Lokaal 2

Adres

Willem Beukelszstraat 6b
3261 LV  Oud-Beijerland (Zuid-Holland)
0186-685918

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
10:00-16:00 
Donderdag
10:00-16:00 
Vrijdag
10:00-16:00 
Zaterdag
10:00-16:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Lokaal 2. Op 4 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Lokaal 2. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Lokaal 2 op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Oud-Beijerland of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Willem Beukelszstraat 6b in Oud-Beijerland.

Deel ook je ervaringen met Lokaal 2. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.3

  Echt absurd !
  Nog nooit een kringloop gezien waar dergelijke prijzen worden gehanteerd.
  Minimaal 2 tot 3x zo duur als een normale kringloop.
  En dan nog een arrogant bordje bij de kassa waarop staat dat er "vaste prijzen "
  worden gehanteerd (...).
  Eens maar nooit weer .

 2. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5

  Zaterdag geweest. Dit is de duurste kringloop ooit (en ik ben er in minstens 250 geweest). Een paar simpele merkschoenen voor 40 euro! Schuingelopen en al. Vreemde prijzen, alles is grondig online gecheckt. Verrassingen vind je hier niet. Geen prettige sfeer in de winkel...

 3. Producten: 8 Service: 10 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  Mooie winkel. Veel goede boeken vandaan gehaald. Soms kun je het hier heel leuk treffen. Kwestie van vaak langs gaan. Hebben van alles wat. Kleding, vazen, muziekinstrumenten, speelgoed , boeken, sieraden, kunst en decoratie. Winkeltje van alles. Heb er ook een lamp gehaald voor een mooi prijsje. Ga er altijd even kijken als ik in de buurt ben.

 4. Producten: 2 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5

  De prijzen zijn onodig hoog in deze kringloopwinkel.

 5. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.7

  Lokaal 2 is een leuke winkel oke er zijn spullen duur maar het is leuk om rond te kijken ik zeg altijd kijken kijken niet kopen haha

 6. Producten: 6 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Te duur voor een kringloopwinkel

 7. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6

  Ben er twee keer geweest. 1 keer leuk kunnen slagen voor lp’s.. €1,- per stuk. Verder trekt het vooral oud publiek en ook wat er gebracht wordt lijkt afkomstig uit een bejaardentehuis. Zelf een keer spullen willen brengen naar ze waren erg kieskeurig. Een leren tasje (nieuw) wilde ze niet bijvoorbeeld maar allemaal oude rommel willen ze wel verkopen?! Daar breng ik mijn goede spullen dus niet meer langs. Een houten kist voor 150,- staat voor 40-75,- op marktplaats. Dus ze zijn bijzonder hoog geprijsd en geen idee waarom.

 8. Producten: 1 Service: 3 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 3.7

  Jammer, veel te duur! 5 euro voor een Bolsiuskaarsje, volgens mevrouw in de winkel 23 euro! Te koop voor 3,00 in de winkel

 9. Producten: 4 Service: 3 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 3.7

  Artikelen zijn veel te duur geprijsd.
  De reden hiervan is volgens “de leiding” omdat het geen kringloopwinkel maar een tweede hands winkel.?
  Voor muziek kom je helemaal voor niks.

 10. Producten: 2 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.7

  Lokaal2, nieuw in de app, is dus aanleiding om even te gaan kijken. Op zich een netjes ingericht (maar niet bijzonder) en je wordt vriendelijk te woord gestaan en krijgt een kopje koffie aangeboden. De vraag, waarom het prijsniveau heel veel hoger ligt dan gemiddeld, wordt adequaat beantwoord, Lokaal2 kiest hier bewust voor omdat ze zich willen onderscheiden van de andere kringlopen als zijnde "de betere kringloop", men richt zich klaarblijkelijk op een koopkrachtig en minder prijsbewust publiek. In die opzet zijn ze wat mij betreft (nog) niet geslaagd, prijs kwaliteitverhouding is ver beneden de maat en dat wordt niet goedgemaakt door een vriendelijk woord en de inrichting. Daarom voor "producten" een dikke onvoldoende.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10