De Doorsluizer

Adres

Anne de Vriesstraat 6-12
3141 AV  Maassluis (Zuid-Holland)
06-40150090

Openingstijden

Maandag
13:00-17:00 
Dinsdag
10:00-17:00 
Woensdag
10:00-17:00 
Donderdag
10:00-17:00 
Vrijdag
10:00-17:00 
Zaterdag
10:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor De Doorsluizer. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij De Doorsluizer. We hebben op deze pagina alle openingstijden van De Doorsluizer op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Maassluis of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Anne de Vriesstraat 6-12 in Maassluis.

Deel ook je ervaringen met De Doorsluizer. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9.7

  Gezellige winkel, mooi ingericht, enthousiaste medewerkers en je kunt er ook terecht voor een kop koffie en gebak. Zusje Faveur aan de overkant is ook zeer de moeite waard voor iets exclusievere spullen.

 2. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Onwijs gezellige winkel en moeilijk om met lege handen de winkel te verlaten. Gezellige koffiehoek en het personeel is erg vriendelijk. Een winkel vol inspiratie en leuke prijsjes.

 3. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Kringloop, zoals een kringloop hoor te zijn, maar dan gezelliger. Veel spullen, leuke prijsjes. Goede sfeer! Ook de insta pagina wordt goed bijgehouden, erg leuk om te volgen!

 4. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Wat n leuke winkel en leuk personeel!
  Heerlijke winkel waarin je goed kan snuffelen!
  Leuke prijzen.

 5. Producten: 8 Service: 10 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Top winkel, leuke kleding, leuk gestyled. Personeel gezellig en lief.
  Altijd in voor een praatje. Heerlijke koffie. Lekkere vegan en glutenvrije taartjes. Mensen komen hier ook gewoon om met elkaar een koffie’tje te doen en voor de gezelligheid. Buiten een weggeefstelling.
  Nooit te hoog geprijsd, kleding is goedkoop.
  Er zijn veel verschillende vrijwiligers aan het werk daar, die er veel plezier in hebben. Altijd gezelligheid binnen hierdoor.

 6. Producten: 2 Service: 7 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 4.7

  Gezellig kringloop met een koffiedrink hoekje. Waar je lekker koffie en taart kan eten. Helaas tref je hier geen mooie parels want die gaan allemaal door naar faveur waar je de absolute hoofdprijs betaalt. De doorsluizer is zelf in de loop van de jaren ook wel behoorlijk duur geworden.

 7. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Heel leuke spullen mooie winkel gezellige sfeer heel veel gekocht hebt allen 12 euro voor betaald Schoone spullen mooi georganiseerd winkel vriendelijk personeel zeker een aanranding kan ook lekker gezellige koffie drinken & thee niet gegaan maar ik kom
  Natuurlijk terug love its 🥰🥰❣️❣️❣️

 8. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Super gezellige zaak en bijzonder goed georganiseerd qua reclame, indeling, service, klantvriendelijkheid. Je kan ervoor kiezen heerlijk anoniem door de zaak te lopen of wel een praatje te maken en wat te drinken/ eten in de koffiehoek.

 9. Producten: 8 Service: 10 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Een leuke, knusse, gastvrije snuffelwinkel met veel leuke items! Ook zeker een aanrader om een lekker bakkie koffie/thee te nemen met iets lekkers.❤️

 10. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Supergezellig ontmoetingspunt én kringloop in het hart van maassluis. Als je niks scoort dan is alleen de koffie met gebak al een genot wat je niet wilt missen. Superbehulpzaam personeel en alles voor mooie prijzen.

 11. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  Hele leuke plek. Fijne winkel, lief personeel, mooie producten voor mooie prijsjes. Kindvriendelijk, knusse ontmoetingsplek met lekker drinken en wat lekkers te eten erbij. Een echte aanrader we gaan er bijna elke week wel even heen!

 12. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  De Doorsluizer is geen doorsnee kringloop, juist daarom springt hij eruit. Zo leuk dat ze bijna iedere dag een outfit of the day showen om nog meer bekendheid te krijgen en te laten zien hoe leuk de winkel is. Top en leuk team!

 13. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  Geweldige leuke kringloop erg veel leuke dingen.
  Ook de acties op facebook zijn leuk.

 14. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Een hele prettige winkel. Overzichtelijk, gezellig, goede prijzen. Heeft een gezellige vintageuitstraling. Koffie en theedoek. Vriendelijke mensen. Alles is goed gesorteerd. Geen troep. Ik kom er graag en nooit voor niets. Met name kleding is heel aantrekkelijk. Aanrader!!

 15. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.3

  Een sfeervolle kringloop.
  Vintage uitstraling met diverse sfeerhoekjes op kleur of soort artikel.
  Vriendelijke mensen, hartelijk ontvangst
  Prijzen zijn soms wat bijzonder. Iets kleins wat duur, iets groots wat goedkoop.

 16. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  Erg leuke opstart allereerst, uniek.
  De leukste kringloop van Nederland, in ieder geval die ik heb gezien.

  Alleen heb ik het idee van opknappen dat mensen dat vaak zelf willen doen. Dus ik zou eigenlijk meer dingen aannemen die uniek zijn van zichzelf en anders niet aannemen, weggooien.

  Alleen qua ingang had ik het anders gedaan. En qua personeel moet je veel er naartoe lopen. Erg vriendelijk zijn jullie wel.

  Bedankt voor dit leuke plekje!

 17. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9.7

  De vriendelijkste en gezelligste kringloopwinkel van Maassluis..... leuke spullen, lekker bakkie koffie, vriendelijke mensen, tijd voor een praatje, af en toe een veiling item, leuke evenementen, inlevering aan de achterkant van het perceel,.... echt een aanrader.... kom er graag....

 18. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Super leuke zaak
  Echt een aanrader

 19. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Nog in de opstartfase, maar heel goed bezig! Spullen netjes geprijsd en geen winstbejag. Verder zijn de medewerkers erg vriendelijk en trots op hun zaak. Toffe locatie, ga er zeker vaak even langs!

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10