2Switch Tiel

Adres

Spoorstraat 13
4001 CN  Tiel (Gelderland)
09000205

Openingstijden

Maandag
10:00-18:00 
Dinsdag
10:00-18:00 
Woensdag
10:00-18:00 
Donderdag
10:00-18:00 
Vrijdag
10:00-18:00 
Zaterdag
10:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN.

Deze winkel heeft het BKN keurmerk.

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor 2Switch Tiel. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij 2Switch Tiel. We hebben op deze pagina alle openingstijden van 2Switch Tiel op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Tiel of kijk in het overzicht kringloop in Gelderland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Spoorstraat 13 in Tiel.

Deel ook je ervaringen met 2Switch Tiel. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 2 Service: 6 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 5.3

  Net te duur is echt een understatement: de prijzen zijn veel te hoog voor een kringloop. Service heb ik dan ook niet kunnen beoordelen, want ik heb niets gekocht. De winkel is wel ruim opgezet.

 2. Producten: 5 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  groot, netjes en niks bijzonders. echt een 13 in een dozijn kringloopwinkel met de standaard spullen voor net te hoge prijzen. gereedschap afdeling is slecht en schandalig te noemen! Een roestige zaag verkoop je niet meer voor 10
  euro!

 3. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Een heerlijke winkel, lekkere ruimte en overzichtelijk

 4. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5.7

  Helaas is secunda switch geworden. De gezelligheid is verdwenen en de prijzen zijn enorm gestegen. Echt heel erg jammer.

 5. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 7

  Tja, wat zal ik hier over zeggen?? Deze kringloop is recent overgenomen door 2Switch. Het ‘eigen’ gevoel van Secunda is er dan ook vanaf. Het is een kringloop waar ik zeer regelmatig kom. Vaak kan ik iets leuks kopen voor een redelijke prijs. Wat echt irritant is aan deze kringloop is de niet consistente prijzen van de producten. Ik kocht er een mega grote en mooie wollen deken voor 2,95. Een kleine wollen babyfoon met vlek kost 4,95. ?????? Er zijn veel vaste medewerkers die hard werken en verdienen wat mij betreft een pluim!

 6. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 5

  Het was een dure maar gezellige kringloop. Ik denk sinds kort overgenomen, heet nu Switch en is een 13 in dozijn kringloop geworden met een ongezellige inrichting. Eerder fijne looproute langs gezellige geëtaleerde kasten. Nu beetje hal gevoel met ongezellige ijzeren stellingen. Dit in combinatie met hoge prijzen niet meer in mijn ‘Go to’ lijstje. Jammer!

 7. Producten: 1 Service: 1 Uiterlijk: 2 Gemiddeld: 1.3

  Jammer het is switch geworden, ik neem aan dat het over genomen is? Niet meer veel leuks en veeel rommeliger, jammer ik kwam er vaak en reed er zelfs speciaal naar vanuit Rotterdam maar dit was voor mij de laatste x

 8. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Leuke ruime winkel, goede spullen, aardige mensen

 9. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Mooie kringloopwinkel. Heel goed gesorteerde kledingafdeling. Leuk ook dat er elke week een bepaalde kleur sticker aangeeft waar korting op is.
  Prachtige boeken en CD afdeling. Echt top!

 10. Producten: 8 Service: 5 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7

  Heel dure kringloopwinkel. Zag verschillende dingen die nieuw goedkoper zijn. Wel netjes gesorteerd. Afrekenen duurde wel heel erg lang. Er stond dan ook een rij van heb ik jou daar. Nee voor mij niet meer.

 11. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Een leuke kringloop. Veel spullen. Voor iedereen van alles wat. Wel moet je zelf goed opletten of het product wat je wilt kopen in goede staat is. Daar wordt door het personeel onvoldoende naar gekeken. Maar je wordt wel vriendelijk te woord gestaan en/of geholpen.

 12. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Ik kwam er altijd graag maar de laatste tijd is het echt achteruit gegaan. Er wordt niet meer met datumstickers gewerkt maar met kleurstickers. Voor de kleding gelden nu over het algemeen vaste prijzen maar die zijn belachelijk hoog voor de kringloop. Bepaalde merken worden alsnog apart geprijsd (25 euro voor een paar afgedragen Timberland schoenen.. serieus?) Aantal keren incomplete spelletjes gehad die door de winkel wel gesealed waren en gekenmerkt als 'compleet'. De rest van de spullen is qua kwaliteit niet meer de moeite om voor om te rijden. Verder wel een grote winkel met veel spullen.

