Het Goed Schiedam

Adres

's-Gravelandseweg 274
3125 BK  Schiedam (Zuid-Holland)
010-2450023

Openingstijden

Maandag
10:00-17:00 
Dinsdag
10:00-17:00 
Woensdag
10:00-17:00 
Donderdag
10:00-17:00 
Vrijdag
10:00-17:00 
Zaterdag
10:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN.

Deze winkel heeft het BKN keurmerk.

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Het Goed Schiedam. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Het Goed Schiedam. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Het Goed Schiedam op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Schiedam of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar 's-Gravelandseweg 274 in Schiedam.

Deel ook je ervaringen met Het Goed Schiedam. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9.3

  Hele prettige winkel, lekker ruim opgezet zoals je van Het Goed gewend bent. Spullen zien er schoon en goed uit en netjes gesorteerd. Spelletjes afdeling hadden goed verzorgde, complete spellen, dat zien we vaak anders. De prijs - kwaliteit verhouding was ook prima, het personeel is zeer vriendelijk!

 2. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Ik ben dol op deze kringloop! Ik vind hier altijd wat leuks. veel kleding die ook nog eens op maat hangt! Elke week weer wat anders.

 3. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7

  personeel is er zéér wisselend, sommigen zijn uitzonderlijk vriendelijk, anderen erg onbeleefd en op het kattige af. Boeken zijn erg prijzig maar kwalitatief wel heel goed, er zit nooit rommel tussen.

 4. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.7

  Wat is er gebeurd? Eergisteren geweest: leuke schoenen 39,95, een broek 45,-, een H & M jas voor 19,95.... wie prijst de spullen dit jaar? Boeken ook duurder. Eerst ging ik speciaal naar Schiedam maar nu is Vlaardingen leuker én goedkoper! Helaas heeft de winkel geen vaste gezichten itt tot Vlaardingen. Jammer!

 5. Producten: 8 Service: 5 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7

  Al het leuke personeel is naar Vlaardingen dus ik ga liever daarheen ook al woon ik in Schiedam. Ik ga toch vooral naar de kringloop voor de beleving. Jammer want kwam hier wekelijks.
  Nette overzichtelijke en ruime winkel. Prijzen wel wat omhoog gegaan afgelopen jaar. Knuffels belachelijke prijs sommige terwijl die voorheen bij elke aankoop gratis werden weggegeven!

 6. Producten: 2 Service: 2 Uiterlijk: 2 Gemiddeld: 2

  Wat een belachelijk dure winkel, denken volgens mij dat het een antiekzaak is. Niet naar toe gaan.

 7. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Opzich een leuke kringloop, maar de boeken waren echt belachelijk duur. Kom hier niet meer terug.

 8. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Prima zaak, schoon en redelijk gevarieerd aanbod.

 9. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6

  Boeken vanaf 4,50... gewone spijkerbroek 9€ .uk ga wel naar een gewone winkel hiervoor mijn zoon had van de week een spijkerbroek bij de c&a voor 10€ ..erg duur dus voor een kringloop .wel alles netjes

 10. Producten: 7 Service: 4 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6

  Minder klantvriendelijk en vooral de boeken zijn en stuk duurder geworden

 11. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Prima winkel, ruim, schoon en i.t.t. wat andere reviews aangeven, wij vinden de prijzen prima! Een prachtig pak voor €10,- is echt geen geld! En zo was er meer (schone!) kleding prima geprijst.
  Wij gaan zeker terug!

 12. Producten: 4 Service: 1 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 2

  Klantonvriendelijk. Kind mag niet plassen.

 13. Producten: 9 Service: 6 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Een mooie winkel
  Maar wel erg prijzig wat al vaker is gezegd. Ik sla deze kringloop over..

 14. Producten: 7 Service: 2 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 5.7

  Vandaag voor het eerst bij Het Goed. De prijzen zijn inderdaad erg duur. Zie andere beoordelingen van diverse mensen. Mijn dochtertje moest plassen en daar moest ik 50 cent voor betalen. Ik ga graag naar kringloopwinkels maar ik heb nog nooit betaald voor de WC. Het personeel vind ik niet vriendelijk. De winkel zag er netjes uit. Maar dit zijn geen kringloop prijzen.

