Kringloop Zeeland

Adres

De Zompe 3
4353 RT  Serooskerke (Zeeland)
0118-595520

Openingstijden

Maandag
10:30-16:00 
Dinsdag
10:30-16:00 
Woensdag
10:30-16:00 
Donderdag
10:30-16:00 
Vrijdag
10:30-16:00 
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN.

Deze winkel heeft het BKN keurmerk.

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloop Zeeland. Op 5 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloop Zeeland. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloop Zeeland op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Serooskerke of kijk in het overzicht kringloop in Zeeland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar De Zompe 3 in Serooskerke.

Deel ook je ervaringen met Kringloop Zeeland. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Ik lees dat bijna iedereen de prijzen erg hoog vind, maar alle kringloopwinkels zijn duurder geworden na Corona.
  Zelf vind ik het nogal meevallen…
  En ja… graag de mogelijk weer bieden van het toilet?

 2. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Fijne winkel, veel leuke spulletjes. Vaak ook goed geprijsd, nu ook leuk kerst assortiment.

 3. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Grote winkel, veel kleding. Geen kluisjes gezien en vriendelijk personeel. Best veel meubels ook; home en deco iets minder. Kleding wel aan de prijs; maar ook wat betere merken, alles netjes, schoon en niets stuk.

 4. Producten: 5 Service: 3 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.7

  Sommige personeelleden in de winkel waren vriendelijk. Die hadden er echt zin in om je te helpen. De prijzen zijn wel flink aan de hoge kant voor een kringloop.
  Waar ik absoluut niet tevreden over ben is het personeel die aan de achterzijde van de winkel werkt. Wij kwamen spullen brengen, 4 zware volle dozen en er was werkelijk niemand die een helpende hand bood. De mobieltjes en sigaretten waren veel belangrijker. Zelfs een dank je wel kon er niet vanaf. Ontzettend lomp het is dan ook de 1e en de laatste keer dat ik daar iets haal of breng. Een flinke tegenvaller.

 5. Producten: 3 Service: 3 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 3.3

  Ik voelde me ontzettend niet welkom in deze winkel.tassen in kluis, dingen zonder prijs niet verkocht, bordjes in t duits dat het geen speeltuin is .wc achter bionische superslot is heel schoon, dat wel.veel dure meuk, leuk bureautje kost 65 euro, ik moest er hardop van lachen. Zeer weinig boeken.nope...

 6. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Nette winkel en vriendelijk personeel. Vraagprijzen voor items liggen best hoog, zeker geen kringloopprijzen. Deze winkel lijkt gezien hun vraagprijzen meer op een winkel met winstoogmerk.

 7. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Was benieuwd naar deze winkel gezien de beoordelingen. Zeer nette en goed georganiseerde winkel waar men goed op de hoogte is van merken (kleding) en wat ‘in’ is (vintage) en daar zijn de prijzen dan ook naar. Je kunt echter prima slagen, verwacht alleen niet het pareltje te vinden voor een prikkie want dat is al gedaan.

 8. Producten: 1 Service: 7 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 4.3

  Werkelijk zeldzaam dure kringloop,wanneer je weinig tebesteden hebt moet je daar zeker niet naartoe gaan,een eenvoudige jas kost daar €22,50:-((
  Vriendelijk personeel maar daar is alles dan mee gezegd!!

 9. Producten: 2 Service: 8 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5

  Erg duur. Kringloopprijzen horen echt lager te liggen. Daarbij vind ik het belachelijk dat je je tas in een kluis moet leggen. Zo onsympathiek! Zeg dan dat je tassencontrole doet op t eind van het bezoek. Het personeel is heel aardig en doet heel erg zijn best. Maar ik kom niet meer! Arduin doe er wat aan want dit zijn gemiste kansen. Maak je winkel weer populair door redelijke prijsjes en die tassenregel AFSCHAFFEN!

 10. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6

  1) Bordje bij ingang: niet geprijsde artikelen worden niet verkocht. Waarom zet je die dan in de winkel!???
  2) Stel gewone rubber kinderlaarsjes met versleten zolen voor 5 euro!??
  Verder nette winkel maar duur

 11. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Ruime overzichtelijke winkel met behulpzaam personeel. Ik kan mij niet vinden in de kritiek op de prijzen. Waarschijnlijk is hier in de tussentijd iets mee gedaan. De producten zien er beter uit dan in andere kringloopwinkels in de buurt. Ruime afdeling met boeken en veel aanbod qua CD's/DVD's en platen.

 12. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.3

  Mooie ruime zaak maar wat een belachelijke prijzen. Wat men hier vraagt is echt niet reeel. Zelden zon dure kringloop bezocht.

 13. Producten: 6 Service: 1 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 4.7

  Je kunt hier niet winkelen met een handtas tenzij je het niet erg vindt die in de kluis te doen. Mooie maar dure winkel, prijzen zijn niet altijd reëel.

 14. Producten: 1 Service: 1 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 1

  Echt bizar hoge prijzen voor een oud vestje 12,50 echt geen kringloop prijzen. Heb niks gekocht. En toen ik er wat van zij snapte ze het niet. Bijzonder.

 15. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.7

  ik vind de prijzen wel erg hoog,voor een kringloop winkel,en niet te vergeten,dat ze alles gratis krijgen,ik heb spullen gezien die ik zelf heb gebracht,voor gratis,en ze die verkochten,voor abnormale prijzen,het personeel is ook niet alles,ik breng niets meer,liever gratis weggeven,dan dit!! mensen moeten niet blind zijn!

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10