 13. Producten: 7 Service: 2 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5

  Mooie kringloop, helaas denken ze dat ze een design winkel zijn gezien de prijzen (in Amersfoort een dienblad gekocht van RM voor €3,95 diezelfde was hier €24,50.....). Ze kjjken het na op internet als je vraagt hoe het komt dat de prijzen duurder zijn dan marktplaats voor sommige items. Heel hammer ik kwam er altijd graag maar mij zien ze er niet meer!

 14. Producten: 4 Service: 1 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 3

  Ai, hier gaat iets helemaal niet goed. Paar jaar geleden was dit een van de betere kringloopwinkels van Nederland, ik heb ze dan ook bijna allemaal bezocht dus ik weet waar ik het over heb. Wat is hier gebeurd? Op alle fronten achteruit gegaan. Duur, onvriendelijke medewerkers, rommelige winkel, sommige vakken leeg of met zooi, slechte kwaliteit, mist sfeer en gezelligheid en... niet meer contant kunnen betalen! Jammer, dit is niet de goede weg Secunda!

 15. Producten: 7 Service: 2 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 6

  Hele mooie nette winkel. Aan de dure kant soms zelfs duurder als gewoon in de winkel!

  Dat je niet meer cash kan betalen vind ik een enorme afknapper!

 16. Producten: 5 Service: 2 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 5

  De winkel is ruim opgezet en mooi. Maar voor sommigge dingen betaal je meer als in de winkel zelf das dan weer jammer. Het personeel is meestal niet zo heel erg beleefd. Dat je niet meer met cash kunt betalen is erg jammer omdat ik liever met cash betaal dan te pinnen zo houd ik overzicht op wat ik uit kan geven dat is ook de reden dat ik niet meer bij jullie kom. En zoals familie van mij al heeft gezegd het mag niet eens want cash geld is en blijft een wettig betaalmiddel en mag niet geweigerd worden. Maar miss zijn jullie de uitzondering opde regel. Verder voor de toekomst veel succes

 17. Producten: 9 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.7

  Het was een fijne winkel, maar het laatste half jaar zijn de prijzen omhoog geschoten. Ook alle bordjes in de winkel met daarop wat 'NIET!' de bedoeling is, zorgt voor een beklemmend gevoel.
  Maar vooral een reden om niet meer te komen is dat er niet meer met cash betaald mag worden.

 18. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Mooie grote winkel, ruim en leuk ingericht. De prijzen zijn jammer genoeg wel erg hoog! Vooral kleding en schoenen zijn aan de dure kant. Zelfs spullen die kapot zijn worden voor hoge prijzen aangeboden. Personeel is soms wat luidruchtig en niet allemaal even vriendelijk. Ook staan er vaak lange rijen en is het personeel achter de kassa niet erg snel. Deze wnkel is voor mij erg dichtbij maar door de hoge prijzen ga ik hier eigenlijk niet meer heen.

  Kleding, Lp's, cd's, boeken, veel prullaria, servies etc. Alles is hier te vinden!!

 19. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Ruime winkel. Jammer dat oa kleding veel te hoog geprijsd is! Ik zoek liever ergens anders. Ik vind bijvoorbeeld 8,50 voor een eenvoudig t-shirt echt overdreven duur.
  Soms lange rijen voor de kassa.

 20. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Grote kringloop, breed gesorteerd.
  Systeem met datum, iets wat over de datum is krijg je met korting. Extra leuk vind ik.

 21. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Grote kringloop maar erg prijzig.
  Raar, servies met schade vragen ze ook geld voor.
  Ik zou dat weggooien.

 22. Producten: 7 Service: 3 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.7

  Een nette winkel maar helaas te vaak aanvaringen gehad met personeel. Dat de sticker over de datum was maar ik het niet mee kreeg voor 50% omdat het verkeerd gedateerd was (niet de klant zijn fout toch?). Prijzen vind ik erg duur op marktplaats vind je het vaak goedkoper

 23. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Mooie (grote!) winkel waar alles netjes en schoon gesorteerd is. Prijzen soms wat aan de hoge kant, maar als een product ouder dan de dag zelf is krijg je 50% korting. Dus let daar goed op. Enig nadeel; het is er soms erg druk...

