Kringloop Het Warenhuis

Adres

Willem Barentszstraat 12
2315 TX  Leiden (Zuid-Holland)
071-5240060

Openingstijden

Maandag
08:00-17:00 
Dinsdag
08:00-17:00 
Woensdag
08:00-17:00 
Donderdag
08:00-17:00 
Vrijdag
08:00-17:00 
Zaterdag
08:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN.

Deze winkel heeft het BKN keurmerk.

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloop Het Warenhuis. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloop Het Warenhuis. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloop Het Warenhuis op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Leiden of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Willem Barentszstraat 12 in Leiden.

Deel ook je ervaringen met Kringloop Het Warenhuis. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 7 Service: 4 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6

  Dit was een hele fijne kringloop, een projectwinkel die viel onder de gemeente Leiden. Sinds kort is dit bedrijf overgenomen door een particulier. Gevolg: de prijzen schieten omhoog en zijn verdubbeld. Ik heb in het verleden veel mooie spullen naar deze kringloop gebracht omdat ik het goede doel volledig ondersteunde. Gezien het veranderde eigenaarschap ga ik dit nu niet meer doen. Jammer dat dit zo gegaan is.

 2. Producten: 1 Service: 3 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 3.7

  Helaas is dit een van de kringlopen die steeds duurder worden, maar dit is toch wel de duurste kringloop die ik ken. Ze krijgen een oneindige aanloop van gratis spullen die geleverd worden, maar voor een bloempotje met een deuk er in, betaal je €1.50, waar je bij een andere kringloop €0.30 zou betalen. Een oud beschadigd Ikea kastje €20. Een simpel primark shirtje €4.75. Het ziet er netjes uit, maar daar is alles mee gezegd. Deze kringloop is er voor zoveel mogelijk winst, niet voor mensen met een kleine beurs. Dit was voor mij de laatste keer.

 3. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Ik kom al jaren bij deze kringloopwinkel.
  Even iets toevoegen. Inderdaad betaald parkeren, maar bij binnenkomst kun je het kenteken doorgeven en zij zorgen ervoor dat het gratis parkeren wordt geregeld.
  Prima service dus.
  De prijzen zijn duidelijk aangegeven: niet geprijsd wordt niet verkocht.
  Het personeel op “de vloer” gaat niet over de beprijzing en kan daar ook niet op worden aangesproken.
  Ik vindt de kwaliteit in het algemeen goed.
  Op elektra krijg je, afhankelijk van de prijs, een garantie. In de regel rijkelijk gesorteerd.
  Het personeel is in mijn ogen altijd vriendelijk en tot een praatje bereid.
  De inrichting verandert met de maand en dat wekt verwarring.
  Door de laatste vernieuwingen met de lopende band kassa’s lijkt het zo langzamerhand meer op een supermarkt.
  Dit gaat ten koste van de knusse sfeer en het kringloop/rommelmarkt principe.
  Het personeel deelt deze mening, maar het beleid wordt elders bepaald.
  Jammer, want het personeel heeft het directe contact met de klant en weet welke behoeften er spelen.
  Meer intern overleg zou in dit geval misschien noodzakelijk zijn.
  De site met de openingstijden zou beter ge-update kunnen worden.
  Stond met 3 oktober voor een dichte deur.
  Dus, wat mij betreft, volop tevredenheid met een randje kritiek. Moet kunnen.

 4. Producten: 4 Service: 6 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 4.7

  Producten waren vies, soms stuk.
  Betaald parkeren, wel veel mogelijkheden. Je kan contant betalen maar ook pinnen, pluspunten. Minpunten: extreem vies toilet, vieze producten, h en m vestje maat 104 (voor een peuter) €15,- gevraagd of dit een foutje is, kreeg als antwoord dat ze het zelf ook wel veel vonden, maar dat degene die het geprijsd had, het waard vond. Tja.... spellen bij de kinderhoek: incompleet.

  Kinderboeken goedkoop: sommige kosten slechts €0.60 andere €1.90
  Het sticker/kleuren systeem om leeftijden aan te geven werkt niet. Een kartonnen boekje met een oranje sticker, echter een hele sticker (voor peuterboeken) weer op een leesboek voor 7+. Kortom beter om gewoon de leeftijd wijzer op de boeken te volgen.

 5. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Ik mis de leeshoek van de oude boekenafdeling. Svp weer inrichten als voorheen. De CD afdeling is heel groot geworden, met zeer grote selectie pop en klassiek. Zo groot dat alfabetisch sorteren nu bijna noodzakelijk is.

 6. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8

  Hele mooie winkel, zeker niet goedkoop, maar wel ruime keus. Geen goede ervaringen met electtische apparatuur. Personeel is wel vriendelijk.

 7. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Ruime nette kringloop, vind de prijzen soms alleen iets aan de hoge kant.

 8. Producten: 8 Service: 6 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Leuke winkel, jammergenoeg nu betaald parkeren

 9. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Goede kringloopwinkel personeel afstandelijk.

 10. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8

  Schone en nette kringloop.vind wel dat ze weinig servies en speelgoed hebben. Wij hebben er inieder geval lekker gegeten.

 11. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Ik kom niet voor meubels en kleding en kan daar dus (anders dan de vorige beoordelaars) niets over zeggen, maar boeken, cd's en lp's en kleingoed zijn prima geprijsd en bovendien heel goed gesorteerd. Dus bij de cd's bijvoorbeeld geen 'weggevertjes' maar gewoon die van bekende artiesten. Met 2 euro per stuk duurder dan veel andere kringlopen maar veel fijner vind ik om te zoeken. Overigens ook mooie coffee corner met een 'onbeperkt lunch buffet'.

 12. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Zoals vorige recencies al aangeven heeft het personeel van waardebepaling niet veel verstand. Dit resulteert vaak in onreële prijzen. Dit kan natuurlijk ook voor de klant voordelig uitpakken. Doordat ze sommige goederen niet op waarde weten te schatten kom je wel eens met een waardevol boek thuis voor de prijs van een Donald Duck. ;-D Als je daar dan later mee naar een antiquair gaat die wel verstand van literatuur heeft is een winst van 10.000 % niet zeldzaam. Ja u leest het goed. Ik schrijf procent en geen euro's. Dus reken je daar ook weer geen miljonair.

 13. Producten: 6 Service: 4 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6

  Wat is er toch met deze kringloopwinkel gebeurd de laatste jaren?
  Vroeger was het een goedbetaalbare kringloopwinkel waar je lekker kon snuffelen. Dat laatste is nog steeds het geval. Helaas de prijzen zijn de laatste jaren aanzienlijk gestegen waarbij de verhouding prijs-kwaliteit niet klopt.
  Wat opvalt is hoe moeizaam spullen worden ingenomen, veel wordt doorverwerwezen naar het aan de overkant liggende grofvuilinname van de gemeente. Ik heb het zelf twee keer meegemaakt en de laatste keer dat ik spullen kwam aanbieden stond daar een meneer voor me met een grote rieten hondenmand, puntgaaf, met een winkelwaarde van 75 euro, die werd ook afgekeurd voor inname. Die meneer was (terecht) boos. Gelukkig mocht ik hem van hem meenemen. Onze hond is nog steeds hartstikke blij mee!

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10