Het Goed Venlo

Adres

Hagerhofweg 14
5912 PN  Venlo (Limburg)
077-3827766

Openingstijden

Maandag
09:00-17:30 
Dinsdag
09:00-17:30 
Woensdag
09:00-17:30 
Donderdag
09:00-17:30 
Vrijdag
09:00-17:30 
Zaterdag
10:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN. Meer informatie

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Het Goed Venlo. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Het Goed Venlo. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Het Goed Venlo op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Venlo of kijk in het overzicht kringloop in Limburg voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Hagerhofweg 14 in Venlo.

Deel ook je ervaringen met Het Goed Venlo. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 4 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6.7

  Prima personeel en grote winkel maar wat een waardeloze collectie boeken!

 2. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Grote winkel, gratis parkeren voor de deur. Ik heb de grote kleding afdeling overgeslagen. Prijzen variëren, het ene is echt te duur voor tweedehands het andere prima. Goed kijken dus voor je iets in je mandje legt. Persoonlijk hou ik meer van schatzoeken, dat is er hier niet echt bij.

 3. Producten: 4 Service: 7 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 5

  Was een eenmalig bezoek, vriendelijke medewerkers maar prijzen van 1,25 per tijdschrift van 7 jaar oud, wat een blunder

 4. Producten: 4 Service: 3 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 4

  Peperdure kringloopwinkel,lijkt er op dat het beleid denk er zijn altijd mensen die erin trappen.Zie spullen er staan duurder dan de nieuwprijs.Zag er gisteren een JVC breedbeeld tv staan geprijsd voor liefs 85 e,keek eens verder een radio/dvd player liefs 18 e.Deze verkrijgbaar bij Action voor nog geen10 e.Hoe meer ik met name naar de elektronica keek,des te meer ging het me op mijn lachspieren werken,de gene die dit prijst heeft er totaal geen verstand van,of denkt de mensen trappen er toch in.Ik raad mensen daarom aan raadpleeg van tevoren even marktplaats of nolensplein ,ook voor een eenvoudige spijkerbroek trouwens mensen ga na Primarkt en betaal 2 euro meer dan heb je wel een splinternieuwe ,heb er trouwens ook wel wat van gezegd krijg je als antwoord het licht moet ook betaald worden ,ben ik het mee eens maar dan prijs je spullen wel realistisch ,want als je later er achter komt dat je veel te veel heb betaald,ben je toch normaal gesproken een klant kwijt.Hoop dat ze bovenstaande zelf ook lezen,anders denk ik dat er over een tijd tenminste bij normaal denken mensen de gang naar het goed niet meer gaan maken Paul

 5. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Sinds de overname zijn de prijzen van de kleding onrealistisch gestegen. Soms duurder dan H&M of Primemark. Het zijn allemaal gebruikte producten, merk of onbekende merk. Maar toch kom ik er graag

 6. Producten: 3 Service: 1 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 3.3

  De minst interessante kringlooper van Venlo en omstreken.
  Veel spullen niet geprijsd,die je dan ook niet meekrijgt.
  Had het onaangename gevoel dat men dacht dat ik de prijs verwijderd had.
  Zal ze niet snel meer bezoeken.

 7. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Het Pakhuis was beter bezig , schappelijke prijzen en zo hoort het ook voor de bedoelde doelgroep: mensen met een klein Inkomen.
  Thans :Het Goed, erg veel kleding, minder servies en glaswerk . Wel gezellige koffiehoek. Echter de meeste artikelen zijn behoorlijk in prijs gestegen, en wat meer speciale dingen zijn er niet meer te vinden, al uitgesorteerd voor de commercieele verkoop? Terwijl alles gratis binnenkomt.

 8. Producten: 6 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Na overname van Het Pakhuis door het Goed zijn inderdaadat de prijzen voor sommige artikelen fors verhoogd. Veel niet interessante (te oude) spullen, met name op electronica gebied (oude tv's, 15 inch monitoren enz.)
  Er zijn betere kringloopwinkels.

 9. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Kleding was erg duur! Winkel ziet er netjes uit. Redelijk aanbod

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10