De Oude Kassa

Adres

Zandstraat 187
3905 EC  Veenendaal (Utrecht)
06-83395829

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:30-17:30 
Vrijdag
13:30-17:30 
Zaterdag
13:30-17:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor De Oude Kassa. Op 3 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij De Oude Kassa. We hebben op deze pagina alle openingstijden van De Oude Kassa op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Veenendaal of kijk in het overzicht kringloop in Utrecht voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Zandstraat 187 in Veenendaal.

Deel ook je ervaringen met De Oude Kassa. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Wat een gezellige winkel, zeg! Je kan goed anderhalve meter afstand houden, en het is erg schoon. Lieve medewerkers die in zijn voor een gezellig praatje. Hier zal ik zeker nog eens komen!

 2. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  Zeer nette winkel. Aardige medewerkers. Prijzen wel wat hoog. Ik vind het een wat kil uiterlijk. Het is er bijna te netjes.

 3. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7

  Vriendelijk, lekker ouderwets. Opvallend weinig electrisch spul

 4. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Heel volle kringloop die zich onderscheidt door enorm veel curiosa en nostalgische spullen. Boeken keurig op categorie en alfabet. Cd en lp verzamelaars zulken hier niet slagen. Zeer vriendelijke vrijwilligers!

 5. Producten: 5 Service: 3 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5

  Een tijdje niet bij de Oude Kassa geweest. Helaas is het er niet op vooruit gegaan. De prijzen zijn gigantisch gestegen! En er is na al die jaren nog steeds geen mogelijkheid om te pinnen. Als reden wordt gegeven dat de kosten hiervan zo hoog zijn. Maar met de huidige prijzen van alle spulletjes kan dat er makkelijk vanaf. En wie heeft er tegenwoordig nog contant geld op zak? Ik zal hier niet zo snel meer komen.

 6. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Klein en rommelig, niet echt iets te vinden.

 7. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Bij de Oude Kassa krijg ik, in positieve zin, het 'ouderwetse' kringloopgevoel, door de vrijwilligers die altijd gezellig zitten te babbelen en de CD die altijd dezelfde sfeermuziek draait. Hoewel de winkel niet supergroot is, loont het om er goed rond te kijken, want er staat van alles en nog wat. Ben vooral blij met het grote boeken-aanbod bij deze winkel.

 8. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 8

  Nette maar kleine winkel. Fijn personeel. Nette spullen en schoon. Wel helaas vrij duur geprijsd vgl met andere kringlopen in Veenendaal die ook voor het goede doel zijn.

 9. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Nette winkel, kleine prijsjes en de opbrengst gaat naar goede doelen.
  Alle ingeleverde spullen worden door de vrijwilligers eerst afgewassen voor ze in de winkel komen.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10