Kringloop Vintage Leiden

Adres

Haarlemmerstraat 184
2312 GH  Leiden (Zuid-Holland)
071-5764118

Openingstijden

Maandag
12:00-18:00 
Dinsdag
10:00-18:00 
Woensdag
10:00-18:00 
Donderdag
10:00-18:00 
Vrijdag
10:00-18:00 
Zaterdag
10:00-18:00 
Zondag
12:00-18:00 

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloop Vintage Leiden. Op 7 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloop Vintage Leiden. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloop Vintage Leiden op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Leiden of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Haarlemmerstraat 184 in Leiden.

Deel ook je ervaringen met Kringloop Vintage Leiden. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.3

  Hele mooie kringloopwinkel misschien.niet de goedkoopste maar wel alles schoon en mooie kwaliteit op een.leuke locatie. Vriendelijk personeel en altijd gezellige wat ouderwetse muziek passend bij een kringloopwinkel.

 2. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  De naam kringloop kan beter weggehaald worden, want de prijzen zijn veel te hoog voor een kringloop.
  Alles onder de noemer van Vintage, dan vliegen de prijzen omhoog!!
  Het ziet er wel mooi uit, voor mij meer een kijkwinkel.

 3. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9.7

  Verrassend leuke winkel. Heel veel vintage retro wel iets duurder dan de normale kringloop maar wel heel veel nette en schone spullen.
  En het leuke is dat ik ook nog iets kon handelen
  Gewoon een winkel om vaker te gaan snuffelen

 4. Producten: 1 Service: 1 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 1

  Belachelijk duur. Eigenlijk geen kringloop maar meer een hipster boetiek.

 5. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Anders dan een gemiddelde kringloopwinkel. Veel vintage en antiek. Niet goedkoop maar wel een adresje waar je aparte spullen kan vinden. Vooral geschikt voor verzamelaars van retro, porselein en kristal. Kleding, boeken en cd's wel aanwezig maar niet bijzonder.

 6. Producten: 1 Service: 1 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 1

  Belachelijke prijzen, € 17,50 voor een polyamide van halen voorzien blousje. Niks bijzonders, een afgedankt ding. Veel en veel te duur.

 7. Producten: 4 Service: 6 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5

  Wat een belachelijk dure kringloopwinkel, alsof ze de spullen zelf moeten inkopen terwijl ze alles gewoon helemaal gratis aangeleverd krijgen!!! Ik ben in heel veel kringloopwinkels geweest, maar dit was zeker de duurste. Minstens twee keer zo duur als de andere kringloopwinkels.. je schrikt gewoon van de meeste prijzen.,en het aanbod viel bovendien tegen. Nooit meer hierheen.

 8. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Veel bijzondere verzamelaars items. Vaak niet goedkoop. Zijn dan wel heel bijzondere dingen. De rest wat minder of net iets te prijzig. Zeer vriendelijke bediening, zeer behulpzaam.

 9. Producten: 5 Service: 7 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 7

  Vandaag weer eens langs geweest. Grote meubelafdeling achterin, mooie meubels, niet versleten, prijzen redelijk (niet goedkoop). Voorin wordt de zaak steeds meer opgetuigd als een soort vintage winkel, maar met toch overwegend veel overprijsde rommel. Kleding is nu helemaal over de top geprijsd, bijvoorbeeld tweedehands gedragen herenoverhemden €5 per stuk, sommige met versleten kragen. Ik zag andere klanten er vol ongeloof hoofdschuddend rondlopen. Boeken 50ct tot 1euro, behalve als ze geprijsd zijn. En inderdaad, als het een beetje interessant is, flink geprijsd. Ben benieuwd hoe lang ze het nog gaan volhouden, de gemiddelde kringloopklant loopt hier snel weer naar buiten.

 10. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Mooie winkel met vriendelijk personeel.
  Prettige afhandeling bij aankoop.
  Fijn dat je er ook kunt pinnen

 11. Producten: 5 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6.7

  Boeken veel te duur voor kringloop. Soms meer dan bol.com

 12. Producten: 7 Service: 9 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 7.3

  Mooie vitrine met hele mooie artikelen, daarnaast vond ik het wel een beetje rommelig en vies. We werden wel heel vriendelijk geholpen. Wel heel veel vintage, erg leuk.

 13. Producten: 5 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6.7

  Nieuw management. Vrijwel alles is geprijsd, tot het kleinste glaasje. Een vitrinekast over de volle lengte van de zaak geheel gevuld met "vintage" voor de verzamelaar met een dikke portemonnee. Regulier kringloopspul ook overprijsd. Het ziet wel netjes uit allemaal, dat wel.

 14. Producten: 9 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Wát een leuke sfeer in deze winkel. Het is een Kringloopwinkel 'nieuwe stijl', met vanouds goedkope, maar ook wat meer speciale, en daardoor dus ook wat duurdere artikelen. Ik vind het een aanrader, ook door het gratis parkeren voor de deur.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10