Kringloop Rijswijk

Adres

Verrijn Stuartlaan 32
2288 EL  Rijswijk (Zuid-Holland)
070-3696526

Openingstijden

Maandag
09:30-17:00 
Dinsdag
09:30-17:00 
Woensdag
09:30-17:00 
Donderdag
09:30-17:00 
Vrijdag
09:30-17:00 
Zaterdag
09:30-17:00 
Zondag
12:00-17:00 

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloop Rijswijk. Op 7 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloop Rijswijk. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloop Rijswijk op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Rijswijk of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Verrijn Stuartlaan 32 in Rijswijk.

Deel ook je ervaringen met Kringloop Rijswijk. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 7 Service: 2 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5

  Goede Producten. Netjes. Wel relatief duur. Bij kassa vaak helaas onbelangstellende en chagereinige houding naar klanten.

 2. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  İk winkel vaak in Kringloop Rijswijk prachtige spullen

 3. Producten: 5 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7

  Geen speelgoed afdeling.

 4. Producten: 1 Service: 1 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 2.3

  Wat een belachelijke prijzen zijn er in deze winkel zeg. Onbeschoft personeel achter de kassa. Ik kom hier echt nooit meer.

 5. Producten: 1 Service: 1 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 2.3

  Gemiddeld 400 % duurder dan andere, het begon leuk met een aantal aardige ongeprijsde snuisterijen, bij de kassa werd de hoofdprijs gevraagd, nieuw in de winkel is goedkoper. Zonde van je tijd niet doen...

 6. Producten: 4 Service: 1 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 3

  Geen idee maar is deze winkel nou om te lachen of te huilen.....

 7. Producten: 7 Service: 1 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 4.3

  De duurste "kringloop" ooit? De slechtste service ooit? Wel een ruim en gevarieerd aanbod. Maar de prijzen daar schrik je gewoon van bij de kassa. Zonder moeite schuift de eigenaar je spullen aan de kant en helpt de volgende. Als die het ook te duur vindt helpt die direct een ander. Heel erg bijzonder deze winkel. Ben er 2x geweest, 2x teveel. Nooit meer naar deze overpriced vintage store.

 8. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Ik ben een enorme kringloopwinkel fan, en reis het hele land door. Dit is echt de allerduurste die tot nu toe ben tegengekomen..prijzen zijn echt belachelijk hoog en niet in verhouding..vb een faux bamboe fauteuil 75,- die ik later op de dag in Leiden zag staan voor 15,-
  Wel netjes en gesorteerd maar niks gekocht

 9. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 7.7

  Vragen niet de hoofdprijs voor de boeken.
  Worden geprijsd aan de kassa.
  Kreeg 18 boeken mee voor €25,-

 10. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5.3

  Grote kringloop met semi-verborgen ruimtes (boven achterin bijvoorbeeld een afdeling met veel LP's en dvd's, waar het overigens behoorlijk koud is). Prijzen zijn erg hoog, al is niets geprijsd en moet je bij alles om de prijs vragen. Niet mijn ding. Ook een rommeltje. Vaasjes vies en sommigen vol kalk, wat het onaantrekkelijk maakt. Boeken in gekke, onhandige kasten en worden dubbellaags (achter elkaar) neergezet. Heel onpraktisch. Parkeren is gratis. Voor mij geen tweede keer.

 11. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 6.3

  Zeer grote winkel waar wij eens binnen wandelde na bezoek aan neuzelbeurs. Voor sommige spullen behoorlijk hoge prijzen zoals een houten kist (beschadigd) voor €275,-... meerdere mensen om me heen klaagde over de prijzen. Kleding valt qua prijs wel mee. Niet de moeite om voor terug te gaan. Jammer!

  Dat mensen klagen over producten die geen prijs hebben: in de winkel hangt overal een papiertje waarom niet alles geprijsd is. Mensen verwisselen de stickertjes namelijk. Dus even bij de kassa de prijs vragen als deze er niet op zit. Je mag zelf ook een voorstel doen.

 12. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Enorme winkel, wel erg rommelig. Aparte vintage shop kijk ik niet meer, die prijzen zijn veel te hoog. In de rest van de winkel is soms wel wat te vinden maar je moet goed zoeken. Het meeste is niet geprijsd maar aan de kassa zijn ze meestal best redelijk. De winkel heeft een slechte naam, jammer want er is veel potentie. Ik denk dat de vintageshop het grootste probleem is, ik krijg het gevoel dat al het leuks er voor de vintageshop al uitgevist wordt, daar wordt dan de hoofdprijs voor gevraagd. Alle rommel mag vervolgens de winkel in. Als je kijkt naar de locatie en de spullen die ze krijgen zou het een van de drukste kringlopen in de regio kunnen zijn, het is een van de rustigste.

