Ot en Sien

Adres

Kastanjeweg 12
3421 TD  Oudewater (Utrecht)
0348-563550

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00-15:00 
Woensdag
Gesloten
Donderdag
10:00-15:00 
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
10:00-15:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Ot en Sien. Op 3 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Ot en Sien. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Ot en Sien op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Oudewater of kijk in het overzicht kringloop in Utrecht voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Kastanjeweg 12 in Oudewater.

Deel ook je ervaringen met Ot en Sien. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Ik hou hier erg van, net een soort grote rommelmarkt op zolder.

 2. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5.3

  Leuke kringloop om te snuffelen.
  Eigenaresse begroet je vriendelijk, maar ongevraagd erg fanatiek in het uitdragen van haar religie en vooral hoe fantastisch ze zelf is. Een reden voor mij dat ik er niet meer graag kom, jammer.

 3. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5.3

  Jammer dat niets is geprijst, ik laat het dan staan. Eigenaresse ongevraagd erg fanatiek in het uitdragen van haar denkbeelden over corona en religie, geen prettige ervaring. Ik ga er niet meer heen.

 4. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.7

  Ruime kringloop. Grootste gedeelte is (plattelands) brocante. Prijzen lijken er niet echt te zijn (wel 4x glaswerk voor een euro en boeken een euro). Erg bijzondere, maar vandaag enorm vriendelijke (en evangelische) vrouw. Parkeren gratis. Enorm koud en vochtig binnen. Je moet een metalen trap op voor je binnen bent. Binnen is het vrij donker. Voor mij niet meer het bezoeken waard omdat ik geen brocante zoek, maar voor de liefhebber wellicht interessant.

 5. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Leuke, maar helaas koude ruimte, voor ieder wat wils. jammer dat er niets geprijsd is. Verder zijn wij vriendelijk geholpen door eigenaresse, en waren de prijzen schappelijk.

 6. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Jammer dat de spullen niet geprijsd zijn (hierdoor koop ik minder snel iets), maar leuke winkel met weer eens wat andere spullen dan in andere winkels. Spontane, vriendelijke verkoopster.

 7. Producten: 7 Service: 10 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 8

  Ruime kringloop waar je nog kunt zoeken, de spullen een leuk prijsje hebben en waar je wordt geholpen door een vriendelijke mevrouw!

 8. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Aardige dame, leuk gesprek en achter de Kerststal zit een verhaal.

 9. Producten: 1 Service: 3 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 1.7

  Eens maar nooit weer..... bij binnenkomst overheerst de muffe bedompte nat houten geur, het hooi bij de kerststal (in juli) draagt hier ook niet aan bij.

  Het lijkt wel of alles is gedumpt waar een plekje was, zo zonde dat de boeken en spelletjes “afdeling” niet bij gehouden wordt en er stapel zomaar op een plank gezet worden waardoor het onoverzichtelijk wordt. Veel oude “zooi”.

 10. Producten: 7 Service: 1 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 3

  Eigenaresse is een naar mens. Wispelturig van karakter. Dat is de nette beschrijving voor hoe deze vrouw zich naar de klanten opstelt. De ene keer hanteert ze schappelijke prijzen maar dat kan een volgende keer totaal anders zijn. Ze heeft dan zogenaamd geen wisselgeld op zak (in een winkel waar geen pinmogelijkheid is...) om een hoge prijs te vragen. 2 keer in haar winkel geweest. Nooit meer!

 11. Producten: 4 Service: 4 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 4

  Geen leuke zaak.! Verkoopster zelf ook niet

 12. Producten: 5 Service: 4 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 3.3

  Slecht trap gevaarlijk niet veilige plek
  Heel slecht
  Troep

 13. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  Een winkel waar je minimaal 4 rondjes moet doen om alles te kunnen zien. Hele gave spullen. Brocante, retro, vintage, voor ieder wat wils. Een schatkamer!

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10