Kringloop Centrum Utrecht

Adres

Verlengde Hoogravenseweg 63
3525 BB  Utrecht (Utrecht)
030-2893649

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:00-17:00 
Woensdag
10:00-17:00 
Donderdag
10:00-17:00 
Vrijdag
10:00-17:00 
Zaterdag
10:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN.

Deze winkel heeft het BKN keurmerk.

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloop Centrum Utrecht. Op 5 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloop Centrum Utrecht. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloop Centrum Utrecht op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Utrecht of kijk in het overzicht kringloop in Utrecht voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Verlengde Hoogravenseweg 63 in Utrecht.

Deel ook je ervaringen met Kringloop Centrum Utrecht. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 6 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Inderdaad een heel grote winkel en opvallend weinig spullen. Geeft beetje leeg gevoel. Parkeren voor de deur .

 2. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Enorm grote kringloop met verschillende ruimtes, die door 'bruggen' met elkaar worden verbonden. Je kunt hier gerust verdwalen of op zijn minst je gezelschap kwijtraken. Desondanks staat het (helaas) niet vol met spullen, dit zou veel meer mogen zijn. Prijzen variëren van prima kringloopprijsjes tot aan de dure kant, dus je moet een beetje mazzel hebben. Gratis parkeren. Voor mij een eind rijden, maar zeker voor herhaling vatbaar.

 3. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Gewoon een heerlijke grote snuffelzaak. Enorm veel artikelen. Netjes, georganiseerd en vriendelijk. Helaas vind ik sommige prijzen voor electronica (tuners, versterkers, platenspelers etc) veel te hoog. Een koffiehoek zou erg fijn zijn. Een van de betere kringlopers.

 4. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Hele grote winkel, alles goed gesorteerd zodat makkelijk te vinden is. helemaal niet duur! en vriendelijke personeel!

 5. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Heerlijke winkel! Ik koop er altijd veel te veel! Het enige minpuntje vind ik dat er bij het afleverpunt zelden iemand helpt met sjouwen (“u mag het hier neerzetten”) en er vaak geen bedankje af kan

 6. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9.7

  Wat mij betreft een van mijn favoriete kringloopwinkels. Je kunt hier makkelijk een uur doorbrengen. Het aanbod is groot en divers. Ik heb hier al veel leuke kleding gescoord. Personeel is gezellig en vriendelijk en de sfeer is prettig.

 7. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.7

  Deze winkel viel me wat tegen. Net even te georganiseerd, ik heb er weinig interessants kunnen vinden.

 8. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Mooie en erg grote winkel met veel goede artikelen.
  Maar erg duur, zo in vergelijkbaar met nieuwe artikelen in de standaard winkels. Ze laten je niet verrassen. Maar het zal vast vraag en aanbod zijn.
  Erg jammer dat de openingstijden niet aansluiten met de reguliere winkeltijden. Gezien de investering van het pand, personeel en de hoeveelheid goederen, bij Noppes lukt dit wel!
  Wel een aanraden.

 9. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Fantastische kringloop. Met kruipdoor-sluipdoor gangen en trappen voelt het kringlopen hier als een avontuur. Ik vond gister een hele afdeling die ik de laatste keer volledig gemist had. Groot aanbod met een breed assortiment. Prijzen zijn netjes en er loopt voldoende personeel om te helpen met eventuele vragen of het prijzen van losse artikelen.

 10. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 7.3

  Prima winkel. Groot en mooie boekenafdeling

 11. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 8

  Altijd leuk snuffelen!

 12. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.3

  Wat een grote mooie winkel,nog nooit z'on goede kringloop gezien Goed betaalbare prijzen.
  Kleding vanaf 1 euro in aparte hoek.De prijzen van meubels zijn het zeker waard.vriendelijk personeel.
  Kom zeker vaker.

 13. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9

  Ik ben geschrokken van de negatieve beoordelingen hier. Een van mijn favoriete kringloopwinkels, groot assortiment, vriendelijk personeel. Ik heb hier allerlei koopjes gevonden, (sport)kleding, boeken, (computer)spellen, cd's (LP aanbod mag zeker beter), goede spullen voor weinig geld.

 14. Producten: 5 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6

  Groot, ruim en vrij netjes. Helaas onbetaalbaar. Prijzen van bijvoorbeeld de boeken een drievoud van gangbare kringloopprijzen.

