Kringloopwinkel Rijswijk

Adres

De Bruyn Kopsstraat 2a
2288 EC  Rijswijk (Zuid-Holland)
070-4155066

Openingstijden

Maandag
09:30-17:30 
Dinsdag
09:30-17:30 
Woensdag
09:30-17:30 
Donderdag
09:30-17:30 
Vrijdag
09:30-17:30 
Zaterdag
09:30-17:00 
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN.

Deze winkel heeft het BKN keurmerk.

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloopwinkel Rijswijk. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloopwinkel Rijswijk. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloopwinkel Rijswijk op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Rijswijk of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar De Bruyn Kopsstraat 2a in Rijswijk.

Deel ook je ervaringen met Kringloopwinkel Rijswijk. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 5 Service: 1 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 3.3

  onaardig personeel kan geen korting vanaf zelfs als iets niet compleet is. te duur soms. en nooit parkeerplek staan 3 plekken voor de deur die altijd maar altijd bezet zijn. 2e hands banken veels.te duur koop.ik nog liever nieuw jammer was vroeger veel beter daar.

 2. Producten: 6 Service: 1 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.3

  Lijkt een aardige kringloopwinkel. Ook wel oké prijzen op het eerste gezicht. Veel troep. Redelijk goed gesorteerd servies. Geen duidelijk prijsbeleid. Het ene bord is €1,- en het andere € 3,- ook gebarsten en met butsen. Zeer onvriendelijke juf achter de kassa. Ik heb mijn spullen laten staan. Het moet wel leuk blijven!

 3. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Middelgrote kringloop. Rechts achterin de zaak is een outlet met nieuwe spullen (zoals teaktafels, lampen en stoelen) met beste goede prijzen. De kringloop zelf: de boeken staan in de smalle hal, wat onhandig is omdat anderen je willen passeren als je even staat te kijken. Niet veel producten per type, afgezien boeken en vaasjes. Prijzen prima. Parkeren gratis. Aardig zaakje, maar toch niet zo mijn ding dus voor mij niet voor herhaling vatbaar.

 4. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Mooie grote winkel. Spullen zien er netjes uit. Staat wel vrij vol maar je kan wel goed rondlopen. Prijzen zijn kringloop prijzen vind ik. Niet gek duur. Voor hethaling vatbaar!

 5. Producten: 9 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Net geweest, leuke en gezellige winkel.Wel veel spullen voor zo'n middel grote winkel. Veel geprijsd en toch soms kunnen afdingen.. ;-)

 6. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Aardige mensen, maar de prijzen van sommige dingen zijn echt te hoog en niet kringloopwaardig. Als reden geven ze aan dat ze kijken wat het op marktplaats doet. Waarom zou je nog iets inleveren,je kan het dan beter zelf op marktplaats zetten. Jammer

 7. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Redelijk klein, maar goede prijzen. Ook wel redelijk veel nieuwe spullen voor een betaalbare prijs.

 8. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Leuk! Gewone kringloopprijzen.

 9. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Een verrassing, zeer leuk spullen en meer dan vriendelijke mensen.

 10. Producten: 6 Service: 8 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 6.3

  Rommelige intree.
  Leuke kledingafdeling, maar vrij prijzig
  Dit geldt ook voor de boeken
  Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel en gratis parkeergelegenheid .

 11. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 7

  Supergrote kringloop. Oogt Helaas wat rommelig en onoverzichtelijk. De spullen zijn vaak wel wat aan de dure kant voor een kringloop (de kleding daarintegen weer niet). Leuk koffiehoekje. Boekenafdeling is groot en zeker de moeite waard, maar je kan voor verrassingen komen te staan (niet altijd positief) wat de prijs is voor bv een massa gedrukte paperback. Erg leuk om rond te snuffelen, maar helaas nooit echt met veel spulletjes terug gekomen. Personeel is aardig en behulpzaam (m.n. de dame van de boekenafdeling)

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10