 15. Producten: 5 Service: 1 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 3

  Vorig jaar was ik er met mijn ouders. Op de fiets, firtsen vastgezet onder het raam, aan elkaar. Toen we om 17:50 buiten kwamen, lagen de fietsen in de bosjes aan de overkant, 1 fiets vernield, onherstelbaar beschadigd, een ander beschadigd. Hadden ze de stalen luiken dicht gedaan. Nergens een bordje dat je daar geen fietsen mag plaatsen. Niks omgeroepen in de winkel. Zoiets onbeschofts heb ik nog nooit meegemaakt! Nadien mocht ik na aandringen de fiets daar komen brengen voor reparatie. Had ik een anderhalf uur moeten lopen met een kapotte en verbogen fiets... Geen excuses niks.. Triest dit!

 16. Producten: 8 Service: 2 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6

  Prijzen flink omhoog.
  Zithoek weggehaald, Versnaperinfenautomaat weggehaald. Alleen nog koffie te krijgen en die mag je staand opdrinken. Personeel was veel gastvrijer dan in Vlaardingen maar dat s niet meer zo. Ook hier heeft de commercie toegeslagen.
  Ik vind het klantonvriendelijk geworden. Jammer.

 17. Producten: 8 Service: 5 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 7.3

  Mooi, schoon, groot. Helaas tikkie duur en vooral jammer een tikkie onklantvriendelijk.

 18. Producten: 8 Service: 6 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Men heeft de prijzen verhoogd, wat goed merkbaar is. Op deze manier niet echt meer leuk snuffelen.

 19. Producten: 9 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Mooie ruime en overzichtelijke kringloop! Leuke koopjes te scoren, maar je moet wel goed zoeken. Je hebt hier ook wat duurdere items, maar dat zijn ook wel weer echt dingen die het waard zijn!

 20. Producten: 4 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.7

  De prijzen zijn flink omhoog gegaan. Voor herenkleding hoef je helemaal niet meer heen. Wat er hangt is alleen bruikbaar als poetsdoek. Jammer maar ik kom niet meer.

 21. Producten: 1 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.3

  Ik vond dit tot voor kort écht een leuke winkel! Met veel vriendelijker personeel dan in Vlaardingen en ook normalere prijzen. Vandaag was de winkel behoorlijk leeg en wat er stond was echt duur! Wat is er aan de hand bij Het Goed???

 22. Producten: 5 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7

  Fatsoenlijke zaak, maar duur. Boeken zijn niet alleen voor een kringloop duur, maar gewoon uberhaupt te prijzig. Jammer maar helaas

 23. Producten: 10 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  Leuke winkel en leuke spullen. Helaas hoge prijzen.
  Geen kringloopprijzen

 24. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Leuke winkel! Beter dan Het Goed in Vlaardingen. Ik was er vandaag en wat me gelijk opviel waren de verhoogde prijzen. Een simpele witte bloempot voor 2,95 en ook 4,95. Geen merk, Ikea kwaliteit. W.s. heeft er een nieuw iemand de prijzen bedacht en hopelijk is het een foutje. Want dit is mijn favo winkel in de buurt. Ik hou van de lekkere snoepjes bij de kassa, wat een verwennerij!

 25. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Het is een mooie grote kringloop. Maar alles is wel wat aan de prijzige kant.

  Tevens zijn regelmatig producten beschadigd wat dan niet vermeld is. Bij navraag aan het personeel wordt hier veder ook geen korting voor gegegeven, omdat er vaste prijzen zijn waar niet vanaf wordt geweken.

  Veder is het personeel wel vriendelijk en behulpzaam.

 26. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Mooie, grote, overzichtelijke & nette winkel. Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Prijzen kleding soms wat hoog maar in het algemeen heel redelijk.

 27. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Groot, vaak beschadigde spullen,soms wordt dit vermeld maar vaak niet. Als je zoekt naar iets leuks voor een koopje moet je niet hier zijn. Personeel is over het algemeen vriendelijk. Het fenomeen kringloopwinkel als milieuvriendelijk initiatief is helaas big business geworden en dat geldt ook voor deze kringloopwinkel.

 28. Producten: 8 Service: 10 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  Hele fijne kringloop. Lieve gastvrije en behulpzaam personeel die net wat extra moeite voor je doen. Het is er gezellig en. De spullen zijn redelijk geprijsd. Echt een aanrader.

 29. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Kom hier vaak voor cd's, en vind altijd wel iets supergoeds!

 30. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Ziet er goed verzorgd uit en vriendelijk personeel .

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10