 13. Producten: 3 Service: 4 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 3.7

  Tsja... tegen beter weten in maar weer eens binnengelopen want open op zondag. Verspilde moeite. Veel rommel, veel ongeprijsd. Aan de kassa vragen ze vervolgens topprijzen in de verwachting dat je het toch niet weer gaat terugleggen. Duidelijke afrader deze zaak. Hier ga je geen vondsten doen en voor de rest betaal je te veel

 14. Producten: 8 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Belachelijke prijzen, dit mag je geen kringloop noemen.

 15. Producten: 3 Service: 6 Uiterlijk: 2 Gemiddeld: 3.7

  Vandaag een.grote bende kleding rekken waar je zowat niet tussen kan met hoop kapotte kleding kapotte schoenen kapotte meubels die zo vies zijn dat ze wat mij betreftdirect de stort in kunnen enorm vieze plastic bakjes

 16. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Grote winkel met hoge prijzen.
  Het begon allemaal veelbelovend bij het entree, er stonden veel meubels. Toen liep ik door het vintage gedeelte en verbaasde mij over de prijzen. Zelfs voor iemand die Amsterdam prijzen gewend is... Vervolgens naar het kringloop gedeelte waar ik bij de meubels nog vaak versteld van de prijs.
  Kleingoed is niet geprijsd maar toen ik daar eenmaal aan toe was, had ik geen interesse meer om er iets te kopen.
  Jammer dat je in de app de prijzen geen cijfer kunt geven!

 17. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Heel grote kringloop. Prijzen in het ‘vintage’ deel vind ik ook hoog. Niet geprijsde artikelen in het ‘kringloop’ deel blijken aan de kassa prima prijs te hebben.

 18. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 6

  Zeer duur en heel ongeorganiseerd. Wel een grote kringloop

 19. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 5.3

  prijzen hoger soms dan nieuw in de normale winkel ga er niet heen is mijn advies koop je spullen gewoon nieuw ben je goedkoper uit

 20. Producten: 6 Service: 3 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 4

  Paar geweest, niet meer dus wat een belachelijk hoge prijzen , ruikt muf en heel veel spullen kapot en overvol.
  De zgn vintagehoek...trek je knip maar open niet normaal
  Personeel kletst maar wat over de prijzen iig langs elkaar heen.

 21. Producten: 4 Service: 4 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 3.7

  belachelijke prijzen, schrok ervan, veel kapot, ik was er vandaag op zaterdag, nog geen 5 man binnen, rommelig , vies, kom hier geen 2 de keer meer, nieuw is goedkoper!

 22. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.7

  Grote kringloop met veel spullen. Helaas ook veel spul dat kapot en vuil is. De prijzen lijken steeds forser te worden helaas. Soms kan daar wel wat van af gehaald worden, mits er vriendelijk personeel staat....

 23. Producten: 7 Service: 3 Uiterlijk: 2 Gemiddeld: 4

  Gisteren deze Kringloopwinkel bezocht. Enorme sortering maar wat een belachelijk hoge prijzen voor spullen waarvan er velen vies en kapot zijn. Dit kan echt niet!! Wij waren er ook nog tegen sluitingstijd en werden door een meneer keihard toe geroepen dat het sluitingstijd was. Daarop gingen er meteen een aantal lichten uit, waardoor je bij de boeken, waar ik stond, in het donker kwam te staan.. Ook dit kan echt niet! Leiding: voed uw personeel op!

 24. Producten: 8 Service: 10 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  leuk geslaagd voor dressoir voor weinig zelfde dag na paar uur bezorgd super service tot in de woonkamer petje af!!!!!

 25. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Hele grote kringloopwinkel. Het is er een beetje volgepropt, maar hele leuke kleding gevonden (esprit,vero moda en blue level denim) voor weinig. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.

 26. Producten: 2 Service: 2 Uiterlijk: 2 Gemiddeld: 2

  Zie hier leuke positieve reactie s van mensen.Ik heb dat gevoel daar echt niet veel wat ze verkopen is kapot alles is vies en erg duur en veel en veel te vol totaal niet overzichtelijk. En vriendelijk personeel nou echt niet ze kunnen totaal niet tippen aan andere kringloop winkels in de regio als je iets van elektra wil testen mag het niet omdat de stoppen van het pand kunnen doorslaan dus mijn ervaring is alles behalve positief

 27. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5.7

  Personeel rookt gewoon binnen!? Stond even met verbazing te kijken.