 24. Producten: 10 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9.3

  Wat een super winkel! Zeer vriendelijk personeel, nodigt echt uit om daar naar toe te gaan! Erg leuke spullen, maar dan ook alles wat je maar zoekt. De kleinste dingentjes tot prima uitziende meubels. De prijzen zijn erg netjes, zelfs vrij laag voor de dingen die je er kunt kopen!
  Echt een grote en mooie winkel waar wij zeker nog vaker zullen terug komen, mede door het vriendelijke personeel en de leuke sfeer!

 25. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  Eigenlijk een vrij dure kringloop, maar het is groot en ruim opgezet. Vind er altijd wel een kringloopschat uiteindelijk. Veel wisselend aanbod. Personeel is vriendelijk. Zeker een bezoekje waard.

 26. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Deze winkel heeft al prachtige recensies gekregen, ik kan dat alleen maar beamen. Ook ik heb het merendeel van de kringloopwinkels bezocht en deze steekt er op alle vlakken met kop en schouders bovenuit. Ze weten de kringloop sfeer uitstekend te vangen, zonder te duur of te rommelig te zijn. De indeling is goed doordacht, je kunt duidelijk zien dat er vanuit een retailblik gekeken wordt een dat maakt deze winkel iedere keer weer een echte belevenis om te bezoeken. Iets waar menig winkelketen jaloers op zal zijn. Kortom, deze winkel maakt het helemaal waar!

 27. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 8.3

  Tiel is één van mijn favoriete kringloopwinkels, en ook nog eens dicht bij huis dus super! Met zeker 30 kringloopwinkels als vergelijkingsmateriaal denk ik dat je mijn recensie gerust serieus kunt nemen.
  De winkel is erg ruim op gezet en oogt lekker vol, zoals een kringloop hoort te zijn.
  Waar zal ik beginnen? Er is een ruime keuze in huisraad en prulletjes en allemaal netjes gerangschikt. De prijzen zijn redelijk maar neigen soms naar de dure kant. Zo is er een aparte kast voor Tupperware spulletjes die behoorlijk flink geprijsd zijn.
  Secunda is een creatieve kringloopwinkel met mooie thematafels, leuk ingerichte hoekjes en leuke spullejtes bij de balie, zoals de Dopper of het leuke boek : Kringloopgeluk.
  Ik heb even getwijfeld of ik het zou vermelden maar ik doe het toch maar. Tenslotte gun ik iedereen een koopje: De Speelgoedafdeling is werkelijk geweldig! Ik ben denk ik nog niet eerder zo'n afdeling in een kringloop tegen gekomen waar 1) zoveel speelgoed ligt 2) het allemaal netjes gesorteerd ligt 3) alles in mooie plastic zakjes zit ( hoewel ik soms wel de neiging heb om het open te maken en dat doe ik soms ook maar dan koop ik het vrijwel altijd) 4) aantrekkelijk voor kinderen met zelfs een televisietje in de hoek ( daar zijn de meningen over verdeelt maar er is over nagedacht!). Mijn dochter verveelt zich hier geen moment en rent meteen naar al het speelgoed toe. Topattractie! De mevrouw die er meestal loopt begrijpt dat kinderen ergens aan willen zitten en dat is top. Natuurlijk ruim ik het weer zoveel mogelijk op als we weer weggaan.
  De spellen zijn aan de dure kant: Monopoly 9,50 ( bleek wel nieuw en compleet te zijn) Kinderen van Catan 7,50 ( ook behoorlijk nieuw en compleet).
  Ook leuk zijn de datumstickers: als de datum van de sticker vandaag is of in het verleden ligt, dan krijg je 50% korting.
  Boekenafdeling is gemiddeld. Wel een erg leuke tijdschriftenkast. Je treft er best nieuwe tijdschriften zoals Radar, Kek Mama en Consumentengids.
  Kledingafdeling sla ik meestal over. Vind het vrij duur ( en logistiek lastig met een kleine van nog geen 2 jaar)
  Er staan leuke meiden achter de balie die volgens mij passie hebben voor oude spulletjes en het niet alleen hun werk is maar ook hun hobby!

 28. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9.3

  Heerlijk grote winkel met hoog snuffelgehalte! Alles is vezorgd en netjes. Ook hebben ze een 50% regeling als de datum is verstreken die ophet artikel staat. Vriendelijk personeel.

 29. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9.3

  Wow, wat een inspirerende winkel! Vriendelijk personeel, leuke spullen en een mooie winkel. De prijzen zijn gemiddeld en wat erg leuk is, is dat ze korting geven op spullen die wat langer staan. Voor deze winkel rij ik graag om.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10