Piekfijn Prins Alexander

Adres

Aluminiumstraat 6
3067 GS  Rotterdam (Zuid-Holland)
010-2677773

Openingstijden

Maandag
11:00-17:00 
Dinsdag
09:00-17:00 
Woensdag
09:00-17:00 
Donderdag
09:00-17:00 
Vrijdag
09:00-17:00 
Zaterdag
09:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN. Meer informatie

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Piekfijn Prins Alexander. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Piekfijn Prins Alexander. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Piekfijn Prins Alexander op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Rotterdam of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Aluminiumstraat 6 in Rotterdam.

Deel ook je ervaringen met Piekfijn Prins Alexander. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 4 Service: 6 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 4.7

  Rommelig en veel troep

 2. Producten: 4 Service: 5 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 4.3

  Rommelig boven wordt weinig netjes uitgezocht en dames zitten met elkaar te kletsen als of ze op thee visite zijn o
  I.p.v aan het werk te zijn

 3. Producten: 7 Service: 1 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.7

  Kom hier geregeld, en meestal geen reden tot klagen, het is wat het is, een kringloopwinkel. Echter gisteren toch een punt van irritatie, het buiten terrein zou tot 16.00 open zijn, mits het weer het toelaat. Zo staat duidelijk met flyers in de winkel en op het hek aangegeven. Helaas het buitenterrein was om ca 15.00 afgesloten, gevraagd naar de reden, antwoord personeelsgebrek zij de dame bij de kassa hangend tegen de toonbank terwijl haar collega met me afrekende. Mijn opmerking dat 1 persoon toch wel voldoende moest zijn om de kassa te bedienen maakte geen indruk of drong niet door. In iedergeval gaf dit geen aanleiding om even mee te lopen om het terrein toegankelijk te maken. Ook het oudere echtpaar dat achter mij binnenwas gekomen, klaarblijkelijk om even op het buitenterrein te neuzen kreeg een vergelijkbare feactie en verlieten per omgaande de winkel. Kortom zo jaag je klangen weg en met de komst van een concurent om de hoek lijkt me dit niet echt handig. Waar is de leiding die dit het peroneel aanstuurt?

  Dus deze kerr voir service een dikke onvoldkende

 4. Producten: 9 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Leuke mensen die allemaal hun best doen. Normale prijzen zoals 10 glazen voor 1€ en bekers voor 25 cent. Een verademing in vergelijking met de prijzen in Rotterdam Noord en het Centrum!

 5. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Boekenaanbod prima. Goedkoop en met verrassende uitschieters. Ook voor de koopjesjagers van bijv. Design een aanrader. Er lijkt niet vooraf al uitgezocht te zijn op prijs versus kwaliteit of exclusiviteit dus, soms natuurlijk, valt er wat te scoren. Zoals ik laatst.. Een Copiervaas voor een tientje!

 6. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Kom er vooral voor de boeken.
  Ruim aanbod tegen zeer schappelijke prijzen.
  Wordt vrijwel dagelijks aangevuld

 7. Producten: 8 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Op zich een leuke kringloop.
  2 minpunten:
  1. Het stinkt op de benedenverdieping altijd naar rook. Oorzaak: de deur naar de ruimte waar je spullen kunt inleveren staat altijd open en daar roken ze voortdurend.
  Erg irritant om daar steeds mee geconfronteerd te moeten worden.
  Bovenetage: het eeuwige dameskransje dat maar niet beseft, dat het hier een winkel betreft waar je klanten van dienst zou moeten zijn in plaats van de dames-babbelgroep die het nu is...

 8. Producten: 5 Service: 2 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 4.7

  Groot, maar geen aanrader. Personeel houdt zich liever met elkaar bezig dan met de winkel. Prijzen redelijk, maar weinig interessante spulletjes. Ik ben er enkele keren geweest maar kom er nu niet meer.

 9. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  De mensen die daar werken zijn uiterst behulpzaam. Voor gebruikers van rollator. Scoot. Rolstoel kunnen de stoep en enorme trap niet op. Jammer.

 10. Producten: 5 Service: 2 Uiterlijk: 2 Gemiddeld: 3

  Rommelig en aan de dure kant

 11. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Fijne winkel, van alles te koop, wisselend assortiment. Aardig personeel. Veel kleding zowel dames, heren als kinder kleding. Heb alle tijd genomen om te winkelen en kreeg van een aardige dame boven een kopje koffie aangeboden, zeer attent. Kom zeker weer terug.

 12. Producten: 9 Service: 2 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6

  Grote winkel met heel veel keus. Beneden ziet het er gezellig en vol uit en vind je de grote items.
  Boven staat het servies, speelgoed en kleding.
  Helaas kom je vaak defect speelgoed tegen. Dat koopt niemand natuurlijk.
  Het meest vervelende is het persooneel boven. Zwaar onbeschoft hoe ze je daar te woord staan. Als ze je wel te woord willen staan.
  Het eten van een grote zak chips is belangrijker dan het helpen van het winkelende publiek.
  Ik weet niet of ik überhaupt nog wel terug wil komen.

 13. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Hele fijne mensen die er werken. Ik kom er regelmatig voor mijn werk als peuterjuf die natuurlijke levensechte speelmaterialen nodig heb voor de groep.
  vooral ouderwetse spulletjes zoals suikertangen, kleine glazen schenkkannetjes en rieten pannenonderleggers kan ik prima gebruiken voor een klein prijsje. Maar zeker ook moderne kinder cd's en kinderboekjes van nu. Het is altijd weer even leuk om er te snuffelen!

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10