 28. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Net een groot kringloop warenhuis met heel veel keus.ze zeggen wel 4000m2
  er valt prima te onderhandelen over prijzen.

 29. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Als fervent kringloopganger ook hier maar weer eens een bezoek gebracht.
  Het vintage gedeelte is echt top....zo ook de prijzen.....helemaal over de top!!! Ik zag b.v. een schaal die ik zelf nieuw in de wereldwinkels heb zien staan voor € 39,00. Hier staat hij voor € 75,00 met stukjes eraf.
  En zo zijn er nog veel meer artikelen in het vintage gedeelte waarbij ronduit lachwekkende prijzen staan. Wat dacht je van een kleine ventilator die met plakband bij elkaar gehouden wordt voor € 25,00?!?! Te gek voor woorden!!
  Een beeldje dat nieuw in de winkel voor € 19, 50 te koop is, staat hier zonder hoofd voor € 27,50.
  Heel jammer, want zo draaien ze zichzelf de nek om.
  Het "gewone" kringloopgedeelte is redelijk, maar veel rotzooi. Heel irritant is ook dat er haast nergens prijsjes op zitten. Voor alles moet je dan naar voren om de prijs te vragen.
  Ik ben dan ook maar weggegaan.
  Heel jammer, want de winkel zou veel beter kunnen.

 30. Producten: 8 Service: 6 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Heerlijk snuffelen; ze hebben héél veel. ..maar verschrikkelijk duur! 8 euro voor een behoorlijk incompleet monopolyspel, serieus?
  Bij de vintage-afdeling zijn de prijzen inderdaad, als al eerder door iemand anders gezegd, echt lachwekkend.

 31. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5.7

  Grote kringloop. Erg vol met allerlei spullen. Het vintage gedeelte heeft ruime sortering maar de prijzen daar zijn echt lachwekkend!
  Het normale gedeelte ook al vol te raken. Misschien tijd voor een grote uitverkoop (tegen normale prijzen )

 32. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  Super leuke kringloop. Veel producten en niet duur. Je wordt heel vriendelijk geholpen en zijn altijd bereid om je te helpen. Gratis parkeergelegenheid voor de deur. Ook de vintage shop is zeker een aanrader, zit in hetzelfde pand.

 33. Producten: 10 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 9

  Mooie grote kringloopwinkel! Het vintage gedeelte heeft echt mooie dingen voor vintage liefhebbers, vooral meubelen. Deze zijn hoger geprijsd dan de reguliere kringloop maar daar krijg je dan ook wel wat voor! Het staat wel vol dus je moet een beetje schatzoeken.

 34. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 9

  Ik kom hier met enige regelmaat: dit is een kringloopwinkel zoals ik hem wil zien! Ontzettend veel spullen (meubels, kleding, keukenwaar, álles) en je kan lekker rommelen. Niks heeft een prijs maar er staat duidelijk aangegeven dat je mag onderhandelen. Het personeel is alleraardigst en behulpzaam! Vandaag een winterjas voor 25 euro gekocht, ben er ontzettend blij mee. Bedankt!

 35. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Super kringloop! 2 boeken en een jas die normaal bijna 200 euro kost voor 12,50 samen. Van alles wel wat en ook veel schoenen. Ik ga zeker vaker komen!

 36. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Mooie grote winkel met een vintage shop
  echt een aanrader

 37. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Dit is hoe een kringloop moet zijn, voor ieder wat wils, vriendelijk geprijsd en heb hier al veel unieke en bijzondere spulletjes gekocht. Ik vind dit een walhalla voor boekliefhebbers (zoals ik) en muziek Freaks. De kleding is wisselend maar desondanks al een paar keer regelrechte originele jaren 50 jurken weten te bemachtigen. Personeel is vriendelijk enn behulpzaam. Puntje van kritiek: niet alles is geprijsd dus soms onduidelijk wat de prijs is. Voor de rest, dikke duim!

 38. Producten: 8 Service: 6 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 5.7

  Grootste krijgloop van Rijswijk. Met de blauwe zone 2 uur gratis parkeren.
  Helaas erg rommelig. Echt overal. En nauwelijks wat geprijsd.
  Als dit word aangepakt een mooi cijfer want er staat genoeg.

 39. Producten: 9 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Hele mooie grote kringloopwinkel

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10