Tweedekanswinkel

Adres

Kerkepad 1
2751 EP  Moerkapelle (Zuid-Holland)

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:00-15:30 
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
09:30-12:30 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Tweedekanswinkel. Op 2 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Tweedekanswinkel. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Tweedekanswinkel op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Moerkapelle of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Kerkepad 1 in Moerkapelle.

Deel ook je ervaringen met Tweedekanswinkel. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

  1. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

    Een wat kleinere winkel, maar leuk om eens naar binnen te gaan. Prijzen laag (vanaf 30 cent). Boeken vrijwel altijd een euro. Lieve vrijwilligers. Parkeren kan op de Moerdijkstraat te Moerkapelle (gratis, 1 minuut lopen van de winkel). Een tweede vestiging van deze winkel bevindt zich op de Abraham Kroesweg 17 te Waddinxveen (5 minuten met de auto). Daar zijn meer de grote artikelen (meubelen etc).

  2. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

    Fijne winkel, niet groot maar wel heel vriendelijk geprijsd en heel aardige mensen. Let op: navigatie via deze app leid je naar Kerkepad in Zevenhuizen ipv Moerkapelle.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10