Kringloop Wageningen - Churchillweg 33

Adres

Churchillweg 33
6706 AC  Wageningen (Gelderland)
06-45609099

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
11:00-18:00 
Donderdag
11:00-18:00 
Vrijdag
11:00-18:00 
Zaterdag
11:00-18:00 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloop Wageningen - Churchillweg 33. Op 4 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloop Wageningen - Churchillweg 33. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloop Wageningen - Churchillweg 33 op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Wageningen of kijk in het overzicht kringloop in Gelderland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Churchillweg 33 in Wageningen.

Deel ook je ervaringen met Kringloop Wageningen - Churchillweg 33. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 6 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Twee ruime winkels met veel spullen.
  De prijzen van de vintage spullen en opgezette dieren zijn geen 'tweedehands' prijzen. Deze kan je tegen inkoopprijs of meer kopen. Lijken mij ook eerder opgekochte partijen dan ingeleverde tweehands spullen.
  Leuke winkels om te bezoeken op zoek naar net dat product wat je graag wilt kopen en al jaren zoekt

 2. Producten: 4 Service: 2 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 3.3

  Heb al tientallen kringloopwinkels afgespeurd en dit is toch wel de duurste die ik ooit bezocht heb. De kleding was fantastisch leuk maar echt heel duur. De kledingafdeling was eerder een vintagewinkel. Als je dan met de insteek naar binnen gaat dat het een kringloop is kom ik toch wel erg teleurgesteld naar buiten. Leuke broek gevonden voor 12,50 maar er zat een flink gat in. Gevraagd of er wat vanaf kon maar de beste dame deed heel erg moeilijk. Het zou zogenaamd uit de jaren 60/70 komen. Achteraf kwamen we erachter dat dit helemaal niet het geval was. Erg jammer.

  Ook belachelijk dat ze al het servies per stuk prijzen. Letterlijk elk glas was geprijsd. Wat mij betreft is er gewoon een lijst met hoeveel een glas en hoeveel een kopje kost. Veel makkelijker voor het personeel en fijner voor de koper. Denk dat ze op deze manier meer zullen verkopen wat wel nodig is aangezien het echt veel te veel was en ik door de bomen het bos niet meer zag. Ik kom hier in ieder geval niet meer terug.

 3. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Zeer mooie winkel en prijzen op hun plaats veel mensen vergeten vaak dat de huur gas water en elektra niet door de staat betaald wordt en ja op internet heb je geen huur dus kan het goedkoper maar ik slaag er altijd en verdien er zelf ook nog aan ga zo door super

 4. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9.3

  Geweldige ervaring. Hele bijzondere spullen. Eigenaar en zoon zeer behulpzaam en vriendelijk. Als je goed zoekt vindt je er pareltjes tussen. We komen zeker terug.

 5. Producten: 8 Service: 6 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.3

  De naam kringloopwinkel is echt verkeerd gekozen. De beste man is een handelaar die inboedels opkoopt. Deze worden vervolgens voor behoorlijke prijzen doorverkocht. Op zich prima, maar verwacht hier geen leuke koopjes! De winkel heeft dus mooie spullen, het is goed gepresenteerd. De mensen zijn meestal aardig. Wat mij betreft meer een antiekwinkel.

 6. Producten: 3 Service: 4 Uiterlijk: 4 Gemiddeld: 3.7

  Veelste dure winkel. Wel retro spullen te vinde maar als je goed op marktplaats zoekt vind je hetzelfde voor 70 % minder. Ieder jaar worden ze duurder. Een simpele stoel was 195 euro. Hallo! Het is nog steeds 2e hands. Hier kom ik niet meer!

 7. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Leuke winkel, veel oude spullen voor een redelijke prijs! Vriendelijk geholpen dooe het personeel.

 8. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.7

  Inderdaad niet een kringloopwinkel in de juiste zin van het woord. Veel spullen achter glas en behoorlijk aan de prijs. Wel wat mooie spullen gezien maar daar moet je wel diep voor in de buidel tasten. Ik zag verschillende klanten teleurgesteld afdruipen door de hoge prijzen. Zelf kocht ik een cd voor 1 euro en dat was een redelijke prijs. Als je in de buurt bent, kun je gerust eens kijken maar verwacht geen schatten voor een bodemprijs.

 9. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Mag niet de naam kringloopwinkel hebben. Glas verkopen voor meer dan de nieuwprijs is niet des kringloopwinkels.
  Wel mooie winkel leuke spullen maar antiekhandel is wellicht een betere naam.

 10. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Hele grote winkel met leuk souterrain.
  Niet geprijsde spullen gaan voor goeie prijs weg. Een hele aardige dame hielp ons.

 11. Producten: 8 Service: 6 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Dit is geen kringloop, maar een handelaar!
  Heeft mooie retrospullen, maar absoluut aan de bovenkant van de markt qua prijs. Veel dingen zijn niet geprijsd, maar de kinderen diecef werken weten niet wat iets dan moet kosten.

 12. Producten: 5 Service: 6 Uiterlijk: 3 Gemiddeld: 4.7

  Als je op zoek bent naar iets bijzonders en bereid bent hiervoor een aardig bedrag neer te tellen zit je hier goed. Is meer een handelaar dan een kringloop en daar zijn de prijzen ook naar.

 13. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Heel gaaf! Mooie items. Stoer, retro, klassiek. Iets duurder dan een gemiddelde kringloop. Maar het meeste Is dan ook wel echt wat specialer.

 14. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Gezellige, leuke kringloopwinkel met veel leuk 'ouds'.

  Kinderboeken zijn helaas echt te duur geprijsd!

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10