Kringloopwarenhuis Zoetermeer

Adres

Edisonstraat 3
2723 RS  Zoetermeer (Zuid-Holland)
06-47002355

Openingstijden

Maandag
09:30-16:30 
Dinsdag
09:30-16:30 
Woensdag
09:30-16:30 
Donderdag
09:30-16:30 
Vrijdag
09:30-16:30 
Zaterdag
09:30-16:30 
Zondag
Gesloten

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Kringloopwarenhuis Zoetermeer. Op 6 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Kringloopwarenhuis Zoetermeer. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Kringloopwarenhuis Zoetermeer op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Zoetermeer of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Edisonstraat 3 in Zoetermeer.

Deel ook je ervaringen met Kringloopwarenhuis Zoetermeer. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9.3

  Fijne kringloop! Heerlijk rommelen hier; muziekje aan; aardige mensen; prima prijzen. Hier en daar is ineens iets veel te hoog geprijsd maar over het algemeen prima!

 2. Producten: 8 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.3

  Fijne ruime winkel. Mooie prijsjes

 3. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Wat een mooie en nette kringloop.
  Ook fijn personeel wat er werkt en echt allemaal vrijwilligers.
  En dat allemaal ook nog voor het goede doel Stichting Bijstandskind Helemaal super

 4. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  De nieuwe locatie op de Edisonstraat nummer 3 is super gezellig!! Fantastisch lieve werknemers en groot arsenaal aan leuke spullen!

 5. Producten: 9 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 9.7

  een super winkel de Ikea onder de kringloopwinkels
  alles schoon goed geordend elk vakje een ander thema en op kleur
  kleding afdeling is geweldig groot schoon veel keuzen modern en ook hier alles op kleur
  Electro hoek kan beter wel getest maar geen aandacht aan besteed
  hier en daar woord alles los getrokken door klanten maar daar kan de winkel niets aan doen dat maakt het rommelig
  meubel zijn wel zeer goedkoop ruimen keuzen
  kassa jammer genoeg maar twee waar door je soms lang moet wachten
  maar men pakt alles voor je in en help met inladen van daar de wacht tijd ma ja kan ook net alles hebben
  helaas is deze winkel verhuis naar de Edisonstraat in zoetermeer
  dus moet ik nu wat veder rijden
  deze locatie was op loop afstand van me huis

 6. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 8.7

  Wat een gezelig en leuken winkel
  Kom in heel veel kringloopwinkels in Nederland
  Van wegen mijn werk als vertegenwoordiger
  Maar dit is een echte evaring wat geweldig mooie opgezet
  Schoon en op kleur uitgestald
  Wat me.opviel is de prijs
  van de wat ouden bijna antieke artikelen
  Hier merk je aan dat men tevreden is met het gratis ontvangen van goederen en niet heel internet af speurt naar de waarden van het artikel
  Hier maak je dus 80% kans op dat eenen dingen wat je zo vaak op tv ziet langs komen
  Ik kom hier zeer zekker vaker langs al moet ik er voor om rijden
  Top mijn winkel

 7. Producten: 5 Service: 7 Uiterlijk: 5 Gemiddeld: 5.7

  Personeel probeert zijn best te doen, maar winkel blijft rommelige indruk maken. Vaak zijn spullen overpriced. Het is al vaker gezegd, vaak tref je beschadigde spullen aan. Jammer. Wellicht zal het voor deze kringloop handiger zijn als er wat meer schappelijke prijzen gehanteerd gaan worden en apparatuur schoongemaakt in de winkel komt te staan.

 8. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Een fijne winkel lekker groot en alles is uitgestald zodat je zelf goed kan rondkijken. Ben hier al een paar keer geweest en heb toch wel wat dingen hier gekocht. De mensen die er werken zijn reuze behulpzaam en aardig. Het personeel zit niet continue op je lip. Ik deel de ervaring van Miriam van den Berg niet. Ik heb nog geen 1x iets in mn handen gehad wat kapot was of smerig. Conclusie een gezellig winkel met véél betaalbare en mooie spullen.

 9. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Ben er al een paar x geweest,en vind het een goede service en ze nemen alle tijd voor je...spullen staan netjes en zijn schoon vind ik erg belangrijk,ga zo door!!!

