Noppes Kringloopwinkel Nieuwegein

Adres

Utrechthaven 5
3433 PN  Nieuwegein (Utrecht)
030-3071600

Openingstijden

Maandag
09:00-17:00 
Dinsdag
09:00-17:00 
Woensdag
09:00-17:00 
Donderdag
09:00-17:00 
Vrijdag
09:00-17:00 
Zaterdag
09:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN.

Deze winkel heeft het BKN keurmerk.

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Noppes Kringloopwinkel Nieuwegein. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Noppes Kringloopwinkel Nieuwegein. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Noppes Kringloopwinkel Nieuwegein op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Nieuwegein of kijk in het overzicht kringloop in Utrecht voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Utrechthaven 5 in Nieuwegein.

Deel ook je ervaringen met Noppes Kringloopwinkel Nieuwegein. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 4 Service: 6 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6

  Veel te dure winkel.
  lijkt heel leuk (alle kleding goed gesorteerd) maar een jas waarvan 3 van de 5 knopen ontbreken aanbieden voor 25 euro?? Get real... in geen 25 jaar. Absoluut geen aanrader dus..

 2. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 7.7

  divers , netjes gesorteerd en oke qua prijzen.

 3. Producten: 4 Service: 4 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5

  Duidelijk een kringloop die niet meer zo goed begrijpt waar ze voor bedoeld zijn. Simpele Tweedehands jas van de c&a voor €25? Of een rok van de primark voor €7? Bij de winkel zelf kan je het nieuw nog goedkoper in de uitverkoop gooien. Misschien weer even rond de tafel en bedenken wie jullie doelgroep is Noppes!

 4. Producten: 5 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Oei wat duur zeg! Schoenen en kleding zijn haast nog duurder dan nieuw uit de winkel. De naam “Noppes” is niet erg gepast.

 5. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Top winkel !
  In vergelijking met andere Noppeswinkels schoner meer variatie en vooral goedkoper!!

 6. Producten: 4 Service: 5 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 4.7

  Vroeger wel ok, maar nu hopeloos. Boekprijs begint bij 2 euro. Veel boeken niet geprijsd, moet je navragen en dan komen ze met idiote prijzen terug. Ik ga niet naar de kring voor dergelijke prijzen. Deze gaat van de lijst

 7. Producten: 2 Service: 2 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 1.7

  Elke keer als ik geweest ben vraag ik me af of dat de laatste keer is geweest. Deze keer maar besloten dat het de laatste keer echt is geweest. Veel kapotte spullen, in dozen gemikt en de prijzen echt veel te hoog. Op internet veel goedkoper. Ongeloofelijk wat een maffe winkel

 8. Producten: 3 Service: 1 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 2.3

  Veel te dure kringloop. Rommelig en onvriendelijk personeel.

 9. Producten: 2 Service: 6 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 4.3

  Wat een aanfluiting deze kringloopwinkel. Niet normaal qua prijzen, met name de kleding. Vergelijkbaar met een tweedehands kledingwinkel en dan nog voor mindere kwaliteit. 50 euro voor een broek? 15 euro voor afgedragen spijkerbroeken. Nee dank u. Eenmalig en nooit meer.

 10. Producten: 5 Service: 3 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 3.7

  Wat een rommelige winkel, duur en onvriendelijk personeel.
  Jammer ik kom hier niet meer terug

 11. Producten: 10 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Prima spullen..maar wel vaak aan de prijze kant voor een kringloop. Kleding is vaak netjes. Soms kom je er leuke dingen tegen maar houd het prijskaartje me toch tegen.
  Met de kerst vaak wel leuke dingen waar ze een aparte ruimte voor reserveren

 12. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6

  Een heel klein kartonnen kinderboekje voor € 1,- belachelijk!
  Noppes is in vergelijk met andere kringlopen heel erg duur!
  Rommelig vooral boven bij het speelgoed, ook veel kapot! Meubels teveel op elkaar gestapeld, kijkt niet fijn, zeker nu met die Corona!

 13. Producten: 2 Service: 3 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 2.7

  Een echte Noppes , vreselijk duur , ongeïnteresseerd personeel en wederom een kringloop die denkt verstand te hebben van antiek.
  Bij de meubels een grote bende 80% is kapot of incompleet.

 14. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Grote kringloop maar best wel veel op elkaar gepropt. Zeker bij de grotere meubelen. Zeker wanneer het druk is is het vrij krap. Ook vast ik hem vrij prijzig. Dus je moet prijsbewust zijn als je hier gaat kijken. Kwam veel Ikea en Action tegen die best wel aan de dure kant geprijsd zijn. Een bord van action voor 1 euro. Dan kan je het net zo goed bij de action zelf halen vind ik. Personeel vond ik soms ook kribbig reageren. Een mw vroeg iets en werd best wel kribbig gereageerd. Zelf zou ik hier niet snel terug naar gaan.

 15. Producten: 9 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Leuke kringloop alleen is deze in de afgelopen 3 jaar echt duurder geworden! Kleding is van goede kwaliteit, maar is ook steeds duurder. Een jurkje bij de kringloop van 7,50 of 10,- vind ik toch echt wel veel... maar dat is geen uitzondering mee.
  Mooie en goede spullen(behalve de meubels) maar zeker niet goedkoop!!!

