Tussen Cor & Kitsch

Adres

Keucheniusstraat 23
3144 EM  Maassluis (Zuid-Holland)
06-46396866

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:00-16:00 
Vrijdag
10:00-16:00 
Zaterdag
10:00-16:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Tussen Cor & Kitsch. Op 3 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Tussen Cor & Kitsch. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Tussen Cor & Kitsch op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Maassluis of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Keucheniusstraat 23 in Maassluis.

Deel ook je ervaringen met Tussen Cor & Kitsch. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 10 Service: 5 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  buiten staat er een groot bord "kringloop". maar dit schept verkeerde verwachtingen. ook via deze site noemt men deze winkel kringloop. het is een vintage winkel. met prachtige spullen. bijzondere lampen en ander retro. maar een lamp..terecht of onterecht is rond 200 a 300 euro. dus geen kringloop! dus haal dat bord weg en adverteer op een andere manier.

 2. Producten: 1 Service: 1 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 3.7

  Nou ben net naar het winkel gegaan - net als het andere commentaar !! Is het winkel mooi wel mooi spullen maar duur duur dit kan je echt geen kringloop noemen personele heel onaardig je voel je niet welcome in deze winkel mensen blijf achter jou lopen. Als je iets aanraak met Jah kan ik jou helpen. Een hands tas was 15 euro. - was geen prijskaartje mevr ging terplekken een prijs verzinnen. Nou hier kom ik. Nooit maar nooit meer omvriendelijk mensen vooral die dame of eigenaar van de winkel bah bah bah. Geen sfeer aan die winkel dit winkel kan je gewoon bij het PC straat. Staan

 3. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Ik schrok van de prijzen
  Klein tasje is €10

  Ben gelijk naar weg gegaan
  Ik kom hier niet meer terug

 4. Producten: 1 Service: 4 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 3

  Dit is geen kringloop en hoort dus niet thuis op deze app. Dit is een vintage meubelzaak met dito (hoge) prijzen. Jammer voor de mensen die hier via de kringloopapp terecht denken te komen in een kringloopwinkel.

 5. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Leuke spullen, nette prijzen. Beetje rondneuzen, heel leuk! Eigenaar is aardig en denkt met je mee

 6. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Zeer mooie gesorteerde loods, met een mooie collectie vintage producten. Ben zeer blij met mijn aankopen. Ik kom er zeker nog een keer voor terug.

 7. Producten: 8 Service: 4 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6

  Mooie winkel maar echt heel erg duur. Meer antiquariaat prijzen. De eigenaar mag wel iets vriendelijker.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10