met een waardevol boek thuis voor de prijs van een Donald Duck. ;-D Als je daar dan later mee naar een antiquair gaat die wel verstand van literatuur heeft is een winst van 10.000 % niet zeldzaam. Ja u leest het goed. Ik schrijf procent en geen euro's. Dus reken je daar ook weer geen miljonair.

 8. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 7.3

  Verreweg de grootste kringloop van Leiden. Sinds een aantal jaren geleden de winkel werd getransformeerd van een rommelige kringloop tot een soort Vroom & Dreesmann zijn de prijzen uit de pan gerezen. Kleding prijzig, alleen tijdens "acties" leuk betaalbaar. Meubels zijn geselecteerd, niet krakkemikkig of vuil, en redelijke prijzen. Soms duur als het prijzend personeel van mening is dat het "antiek" of "design" is. Boekenafdeling groot en doorgaans redelijk geprijsd, doch soms met uitschieters die meer passen bij een antiquariaat. Soms slaat het ze daar in de Willem Barendszstraat in de bol, krijgen dan capsones dat ze meer zijn dan een kringloop. Er loopt een leger aan personeel rond, die allemaal betaald moeten worden. En dat merk je als je moet afrekenen. Terugbrengen van ondeugdelijke elektrische goederen geeft een hoop gedoe, ben diverse malen met een kat in de zak afgescheept.

 9. Producten: 6 Service: 4 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6

  Wat is er toch met deze kringloopwinkel gebeurd de laatste jaren?
  Vroeger was het een goedbetaalbare kringloopwinkel waar je lekker kon snuffelen. Dat laatste is nog steeds het geval. Helaas de prijzen zijn de laatste jaren aanzienlijk gestegen waarbij de verhouding prijs-kwaliteit niet klopt.
  Wat opvalt is hoe moeizaam spullen worden ingenomen, veel wordt doorverwerwezen naar het aan de overkant liggende grofvuilinname van de gemeente. Ik heb het zelf twee keer meegemaakt en de laatste keer dat ik spullen kwam aanbieden stond daar een meneer voor me met een grote rieten hondenmand, puntgaaf, met een winkelwaarde van 75 euro, die werd ook afgekeurd voor inname. Die meneer was (terecht) boos. Gelukkig mocht ik hem van hem meenemen. Onze hond is nog steeds hartstikke blij mee!

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10