Terre des Hommes Leiden

Adres

Burgsteeg 10
2312 JR  Leiden (Zuid-Holland)
06-44356579

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
13:30-17:00 
Woensdag
13:30-17:00 
Donderdag
13:30-17:00 
Vrijdag
13:30-17:00 
Zaterdag
10:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Terre des Hommes Leiden. Op 5 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Terre des Hommes Leiden. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Terre des Hommes Leiden op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Leiden of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Burgsteeg 10 in Leiden.

Deel ook je ervaringen met Terre des Hommes Leiden. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 8

  Kleine, leuke winkel met aardige mensen. Niet duur. Kleingeld hoef je niet meer mee te nemen want je kunt (inmiddels) pinnen.

 2. Producten: 8 Service: 10 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 8.3

  Leuk klein winkeltje voor het goed doel vlakbij De Burcht.Aardige vrijwilligers. Afdingen mag niet (bordje op toonbank). Voornamelijk serviesgoed en glazen. In een glazen kast staan de bijzondere waren, zilveren theelepeltjes ed. Aan te raden raad om klein geld/coupures mee te nemen ander kan er vaak niet worden gewisseld. Ik kom er graag! Je kunt zelf ook spullen inbrengen. Let even op de openingstijden. die zijn beperkter dan de winkeltijden

 3. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Erg duur geworden. Geen ‘schat zoeken’ meer. Gedoe voor personeel omdat mensen afdingen, en zo ook de toonbank lang bezet houden. Geen win-win situatie meer. In het begin denk je nog: ach het is voor het goede doel. Maar de lol is eraf! Mij zul je er minder vinden. En vrijeilliger, wat ik soms overwoog te worden, word ik zo zeker niet. Waar is de dame die eerst prijsde?

 4. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9.3

  Gerund door een enthousiast vrijwilligers team, opbrengst geheel voor goed doel. Zeer vriendelijk personeel. Kan niet ruilen, terugbrengen of pinnen. Is duidelijk voor goed doel, verder niet zeuren. Aantrekkelijke kleine winkel in hartje historische binnenstad. Vanwege geringe ruimte hoofdzakelijk kleine spulletjes, geen rommel, leuk geprijsd. Serviesgoed, keukengerei, boeken, cd's dvd's, audioapparatuur, verlichting, babykleding, speelgoed, schrijfwaren, schilderijtjes, curiosa, snuisterijen. Alleen kleine meubeltjes, soms.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10