Kringloopwinkel Leiderdorp

Adres

Lijnbaan 1
2352 CK  Leiderdorp (Zuid-Holland)
071-3018940

Openingstijden

Maandag
10:00-17:00 
Dinsdag
10:00-17:00 
Woensdag
10:00-17:00 
Donderdag
10:00-17:00 
Vrijdag
10:00-17:00 
Zaterdag
10:00-16:00 
Zondag
10:00-16:00 

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloopwinkel Leiderdorp. Op 7 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloopwinkel Leiderdorp. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloopwinkel Leiderdorp op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Leiderdorp of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Lijnbaan 1 in Leiderdorp.

Deel ook je ervaringen met Kringloopwinkel Leiderdorp. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Lijkt heel klein maar na het vintage achtige zaakje zit deur naar grote hal. Qua producten werd ik er niet heel blij van maar ga zeker nog is kijken. Ik kocht 1 ding. Gelukkig ook contant geld bij mij want onder 1 euro kon je niet pinnen. Vriendelijk mevr bij de kassa.

 2. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 9

  Grote winkel! Veel groter dan ik verwachtte. Grote gratis parkeerplekken voor de deur en een duidelijk aangegeven inbreng afdeling. Voorwinkel is huiskamerachtig. Van buiten lijkt het of deze ruimte de hele winkel is. Er blijkt echter een grote oude fabriekshal achter te liggen met achterin stellingen vol overzichtelijk uitgestalde kleine huisraad. De buitenwanden staan vol met boeken DVD's, LP's en CD's voor 1 euro. Er blijkt een eigen fietsenmaker en electricien. Op apparatuur en op de fietsen geven ze een maand garantie. Kapotte spullen en onderdelen vind je hier niet. Personeel bestaat uit vrijwilligers die er met veel plezier hun ding doen. Ik werd briendelijk te woord gestaan en verder met rust gelaten. Ik ben uiteindelijk een hele middag wezen snuffelen en heb me kosteloos vermaakt. In de hal van de Entree een superschone klantentoilet en kleedkamer. Top! Het was me een mooie verrassing

 3. Producten: 5 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.7

  Kringloop die eigenlijk uit twee delen bestaat. Bij binnenkomst eerst een vintage-achtig gedeelte. Hier staan de betere en duurdere spullen. Daarachter een grote hal met stellingen vol spullen. Het aanbod vond ik helaas wat matig en verre van goedkoop. Brabantiablikken voor 3,50 en platenspelers voor 100 euro vind ik geen prijzen voor een kringloop. Er lag ook wel wat goedkoper spul maar dat was veelal versleten en vol gebruikerssporen. Geen toilet voor gasten. Personeel bij de kassa was wel vriendelijk maar voor mij helaas geen winkel waar ik nogmaals naartoe zou gaan.

 4. Producten: 10 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9.3

  Een fijne kringloopwinkel ! Lekker struinen in de bakken en fijn personeel die je niet vreemd aankijkt als je niets koopt.
  Niet te gelikt er uit willen zien en de prijzen zijn laag.. gewoon een leuke kringloop winkel met veel keuze voor iedereen.

  Complimenten ! Hou het zo ...

  en krijg niet als zoveel kringloopwinkels de ''antqiuair prijs ziekte ''

  Groeten
  Een vaste klant.

 5. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Mijn favorite kringloop winkel de Baas is echt super vriendelijk!
  Hart verwarmend dat het ook zo kan!
  Topppp!

 6. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 8

  Grote, goedkope winkel. Vriendelijk personeel en makkelijk voor de deur parkeren.

 7. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Enorme ruimte met heel veel leuke spullen. Je kan hier nog echt struinen. Is wat rommelig maar dat is juist leuk in tegenstelling tot de meeste kringloopwinkels die te gelikt, te netjes en te 'blokkerig' zijn. Ook veel echt oude prettige meuk van voor de oorlog! Op zondag ook open dus een heerlijke besteding van een saaie regenachtige dag!

 8. Producten: 7 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Zeer grote winkel. Zeer veel CD's, kleine boekenafdeling. Heel veel meubels. Ook verlichting, lampen. Huishoudelijke spullen, pannen, servies, elektra een beetje allegaartje. Personeel vriendelijk, spontaan.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10