 15. Producten: 7 Service: 4 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 5

  Jeetje wat een dure kringloop . Volgens mij zijn ze een beetje het doel van de kringloop vergeten . Soort tweedehands Bijenkorf idee 👎 stond een eetkamer set voor 395 euro , tja als ik dat geld te besteden zou hebben ga ik wel naar een gewone winkel he... echt afrader deze kringloop

 16. Producten: 7 Service: 1 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.7

  slechte service voor 5 km rijden betaal je 30 euro

 17. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Het grote filiaal van de ARM, die ook een aantal winkels in het centum heeft. Lijkt some wat duur omdat de goedkopere spullen direct verkocht worden en spullen die te duur zijn en lang blijven staan zelden worden afgeprijst. Wie vaker komt weet beter. Zo kocht ik hier pas een slinternieuw Braun koffiezetapparaat voor 20 Euro dat ik net bij de Blokker had gezien voor 60 Euro. Tja, bij de Action heb je een goedkopere, naar dan geen Braun. Ze hadden er trouwens ook onder de 5 Euro maar dan heb je wel Action-kwaliteit. Leuk was dat ze hem ook nog eens demonstreerden voor ik hem kocht zodat ik wist dat hij goed was. Qua meubels veel keus, prijzen minder interessant (probeer her hier eens als je het elders niet vind). Bouwafdeling is handig en goedkoop, maar wel dicht op zaterdag. Personeel is aardig, behalve als het erg druk is.

 18. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6

  Grote kringloopwinkel, maar duur.

 19. Producten: 7 Service: 3 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.7

  De arm doet zijn naam geen
  Eer aan.
  Duur en weinig vriendelijk
  Personeel.
  Zonde van je tijd.

 20. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Erg groot! Veel van alles. Jonge dane aan de kassa erg onvriendelijk. Rest personeel was wel aardig en hulpvaardig.

 21. Producten: 1 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5

  Duurste kringloop die ik ooit tegen gekomen ben. Ik kom door heel het land dus weet genoeg van prijzen in een gemiddelde kringloop.
  Een kringloop moet ook een sociale functie hebben voor de kopers en de minder bedeelden.Dit is hier echter niet het geval.

 22. Producten: 4 Service: 2 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4

  De arm is vaak nog duurder
  Dan de bijvoorbeeld de action. Vooral de meubels
  Worden onbetaalbaar.dat is toch niet de bedoeling van
  Een kringloop winkel?en bij de kleding winkel werkt zeer
  Onvriendelijk personeel!
  ik ben er steeds minder.

 23. Producten: 6 Service: 4 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 4.7

  In deze winkel hanteren ze prijzen zoals in de detailhandel. dat maakt deze op zich ruime en zeer leuk gesorteerde kringloop tot een zeer oninteressante optie, tenzij je bereid bent de hoofdprijs te betalen voor een soms best bijzonder artikel. Maar dan kan je beter via marktplaats kijken of naar een tweedehands winkel gaan. Je tijd niet waard.

 24. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7

  Zit op twee minuten lopen, dus ben hier kind aan huis. Heb de prijzen wel zien oplopen. Soms hebben ze items van bv IKEA die nieuw goedkoper zijn dan hier. Dat is wel de omgekeerde wereld.

 25. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Wat een top kringloop. Super super schoon heel erg vriendelijk personeel. Heel ruim aanbod. Oké de prijzen zijn misschien iets hoger dan het gemiddelde kringloop aanbod vooral meubels. Maar het pand is ook enorm. Ik kom zeker terug!

 26. Producten: 10 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Ruime keus aan meubels kleding en kleingoed ! Heel groot pand! Personeel vaak onvriendelijk ! En de prijzen... Veeeeel te duur!!! Kan je beter naar action gaan!

 27. Producten: 5 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.7

  Veel te duur en te veel onvriendelijk personeel. Het assortiment is groot, maar echte pareltjes hebben ze niet veel. Kan deze kringloop eigenlijk alleen maar afraden als je van een leuke ervaring voor een eerlijke prijs houdt.

 28. Producten: 4 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5.3

  Overgeprijst, veel zaken zijn nog duurder dan bij de action.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10