 16. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 8.3

  Vandaag 5 paar heren schoenen gekocht van o.a. Floris van Bommele en enkele goede merken overhemden die normaal 150 euro kosten, de schoenen waren ook 25 euro, maar waren in topstaat. Ik was aangenaam verrast ook design stoelen zag ik staan. Ik had deze kwaliteit eerder in andere plaats verwacht. Ja, ze weten wel wat de goede merken zijn en zijn iets duurder dan gewoon overhemd of schoenen, maar ze hebben gelijk. Ik kom zeker terug. Bij de kassa werd ik als een koning behandeld , ik ging ook voor meer dan 150 euro de deur uit! maar met spullen van nieuw meer dan 1400 euro.
  Als ik in de buurt ben ga ik zeker langs, ik voel mij vandaag de koning te rijk met hele mooie kleding en schoenen.

 17. Producten: 3 Service: 6 Uiterlijk: 2 Gemiddeld: 3.7

  Redelijke prijzen tot ze denken dat iets waarde heeft en dan gaan ze toch met regelmaat flink over de kop met de prijzen.. mischien beter inlezen noppes
  Rommelig vooral het speelgoed. Weinig interessants

 18. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Leuke kringloop met redelijke prijzen
  De boeken staan op alfabet wat fijn is als je een bepaalde schrijver zoekt. Ook de andere spullen zijn redelijk gesorteerd. Jammer dat je zo lastig kunt parkeren.

 19. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Standaard kringloop. Schappelijke prijzen. Van alles wat. Ook aardig veel kleding. Er is ook een boven verdieping. Die is denk ik niet rolstoeltoegankelijk en er is best veel boven. Parkeren op zaterdag lastig. Het is naast het afval station waar het druk is, en verder is in de straat overal een wegsleepregeling. Bij de noppes zelf iets van 20 parkeerplekken.

 20. Producten: 5 Service: 6 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5.3

  Wat voorheen een leuke kringloop met schappelijke prijzen was lijkt nu een zaak gebaseerd op pure winst! Torenhoge prijzen voor kapotte spullen onder de noemer ‘hobby’. Oftewel doet het niet en geen garantie! Laatst een fruitschaal gezien voor €15 waarvan exact dezelfde bij de Ikea voor €10 te koop is. Een ladenkast waarvan de lades op slot zaten en de sleutel kwijt was alsnog voor veel geld te koop zetten. En zo kan ik nog wel even door gaan. Voorheen kwam ik hier met regelmaat, nu kom ik tegen beter weten in er nog zelden. Telkens als je iets leuks ziet hangt er een onwerkelijk duur prijskaartje aan.

  De kringloop is helaas niet meer voor de minima.

 21. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Mooie grotere kringloop. Veel kleren geprijsd tussen de €2,- en €3,50. Uitzondering bijv een nieuwe echt leren jasje voor €10,-. Alles hangt netjes op kleur. Alle personeelsleden stonden je vriendelijk te woord en behulpzaam.

 22. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Grote kringloopwinkel met twee verdiepingen. Trap met ook een invalidelift. Vriendelijk personeel. Het aanbod is ruim en divers. De kwaliteit van de aanwezige spullen was vrij aardig. Er zitten leuke spullen tussen. Kledingrekken hangen vol en de kleding oogt fris en verzorgt. De boeken en platenafdeling netjes gesorteerd. Toiletten ruim en schoon en gratis toegankelijk. Prijzen variërend van goedkoop tot middelduur. Leuk ook dat de winkel op zondag open is.

 23. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Grote boekenafdeling, maar niet logisch op alfabet gesorteerd, fijne en redelijk grote ruimte met grote huisraad (kasten etc) verder qua kleding, klein huisraad of kinderafdeling niet mijn ding.

 24. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8

  Die kringloop heeft me verslaaft gemaakt aan kringloopwinkels

 25. Producten: 5 Service: 10 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Aardige mensen. Valt wat betreft spullen tegen

 26. Producten: 6 Service: 4 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.7

  Glazen waar ik bij een andere kringloop 0,25 betaal vragen ze hier 1,00 voor. Hoe jaag je de mensen weg ? Gaat ze te goed en vragen maar wat.

 27. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Super winkel

 28. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Leuke ruime winkel. Wel aan de prijs. Ook veel servies met craquelé chips en flinke roerstrepen. Kleding soms echt gebruikt!

 29. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Overzichtelijk en goed geordend.
  Soms wat hoog geprijsd.

 30. Producten: 10 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9.3

  Ik woon vrij dichtbij, en het bevalt me erg! Groot aanbod tegen een schappelijke prijs. Toppie

 31. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Prijzen kunnen goedkoper,Overzichtelijk,Netjes,leuk om te snuffelen.

 32. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Prijzen aan de hoge kant. Wel een grote winkel dus genoeg om lekker een uurtje te gaan snuffelen.

 33. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.7

  Veels te duur de spullen
  En het personeel neem de spullen gratis mee hoor ik

 34. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Leuke kleine kringloop normale prijzen! Wel erg afgelegen dus zonder auto niet te doen!

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10