Het Goed Vlaardingen

Adres

Heliniumweg 8
3133 AX  Vlaardingen (Zuid-Holland)
010-4602599

Openingstijden

Maandag
10:00-17:00 
Dinsdag
10:00-17:00 
Woensdag
10:00-17:00 
Donderdag
10:00-17:00 
Vrijdag
10:00-17:00 
Zaterdag
10:00-17:00 
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN.

Deze winkel heeft het BKN keurmerk.

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Het Goed Vlaardingen. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Het Goed Vlaardingen. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Het Goed Vlaardingen op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Vlaardingen of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Heliniumweg 8 in Vlaardingen.

Deel ook je ervaringen met Het Goed Vlaardingen. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Mijn vriend woont in Vlaardingen en kom altijd eerst een kijkje nemen in deze leuke winkel.
  Ik ben nog nooit naar buiten gegaan met lege handen.
  Mooie kleding, goed gesorteerd op maten.
  Boven een keer een mooie antiekachtige spiegel gekocht voor maar 6 euro, die hangt nu al een tijd in mijn hal.
  Het personeel is niet altijd echt vriendelijk, maar daar kom ik ook niet voor.

 2. Producten: 2 Service: 1 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 3.3

  Het is een nette winkel maar veeeeeel te overpriced!
  Kleren van die primarkt bijna 10€?? Tassen waren vrijwel niet geprijsd en toen ik om de prijs vroeg( 3 personeels leden verder!) ging de laatste even uitgebreid Google zoeken om er een even een belachelijk prijsje van te maken! Sorry maar deze kringloop drama bijna niks geprijsd en wat geprijsd is is belachelijk! Voor mijn nooit meer.

 3. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Tussen al de negatieve reviews wil ik erg graag een positieve zetten. Omdat het een leuke kringloopwinkel is, Met al het “te duur” “onvriendelijk” etc wordt deze kringloop echt te kort gedaan! Jammer! Gewoon een leuke kringloop met gewone kringloopprijzen!

 4. Producten: 7 Service: 1 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 5

  Dure winkel geworden. Het personeel zal mooit eems iets gezelligs tegen ze zeggen. Sinds jaren werkt er een Poolse mevrouw die een bekende van mij (war ik bij was) uitmaakte voor 'dief'. Ongegrond ook nog. Dat heeft ons veel pijn gedaan. Geen excuses toen bleek dat het zog. gestolen item ( van 1,-) door haar weer werd teruggevonden.

 5. Producten: 6 Service: 1 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.3

  Ik zet nu voir de tweede keer een beoordeling neer in de hoop dat ze iets zouden doen met de eerste. Nu was iets niet geprijsd van de speelgoed afdeling een blikken treintje met plastic wieltjes zonder rails. Aan de kassa deden ze als of het goud was. Want het wss van blik . mensen die blikken speelgoed sparen en er verstand van hebben weten wat waarde heeft en wat niet.. Dit had niet meer dan 2 euro waard geweest. We werden weg gestuurd. Want dat wist men nu niet maar ook niet ff de moeite nemen om het te vragen aan een andere medewerker we werden gewoon weggestuurd . Dit gebeurd zo vaak. Zotg dst je spullen geprijsd zijn.

 6. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8

  Volop keus in aantrekkelijke artikelen, schappelijk geprijsd, terwijl de winkel ruim is en aantrekkelijk opgezet. We komen hier graag!
  De negatieve beoordelingen van enkele keren 3 maal 1 zijn duidelijk héél oneerlijk en halen het gemiddelde cijfer onterecht omlaag.
  Die cijfers zeggen meer over de bewuste personen dan van Het Goed. Héél minderwaardig!!! Op

 7. Producten: 1 Service: 1 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 1

  Kwam hier vroeger vaak.
  Nu helaas niet meer.
  Veel te duur nu.. vroeger was het er echt druk nu niet meer

 8. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  In het begin leuke winkel tegenwoordig duurder dan de.Bijenkorf. belachelijke prijzen voor een kringloop. Ik was er deze week nog zag een leuke bloempot 9.95 ik dacht die zijn gek en zo waren er nog meer dingen een Minnie Mouse spaarpot 20 euro ff serieus het is een kringloop. Zal er niet snel meer komen als de prijzen niet veranderen

 9. Producten: 1 Service: 1 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 1.7

  Veel te duur. Wij komen hier nooit meer. Duurder dan nieuw

 10. Producten: 3 Service: 4 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.3

  Je vindt hier geen spulletjes met een leuk prijsje omdat elk artikel grondig lijkt te zijn opgezocht op internet. Het is een dure winkel, nieuw is meestal goedkoper. Zo zijn koffiefilters standaard 1,95. Bij Blokker heb je die van Melitta voor 1,25. De mevrouw achter de kassa is meestal onvriendelijk. De mensen die aangeleverde spullen aanpakken zijn correct en soms aardig. Ze werken hard. Maar vaak is er ook niemand om de spullen aan te pakken. Het was lang mijn favoriete winkel, maar vanwege de prijzen wijk ik uit naar interessantere winkels in de buurt. Jammer!

