Nieuwe Hoop Kringloop Rotterdam

Adres

Oudedijk 94
3061 AM  Rotterdam (Zuid-Holland)
010-2126978

Openingstijden

Maandag
10:00-17:00 
Dinsdag
10:00-17:00 
Woensdag
10:00-17:00 
Donderdag
10:00-17:00 
Vrijdag
10:00-17:00 
Zaterdag
10:00-16:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Nieuwe Hoop Kringloop Rotterdam. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Nieuwe Hoop Kringloop Rotterdam. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Nieuwe Hoop Kringloop Rotterdam op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Rotterdam of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Oudedijk 94 in Rotterdam.

Deel ook je ervaringen met Nieuwe Hoop Kringloop Rotterdam. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 5 Service: 8 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 6

  Voor mij niet de moeite nog een keer te bezoeken, weinig spullen en ook niet erg leuk ingericht. Wel vriendelijk personeel

 2. Producten: 4 Service: 2 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 3.3

  Voor de tweede en laatste keer bezocht. Na mijn eerste bezoek heb ik bepaald geen 'nieuwe hoop' gekregen... Jammer toch dit...

 3. Producten: 8 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Het is inderdaad wat rommelig en soms lawaaiig, maar ik kom er heel graag .... ben er tot nu toe niet met lege handen vandaan gekomen.

 4. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 7

  Een hoop goede boeken gevonden, personeel is vriendelijk. Winkel is wel wat rommelig. Prijzen zijn prima.

 5. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5.7

  Rommelige winkel , weinig tot geen hebbedingetjes. Voor mij maar 1x een
  Bezoek

 6. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Ik vind de kleding te duur maar voor de rest is het een leuke winkel.

 7. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9.7

  Zeer leuke winkel, opgeruimd, overzichtelijk en 3 verdiepingen (inclusief gigantische kelder). Vriendelijke mensen ook en ze vertelde mij dat ze zwervers aan een baan helpen en huisvesting en huisraad. Dus je geld komt ook nog goed terecht!

 8. Producten: 1 Service: 1 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 1

  Voor het eerst in de winkel geweest. Hoewel er wel 6 man of meer aan personeel aanwezig was, werd ik niet gegroet of opgemerkt. Het zag er viezig uit (tafel waar vrijwilligers koffie drinken). Verder was de winkel vrij leeg, nooit eerder zoiets gezien. Ik verwachtte een prettige sfeer omdat het een christelijke organisatie is denk ik, maar niks van dat alles. Zelfs geen prettige muziek. Gemiste kans om iets positiefs uit te dragen!

 9. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9.3

  Wat een super leuke winkel... leuk assortiment... leuke prijsjes.
  Vriendelijke mensen ... een heerlijk Rotterdams sfeertje..
  Ga zo door!

 10. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9.7

  Ik was eergisteren in de winkel aan de oude dijk en was bijzonder verrast. Ik kom regelmatig in Kringloopwinkels maar los van het ruime assortiment viel het me op dat er heel veel mensen werken. Ik raakte in gesprek na een kopje koffie aangeboden te krijgen en ze vertelde dat ze werken met mensen die op straat hebben geleefd en nu een nieuw leven krijgen door te werken in de winkel, een opleiding te krijgen en een woning krijgen. Dat is pas maatschappelijk verantwoord ondernemen 2.0. Mijn stem hebben jullie!

 11. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.7

  Leuke winkel, prijzen schappelijk. standaard kringloopassortiment. Kledingafdeling niet heel groot en boeken en platen niet goed geordend.

 12. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  Verademing deze kringloopwinkel, was er gisteren, kocht er een paar heel mooie vrijwel nieuwe yeans van geert weber, waar ik blij mee ben en nog een paar andere hebbedingetjes.
  Vriendelijke mensen, werd ons nog wat te drinken aangeboden.
  Ga er zeker binnenkort weer eens kijken.

 13. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Grote zaak met leuke spullen voor zeer redelijke prijzen! Kleding keurig netjes alles ziet er prima uit. Gebruikerssporen is logisch, het is een kringloopwinkel. Medewerkers vriendelijk, wij zijn goed geslaagd en komen hier zeker terug!

 14. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Niet mijn winkel. Redelijk groot, maar erg rommelig. Veel erg oude/duidelijk gebruikte spullen. Boeken worden op geen enkele manier gesorteerd (niet op alfabet of op thema, oid). Een medewerker legde uit dat dit kwam doordat sommige werknemers niet geletterd zijn. Voor mij echter een reden om niet meer te komen.

 15. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Personeel maakt heel veel kabaal. Verder leuke zaak.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10