Kringloop de Wijkwinkel

Adres

Decimalaan 19
3526 AH  Utrecht (Utrecht)
06-33926915

Openingstijden

Maandag
10:00-17:00 
Dinsdag
10:00-17:00 
Woensdag
10:00-17:00 
Donderdag
10:00-17:00 
Vrijdag
10:00-17:00 
Zaterdag
10:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloop de Wijkwinkel. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloop de Wijkwinkel. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloop de Wijkwinkel op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Utrecht of kijk in het overzicht kringloop in Utrecht voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Decimalaan 19 in Utrecht.

Deel ook je ervaringen met Kringloop de Wijkwinkel. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 3 Service: 2 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 2

  Hele volle kringloop . Personeel niet altijd even vriendelijk . Veel duur wat ik het echt niet waard vind. Geen aanrader helaas

 2. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5

  Kwam hier vroeger graag, maar helaas nu veel te vol, ook nieuwe bedden, rommelig, ongezellig, geen sfeer. Snel weer naar buiten gegaan. Hoop dat het sfeertje van paar jaar geleden er weer snel inkomt

 3. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5.7

  Het is er echt een gigantische rommel. Een beetje zoals kringloopwinkels vroeger waren.je moet dus echt overal goed neuzen. S sommige dingen vond ik echt heel duur. Sommige dingen zonder prijs maar dan kan je bij d e kassa de prijs vragen

 4. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 6.3

  Grote winkel, maar onverzorgd (te vol, weinig gesorteerd, veel kapot, afgeleefd of vies). Ook vervelend dat ze geen vaste prijzen hanteren (zoals bij veel andere kringlopen). Dus je weet pas bij de kassa waar je aan toe bent.

 5. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 9

  Ik ben verrast door deze winkel! Van buiten lijkt de winkel klein maar er is super veel leuks te vinden binnen. Alles wat je nodig hebt in huis hebben ze. De service is ook goed, heel erg vriendelijk en behulpzaam. Ik heb een leuke designstoel gekocht en die werd speciaal voor mij bezorgd, wat een service!

 6. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Volle winkel. Veel bedden en kussens. Volgens mij restanten van Beter Bed. De kwaliteit van de spullen zijn redelijk en de prijzen vrij laag. De boeken en cd's mogen wel meer aandacht krijgen want nu is het ongeorganiseerd en dat neemt de zin om te kijken weg. De medewerkster aan de kassa was heel vriendelijk en maakte een gezellig praatje. De sfeer is wat volks maar verder wel oké. Er zijn faciliteiten zoals een wc voor klanten.

 7. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 7.3

  Ik vind het een leuke winkel!
  Heb iedere keer wat leuks!

 8. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6

  Tsja. Lekker rommelig, mooi groot. Alleen de boekenafdeling?? Mikken een paar kasten ongesorteerd vol met oud papier en dan vragen ze ook nog 1.75 per boek. Dat zal niet storm lopen...

 9. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Verrassend groot veel keus

 10. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Wat veel spullen hebben ze hier! Even goed zoeken (spullen staat dicht op elkaar en hoog en laag) en je gaat gegarandeerd met iets moois naar huis voor een nette prijs. Heb hier regelmatig echt moois gescoord, ook tussen de kleding. Medewerkers zijn vriendelijk. Pinnen kan!

 11. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  Superleuke winkel, heel veel te zien en prima prijzen. Erg vriendelijke medewerkers! Wij komen zeker weer terug!

 12. Producten: 7 Service: 9 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 7.3

  Een leuke kringloopwinkel met heel veel mooie spullen, kleding, boeken, meubels enz. Een beetje rommelig, en alles dicht op elkaar, maar dat heeft ook wel wat. Veel boeken, maar helaas totaal niet gesorteerd, een grote chaos. Service is perfect.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10