 11. Producten: 4 Service: 2 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 4.3

  veel te duur, waarom deze absurde prijzen voor een kringloop, aantal jaren geleden rijen bij de kassa, die zie je nu niet meer, veel handel zie je maanden in de winkel staan, loop er nog weleens binnen, maar koop er zelde nog iets, zonde.. en onvriendelijk personeel... geen zin om afgeblaft te worden als ik iets wil vragen.... ga Voortaan wel naar schiedam... betere prijzen en vriendelijker personeel

 12. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6.7

  Het is te duur voor een kringloopwinkel. Niet al het personeel lijkt daar met plezier te werken. Jammer. maakt geen goede indruk.

 13. Producten: 5 Service: 1 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4

  alles was afgepryst [50 korting wegens ??????] maar is nog duur weinig service { ikea is goedkoper}

 14. Producten: 4 Service: 4 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.7

  Ik heb deze winkel nu een paar keer bezocht. Is de laatste keer geweest.
  Prijzen zijn veel te hoog. Het personeel over het algemeen niet aardig.
  Een kringloop om met een grote boog omheen te lopen!

 15. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6

  Spullen zijn opzich best mooi maar 80% is echt veel te duur geprijsd.

 16. Producten: 1 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 4.7

  Je krijgt het aan het hart zodra je de prijzen ziet. Kringloop?! Geen bezoek waard .
  Inrichting netjes. Service normaal

 17. Producten: 8 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Fijne winkel. Qua prijzen valt het wel mee, al vind ik het voor een kringloop wel wat duur. Vergeleken met Piekfijn en Rataplan in Rotterdam vind ik prijs-kwaliteit wel vele malen beter. Vergeleken met het Goed Schiedam (duur en soms vies) zijn de prijzen ook beter en schonere mooiere spullen. Ik vind hier altijd wel leuke dingen. Het Goed Deventer blijft mijn favoriet. Goedkoop, mooi spul en vriendelijke service.

 18. Producten: 5 Service: 2 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 4

  Nooit meer heen gaan duur ongezellig een vrouw achter de kassa die zou ik achter het behang willen plakken

 19. Producten: 1 Service: 1 Uiterlijk: 1 Gemiddeld: 1

  Belachelijk duur. Ikea lampjes zijn bij Ikea nieuw goedkoper. Een servies wordt per kopje en schoteltje, alle onderdelen, los geprijsd waardoor het idioot duur wordt-. Als je er wat van zegt wordt je afgeblafd. Vrijwilligers zijn bang en durven niets te zeggen. De manager daar denkt dat hij de Bijenkorf runt. Mensen geven gratis hun spullen en daarna wordt het voor woekerprijzen verkocht. Tot aan de yoghurt verpakking van Albert Heijn toe. Totaal geen service. Nog geen oud tasje om in te doen. Ik kan iedereen aanraden voortaan naar Het Goed Schiedam te gaan. Redelijk geprijsd en lieve behulpzame gastvrije mensen.
  Ik vul voor alles een 1 in anders komen jullie er nog te goed vanaf

 20. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Veel Geld vragen daar het veel al gratis afgehaald of gebracht word ,oneenigheid onder p ersoneel om wie is nou de baas ? 20 man cq vrouw personeel de een wel op de loonlijst de andere niet ,moet zelf voor een telepeltje nog. ,tikken ,terwijl,de,vrijwillegers, antousiast hun,arbeid doen, staat het vaste personeel te kontroleren of ze iets doen wat niet klopt en vinden zij iets dan mogen wij bezoekers daar dan van genieten hoe de onbetaalde hond dan luidrugtig afgeblafd wordt .

 21. Producten: 6 Service: 5 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.7

  Artikelen veel te duur ! Soms in de winkel goedkoper, en dan heb je nog nieuwe spullen ook. Personeel onvriendelijk, op een uitzondering na.

 22. Producten: 7 Service: 4 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.7

  Sommige dingen echt veel te duur, in de winkel soms goedkoper en dan heb je het nieuw. Personeel meestal heel onvriendelijk. Zouden deze punten echt moeten verbeteren.

 23. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Bepaalde items zijn echt veels te duur, maar daar tegenover staat dat er af en toe hele goedkope schatten tussen zitten. Ik kom voor de boeken en die zijn heel betaalbaar voor €0,50 tot ongeveer €2,50 voor een degelijk boek, met af en toe een uitschieter.
  Personeel is heel wisselend. Er zijn hele klantvriendelijke mensen, maar ook personeelsleden die je zo minimaal mogelijk helpen.

 24. Producten: 4 Service: 4 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.7

  Veel te duur en een heks achter de kassa die boos word als je aangeeft dat hun prijzen te hoog zijn

 25. Producten: 8 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Duur,sommige producten zijn veel goedkoper en nieuw in de gewone winkel

 26. Producten: 6 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Wederom teleurstellend, prijsniveau ligt echt te hoog voor een kringloop.
  Voorbeeld aftands werphengeltje (opknappertje) ca 30 jaar oud. Prijs € 14,95
  Een beroep op de redelijkheid faalt al heel snel, personeel mag niet (wil niet ?) beslissen of is niet geinteresseerd.
  Jammer, een mooi concept wordt zo om zeep geholpen

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10