Kringloop Project Leiden

Adres

Volmolengracht 13
2312 PG  Leiden (Zuid-Holland)
071-5226082

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
11:00-17:00 
Vrijdag
11:00-17:00 
Zaterdag
11:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloop Project Leiden. Op 3 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloop Project Leiden. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloop Project Leiden op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Leiden of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Volmolengracht 13 in Leiden.

Deel ook je ervaringen met Kringloop Project Leiden. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 7.7

  Dat ze iets duurder zijn ben ik mee eens .maar je vindt daar spullen die je elders niet kan vinden.het is rommelig ik hou daar van .ik zoek liever dan alles netjes is wat de prijs ook opschroeft .je maak je eigen keus om daar naar toe te gaan .ik kom speciaal van uit een andere stad hier naar toe .ik vindt het erg leuke winkel

 2. Producten: 9 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Een van mijn favoriete kringlopen. Goede selectie van letterlijk van alles en nog wat. Aparte klushoek, fijne boekenhoek met ook Engelstalige boeken, veel kleding, een hele videotheek aan dvd's en een meubelhal achterin. Alleen de kledingselectie mag iets strenger: niemand wil die verschoten pillende shirtjes...

 3. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Leuke kringloopwinkel maar mag wel wat hygi├źnischer.prijzen zijn okay.

 4. Producten: 7 Service: 4 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.7

  Leuke kringloop
  Spulletjes zijn leuk en betaalbaar.
  Alleen de service vind ik niet zo goed.

 5. Producten: 4 Service: 6 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 4.7

  Ik snap niet dat iedereen deze winkel zo geweldig vindt eerlijk gezegd... ik ben er net geweest en het was niet alleen een verschrijkkelijke bende (maar goed, dat hoort bij kringloopwinkels) maar alles was ook nog eens belachelijk duur!

 6. Producten: 4 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6

  Heel veel oude meuk. Prijzen zijn wel goed. Leiden heeft in vergelijking met andere steden echt een lage kwaliteit aan kringlopen, maar dit is wel voor Leiden een betere winkel.

 7. Producten: 7 Service: 9 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  De eerste en oudste kringloop in Leiden. Jarenlang gerund door Simon, in zijn eentje. Toen hij onverwacht en stilletjes overleed, leek het even het einde van deze kringloop. Maar er sprong een enthousiast team in, die het roer van Simon overnam en die de winkel een nieuw leven hebben ingeblazen. De spullen rouleren heel snel, je moet er als de kippen bij zijn, dagelijks komen er nieuwe oude spullen binnen. Voor aparte of leuke koopjes moet je er eigenlijk dagelijks even binnenlopen. Overwegend nuttige spullen voor dagelijks gebruik, elektra, huishouden, meubels. Curiosa en verzamelspulletjes: beperkt. Boekenafdeling klein tegen echte kringloopprijzen. Speelgoed idem. Ik breng ook spullen, en je merkt dan dat doorgaans alles in de winkel wordt gezet, er wordt weinig uitgeselecteerd en weggegooid, zoals bij grote kringlopen veel gebeurt. Personeel is enthousiast en vriendelijk.

 8. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Een ruime winkel met leuke en bijzondere spullen. Kom er graag om te snuffelen en neem altijd wel wat mee.

 9. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  De meubelhal is erg goed, inmiddels al 2 stoelen en een tafel laten bezorgen. Prima service!

 10. Producten: 10 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9.3

  Leuke kringloopwinkel met allerlei soorten tweedehands spullen. Natuurlijk spullen voor dagelijks gebruik, maar wat deze kringloop speciaal maakt, is juist de niet-alledaagse spullen die je hier kunt vinden.

 11. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Visited all Kringloopwinkels (second-hand stores) in Leiden, but without a doubt, this is the best one! The prices are lower than the other stores and the store itself is BIG, so you'll allways find something you need. Wheter it's furniture, computer(parts), electronics or cutlery, they have it.
  Personel is friendly, this place rocks!!

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10