Dorcas Winkel Nijkerk

Adres

Boekdrukker 9C
3861 SE  Nijkerk (Gelderland)
033-2450217

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:00-15:00 
Vrijdag
10:00-15:00 
Zaterdag
10:00-15:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Dorcas Winkel Nijkerk. Op 3 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Dorcas Winkel Nijkerk. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Dorcas Winkel Nijkerk op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Nijkerk of kijk in het overzicht kringloop in Gelderland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Boekdrukker 9C in Nijkerk.

Deel ook je ervaringen met Dorcas Winkel Nijkerk. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Ligt wat verscholen in een klein soort winkelcentrum. Heeft qua aankleding de sfeer van een klein warenhuis of supermarkt.
  Veel looppaden en planken vol met aanbod. Zitten leuke dingetjes tussen maar de toppers staan in de vitrine en daar betaal je meteen de hoofdprijs voor. Tasjes zijn niet aanwezig en dat vind ik geen service als je veel hebt gekocht. Ook hier weer veel oudere vrijwilligers aanwezig. De sfeer is vriendelijk en de winkel ziet er inderdaad netjes en geordend uit. Veel religieuze cd's en boeken.

 2. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Keurige winkel. Zoals een eerdere bezoeker al opmerkte: een kringloopwinkel zoals die hoort te zijn. Speciale complimenten voor de vrijwilligers die mij blij maakten met een goed gesorteerde boekenafdeling!

 3. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  De kleding echt veel te duur in vergelijk met de meeste kringloopwinkels.wel een mooie en nette winkel .maar in de loop hoor je dat de klanten liever naar een wat goekopere winkel gaan.

 4. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Mooie, geordende winkel. De kleding is aan de dure kant, maar de rest is prima.

 5. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Mooie winkel. Goed gedecoreerd en veel variatie. Veel herenkleding. Aardig personeel.

 6. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Zeer nette en geordende kringloop. Goedkoop, vooral de boeken!

 7. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 7

  Leuke winkel waar zo nu en dan pareltjes te vinden zijn. Ik heb regelmatig mooie kwaliteit kleding/schoenen gevonden. Soms zijn producten beetje duur, maar dat is tegenwoordig vaker de situatie bij kringloopwinkels. Vooral de vrijwilligers in de winkel zijn erg aardig!

 8. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.7

  Wat grotere hal met een supermarkt opstelling. Mist daardoor wat sfeer, maar er wordt wel aandacht besteed aan het decoreren. Her en der veel te krap zodat het worstelen wordt met andere klanten om alles te kunnen zien. Veel keus, prijzen wat aan de hogere kant. Best aardige kringloop.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10