Boedelcentrum XL

Adres

Buitenbulkweg 6
4005 LA  Tiel (Gelderland)
0344-616939

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
12:00-17:00 
Woensdag
12:00-17:00 
Donderdag
12:00-17:00 
Vrijdag
12:00-17:00 
Zaterdag
12:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Boedelcentrum XL. Op 5 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Boedelcentrum XL. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Boedelcentrum XL op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Tiel of kijk in het overzicht kringloop in Gelderland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Buitenbulkweg 6 in Tiel.

Deel ook je ervaringen met Boedelcentrum XL. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 5.3

  In het begin lijkt het netjes geordend, maar achterin de winkel , erg rommelig. Tja wordt beslist niet onze favoriet.
  Prijzen erg wisselend

 2. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Een plek om regelmatig naar terug te keren. Deskundig en behulpzaam personeel. Kleding, mooie meubelen (altijd wel weer iets nieuws) bedden, matrassen, boeken, cd s.

 3. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6

  Leuke kringloopwinkel. Kledingafdeling béétje rommelig. Maar wel erg goedkoop. Veel schilderijen en meubels. Ik denk dat he hier regelmatig langs Moet gaan om daadwerkelijk iets te scoren.

 4. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Grote hal van twee verdiepingen. Makkelijk bereikbaar met de auto en goede parkeergelegenheid. De winkel is ingedeeld in verschillende thema's. De focus ligt voornamelijk op meubels maar er is van alles wel. Inderdaad een groot snuffelgehalte maar ik vond het aanbod niet geweldig ( maar mijn bezoek is natuurlijk een momentopname). De prijzen zijn heel redelijk.

 5. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 9

  Een echte kringloopwinkel zoals een kringloop behoort te zijn. Heerlijk snuffelen en echte verrassingen tegenkomen. Leuke prijsjes en een leuke koffiehoek. Ontzettend aardig personeel, die ook makkelijk zijn met het afrekenen. Geen gezeur over vaste prijzen. Ga hier eerlijk gezegd liever naar toe dan de grote maar zeer dure Secunda.

 6. Producten: 9 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 8

  Leuke winkel. Vriendelijk personeel en leuke/goede meubels, kasten en veel ander spul. Aanrader!

 7. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Let op! Dixjt tot 27-8-2019

 8. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  Prachtige spullen. Alles wordt leuk gedecoreerd en de meubels worden sfeervol neergezet. Erg verrassend!

 9. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Ik ben afgelopen week hier onverwachts langsgekomen en wat ben ik verrast.
  gezellig ingericht en vriendelijke meiden in de winkel. Heel veel meubels op de 1ste verdieping en wat ik ook erg leuk vond is dat toen ik meerdere spullen bij ze kocht ze deze nog leuker maakte door korting te geven 👍.
  Ik kom zeker terug!

 10. Producten: 5 Service: 2 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.3

  We waren erg enthousiast, maar het wordt steeds minder om hier te komen. Prijzen worden steeds gekker en tot onze grote verbazing èn ergernis werd er boven een functioneringsgesprek gevoerd op vol volume en nare toon, erg vernederend voor het meisje en vervelend voor de klanten. Uitstraling steeds onvriendelijker en onpersoonlijker. Zonde.

 11. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.7

  Grote kringloop met grote sortering.
  Leuke prijzen

 12. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.7

  Hele nette winkel, genoeg parkeerruimte aangezien het op industrieterrein is. Hele lieve mensen, ook leuk om te vermelden dat er ook een 2e hands kledingwinkeltje erbij zit met leuke prijsjes.

 13. Producten: 10 Service: 9 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9.7

  Ik ben dol op kringloop bezoekjes en ik ga ze dan ook graag allemaal af. Deze winkel; de Boedelcentrum XL in Tiel is een echte aanrader. Ik kom hier wel eens vaker en ze hebben echt alles wat je je kan bedenken en enorm goedkoop. De mensen zijn erg aardig en klantvriendelijk. Dus top!

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10