Wawollie Utrecht Lage Weide

Adres

Maarssenbroeksedijk 59
3542 DM  Utrecht (Utrecht)
030-2410938

Openingstijden

Maandag
10:00-18:00 
Dinsdag
10:00-18:00 
Woensdag
10:00-18:00 
Donderdag
10:00-18:00 
Vrijdag
10:00-18:00 
Zaterdag
10:00-18:00 
Zondag
10:00-18:00 

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Wawollie Utrecht Lage Weide. Op 7 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Wawollie Utrecht Lage Weide. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Wawollie Utrecht Lage Weide op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Utrecht of kijk in het overzicht kringloop in Utrecht voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Maarssenbroeksedijk 59 in Utrecht.

Deel ook je ervaringen met Wawollie Utrecht Lage Weide. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Mooie ruim opgezette kringloopwinkel. Netjes, goed gesorteerd en héél veel spullen voor een prettige prijs. Ook fijn dat er overal goed licht is.

 2. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Ruim opgezette kringloopwinkel, kom er zeker 1x per week. Prijzen zijn goed, vind er altijd wel wat leuks. Voordeel ook op zondag open!

 3. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.7

  Heel groot pand met veel te weinig spullen waardoor er geen sfeer en gezelligheid is. Verre van dat! Weinig tot geen hebbedingetjes zoals beeldjes woonaccessoires . Ik zou aanraden om de winkel de helft kleiner te maken en veel meer woonaccessoires neer te zetten

 4. Producten: 9 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Ongelooflijk zoveel boeken als er stonden. Zowel in rekken als in kratten. Uiteindelijk kwam ik met 51 pockets bij de kassa. 25,50 betaald, dat vind ik een redelijke prijs. Aardige medewerkers.

 5. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 6.7

  Grote winkel en een beetje rommelige indeling. De prijzen zijn laag dus je kan echt scoren

 6. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  Leuke prijzen! Leuk aanbod.
  Overzichtelijk en vriendelijk personeel. Komen er graag.

 7. Producten: 9 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  Heerlijk. Wat een fijne winkel. Alles ruim en netjes gesorteerd. Vriendelijke mensen. Leuke prijzen. Weer een voor op onze favorieten lijst.

 8. Producten: 6 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Erg grote kringloop, maar feitelijk past het aanbod ook in een middelgrote kringloop. Te ruim opgezet mijn inziens. Goede kringloopprijsjes. Zeer ruime gratis parkeergelegenheid. Gratis toilet en gratis koffie. Vriendelijk personeel. Toch geen favoriet want te weinig aanbod en wat gedateerd aanbod. Voor mij geen herhaling, al is het geen slechte zaak.

 9. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Grote kringloop met regelmatig boeken voor 50 cent

 10. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Grote kringloop
  Heel veel spullen
  Lekker rommelig soms
  Prijzen prima

 11. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 8

  Hele grote, geordende winkel. Ik was erg verrast door het ruime en diverse aanbod tegen hele schappelijke prijzen. Ben uiterst vriendelijk geholpen en kreeg zelfs hulp bij het in de auto krijgen van een deel van mijn aankopen. De rest wordt over 1,5 week gratis thuisbezorgd. Hier ga ik vaker komen!

 12. Producten: 8 Service: 10 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  Gezellige grote winkel. Leuk om een tijdje in rond te lopen. Prijzen zijn erg laag, dus ik slaag bijna altijd weer met iets nieuws. Het personeel is vriendelijk, veel parkeerplek en gratis koffie. Top winkel!!

 13. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Een van m’n lieveling kringlopen! Slaag hier altijd, lekker ruim opgezet, vriendelijk personeel. Ook leuk dat ze een hoekje vintage en brocante hebben. Nette prijzen ook! Zeker aan te raden.

 14. Producten: 4 Service: 6 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5

  Een grote kringloopwinkel met veel parkeerruimte. Binnen is het vrij groot met gratis toiletten en een koffiehoek. Ondanks het ruime oppervlak vond ik het aanbod mager en de kwaliteit van de spullen veelal matig. Weinig huishoudelijke artikelen en keukenspullen en wat er stond was niet veel soeps. De prijzen zijn niet al te hoog maar lijken gegeven met een natte vinger. Wel een leuke boekenhoek en het personeel bij de kassa is vriendelijk. Al met al leuk om een keer te bezoeken maar verwacht er niet teveel van.

 15. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Geweldige kringloop! Echt mijn lievelings in Utrecht. Groot, ze hebben echt veel, mooie spullen, niet duur, netjes gesorteerd op kleur en categorie, ook veel mooie kleding! Love it!

 16. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 6

  Grote kringloop, goede parkeergelegenheid.
  De winkel zelf is rommelig. Spulletjes maar zo-zo. Soms leuke, goede prulletjes of serviesgoed. Maar vaak ook vies of kapot. Boekenhoek fijn en goed gerubriceerd.
  Speelgoed matig. Prijzen zijn echte kringloop prijzen. De brocante uit Frankrijk niet mijn ding. Vies, muf, kapot , oud ( onbruikbaar of heel goed restaureren) en onnodig duur. Winkel is wel ongezellig maar ik kan er soms best slagen. Wel goed zoeken 🤗...

 17. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.7

  Ik kom er vaak,soms is de winkel erg rommelig en zijn er personeelsleden die niet klantvriendelijk zijn.Ik hoop dat er iemand is die deze kringloop wat gezelliger maakt.

 18. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6

  Grote winkel, beetje te ruim opzet, misschien een ruimte laten vervallen voor een gezelligere winkel ervaring. Prijzen variëren. Ook veel brocante te koop. Hele grote parkeergelegenheid.

 19. Producten: 9 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Heel vriendelijk geholpen heel veel spullen wat supper is in sommige dingen wat prijziger sommige spot goedkoop,
  Zeker een winkel waar ik vaker ga komen

 20. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Echt een topper deze winkel! Enorm veel spullen, grote winkel en zeer behulpzaam personeel. Prima prijzen.

 21. Producten: 8 Service: 5 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 5.7

  Groot op gezet meschieb iets te ruim

 22. Producten: 6 Service: 3 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.3

  Veel speelgoed. En een tellsell-kerhof. Niks gekocht. Meubels vond ik te duur en ouderwets. Bij de kassa ronduit onbeleefd, gewoon blijven kletsen terwijl je wilt betalen.

 23. Producten: 9 Service: 6 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8

  Top winkel!
  Heb altijd wel weer mijn handen vol met leuke dingen.
  Prijzen zijn goed, wat duurder in de franse hoek maar dat staat los van de prijzen in de kringloop.

 24. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  De winkel is vrij groot, maar er staan niet al te veel spullen.
  Ik slaag hier meestal wel. De prijzen zijn redelijk, maar verschillen wel.

 25. Producten: 5 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 7.3

  Hele grote winkel, heel ruim opgezet. Vaste prijzen voor kleding per categorie. Er zijn niet heel veel spullen. Ik vind het ook wat weinig spullen.

 26. Producten: 6 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Overzichtelijke winkel met leuke decoratie en goede parkeergelegenheid. Ze hebben veel kleding en muziek. Ik kon er zelf geen leuke dingen vinden, misschien dat er toch wel wat meer in de schappen mag liggen.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10