Het Goed Rotterdam Centrum

Adres

Mariniersweg 255
3011 NM  Rotterdam (Zuid-Holland)
010-3038746

Openingstijden

Maandag
10:00-18:00 
Dinsdag
10:00-18:00 
Woensdag
10:00-18:00 
Donderdag
10:00-18:00 
Vrijdag
10:00-18:00 
Zaterdag
09:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN.

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Het Goed Rotterdam Centrum. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Het Goed Rotterdam Centrum. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Het Goed Rotterdam Centrum op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Rotterdam of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Mariniersweg 255 in Rotterdam.

Deel ook je ervaringen met Het Goed Rotterdam Centrum. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 3 Service: 1 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 2.7

  Te duur..personeel is niet te genieten..het is er vies...kan beter sluiten.

 2. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Kleine kringloopwinkel met niet heel veel bijzonders. Prijzen zijn aan de hoge kant en niet altijd even logisch. Parkeren in de buurt is lastig/duur want het zit midden in het centrum. Als je kleding wil shoppen is het wel een aanrader, alles hangt keurig op kleur. De winkel zelf is ruim opgezet en de spullen zijn netjes.

 3. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  De winkel is oké. Leuk om eens te kijken als je in de buurt bent. De kelder is wat rommelig.

 4. Producten: 3 Service: 3 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4

  In 1 woord... Waanzin. Dit zou een winkel moeten zijn in eerste instantie voor de minder bedeelden en hergebruik te stimuleren. Met deze prijzen en deze houding van het personeel gaat dit concept totaal verloren! De prijzen van kapot en verweerde meubeltjes zijn buiten proporties en de kleding??? Primark is nog goedkoper en dan heb je nieuw aan je kontje hangen. Nee ik kom hier nooit weer, schandalig!

 5. Producten: 7 Service: 2 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 6

  Deze winkel was eerder Piekfijn, maar hij is deze maand (sept 2020) veranderd in Het Goed. De winkel is veel mooier geworden (lichter, netter). Het personeel is mee overgegaan en helaas nog net zo onklantvriendelijk als eerder. Er kan geen gedag vanaf. Van alles wat, maar voor de ruimte van de kringloop wel wat weinig mijn inziens. Prijzen varieren van erg goed tot (veel) te duur. Bij de kleding zijn jurkjes bijvoorbeeld minimaal €9. Kleding waar op het etiketje nog een merk staat, wordt duurder geprijsd dan hetzelfde merk kleding waar het merkje niet meer op staat. Ik zag een jurkje ook voor €20 hangen en het was echt niet veel bijzonders. Voor een kringloop echt te duur. Fietsen (veel) gaan vanaf zo'n €140. Boekenafdeling is klein. Ondanks de verbeterde winkel nog steeds geen favoriet van mij, door het personeel, niet mega uitgebreide aanbod en soms toch wel hoge prijzen.

 6. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  wow wat is deze winkel opgeknapt na overname door Het Goed. Voorheen was het hier voor mij niet prettig winkelen-neuzen. En nu is het heel fris, geordend en gezellig op alle 3! de verdiepingen.

 7. Producten: 8 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  In tegenstelling tot de andere reviews vind ik dit best een leuke kringloopwinkel. Het is veranderd in Het Goed, misschien dat het daaraan ligt? Veel kleding, boeken en van alles en nog wat.

 8. Producten: 3 Service: 3 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 3

  Wat een vieze kringloop, de kledingrekken overvol waardoor je de kleding niet eens kunt bekijken. Bij binnenkomst wordt je ook niet begroet. Zonde hoor, maar hier kom ik niet meer.

 9. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5.3

  Geen fijne winkel! De kelder is te erg voor woorden. De winkel zelf ook niet best. Wel wat leuke dingetjes gekocht af en toe. Mw. achter de kassa altijd vriendelijk. De dames bij de kleding zitten vaak te niksen op een stoel bij de ballustrade. Apart!

 10. Producten: 2 Service: 2 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 2.3

  Man wat een hok. Ik heb zitten denken, maar weet oprecht niks positiefs over deze zaak te melden. Duur, beschadigd, incompleet, en/of niet bijzonder zijn de trefwoorden hier.

 11. Producten: 2 Service: 2 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 3.3

  Slechte, kapotte en vieze spullen. Ongeïnteresseerd personeel en mindervaliden mogen niet de personeels lid t gebruiken. Ik citeer “als ze de trap niet kunnen lopen moeten ze maar weggaan” Dat is dus exact wat wij hebben gedaan!

 12. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 4.7

  Tja....niet de moeite van het omlopen, helaas!
  Ik sluit mij aan bij de andere reviews.

 13. Producten: 3 Service: 2 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 2.7

  Weinig leuk spul en als het al iets is dan gelijk de jackpot qua prijs. Sommige personeelsleden zijn bot en onvriendelijk. Chaotisch in de kelder werkelijk een rommel.

 14. Producten: 5 Service: 3 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 4.3

  Relatief grote kringloop qua oppervlakte (beneden- en bovenverdieping). Echter hoef je niet te verwachten dat je hier iets speciaals vindt. Wel hier en daar leuke kledingstukken, maar helaas erg aan de prijs. Boeken niet altijd in goede staat (boeken met losse bladzijden b.v.), check de cd hoesjes want niet in iedere doosje zit ook daadwerkelijk een cd. Relatief duur en het personeel is ook niet altijd vriendelijk, het lijkt wel of je bij sommigen de winkel uitgekeken wordt. Nog een voorbeeld van overpriced: een ingelijste Elvis Presley foto (in een supergoedkope lijst met die clips) voor 15 EURO prijzen is echt over the top.

 15. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6

  Kwaliteit muah, middelmaat winkel maar erg duur helaas

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10