 10. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Mijn naam is hellen v oeveren en toen kringloop mania open ging kwam ik er samen met mijn vriendin 2 x in de week heb besloten om daar als vrijwilligster te gaan werken werk er nu 9 mnd met heel veel plezier 3 x in de week wij ons team zijn allemaal vrijwilligsters wij hebben nu sinds kort iemand erbij die beschadigde meubels weer op knapt voor ons alles wat wij binnen krijgen wordt schoon gemaakt en gestofdzuigt de electriche apperatuur word getest of ze het doen we kijken alles na glazen kop en schotels en bekers worden schoon gemaakt en op kleur weggezet onze kleding hangt op kleur onze boeken staan op alfabet met de achternaam van de schrijver/ster om de week worden de stellingen schoon gemaakt en na gekeken. We hebben 2 heren 3 keer in de week die alle meubelen gezellig neerzetten met leuke decoraties erop. We hebben onze vaste klanten die je al kent en vragen als je het binnen krijgt wat ze nodig hebben kun je me dan bellen .We doen onze uiterste best om het iedereen naar zijn zin temaken in onze winkel we drinken s'morgens 2 x koffie tussen de middag eten we met ons allen en s'middags drinken we ook 2 x koffie ik heb het zeer naar mijn zin in kringloop mania
  Mvg hellen v oeveren

 11. Producten: 3 Service: 2 Uiterlijk: 2 Gemiddeld: 2.3

  Wat een aanwinst voor stadshart Zoetermeer zou kunnen zijn is m.i. nog niet uit de verf gekomen. Een grote winkel waar veel van valt te maken. Gezellig, niet echt. Medewerkers zitten aan een lange tafel en zijn vooral met elkaar aan het babbelen: werken zie je ze niet (ben er nu 4 keer in 11 half jaar tijd geweest op verschillende tijden).
  Zelf vooral geinteresseerd in serviesgoed/glaswerk, schilderijen. Er zijn veel spullen in de winkel. Alleen als ik iets oppak is er vaak een stukje af, is het kapot of is het niet goed schoongemaakt. Dat geeft de winkel een smoezelig en rommelig aanzien. Als je de prijzen dan ziet dan begrijp ik niet dat je voor iets wat niet heel is nog een paar euro durft te vragen. Ik vind het niet erg om een paar euro voor een leuk item te betalen maar dan moet het wel heel zijn. Het overzichtelijker uitstallen geeft een prettigere aanblik. Dus serviesgoed bij elkaar, vazen en bloempotten, etc. Bij de lange stellingen is dit (nog) niet het geval. Pas je inname beleid aan en accepteer alleen zelf schone en hele producten. De eigenaar vertelde mij laatst dat de loop in deze winkel er nog niet echt inzit: doe wat aan de uitstraling van je winkel (schoon en gezellig maken), aan naamsbekendheid, aan klantvriendelijkheid, en aan je prijzen, dan komt die loop er echt wel!
  --
  Antwoord van de winkel:
  Beste mirjan van de berg,
  Wij kunnen ons.vinden.in een paar van u bevindingen maar ook in een paar niet. Waar wij ons in kunnen vinden is Dat het soms wat te duur kan zijn en niet heel
  Dit is een vrijwilligers te kort hellaas we moeten deze winkel runnen met 3 mensen 6 dagen per week 8 uur per dag non stop
  Dat houdt in
  Bezorgen/afhalen
  Innamen maneschijn beheer
  Schoonmaken checken prijzen indelen van de winkel
  Kassa in plannen
  en ga zo maar door
  Dan nemen we af en toe inderdaad plaats aan de koffie tafel in de koffie hoek Ff rusten. Is namelijk nog altijd vrijwilligers werk.
  De plek is ook voor klanten en vasten klanten die dan plaats nemen bij ons aan tafel dat vinden wij heel gezelig en leuk.
  De prijzen kunnen wij ook helaas niet altijd op dej uistheid beoordelen ook hier komt de vrijwilliger te kort en de vakkennis die per klant verschilt. In deze daar om kunt u bij ons altijd onderhandelen dit wordt in de winkel kenbaar gemaakt.
  Ook lopen er bij ons zeer veel klanten in de winkel die iets stuk maken of stoot dit woord.in 90% van de gevallen niet gemeld dan weten wij het hellaas ook niet en de winkel is 2000m2 groot.dus met 3 man onmogelijk. Om dit elke dag te chekken
  Dus roepen we hier bij iedereen die onzen stichting bijstands kind een warm hart toe draag.om ons te komen helpen al is het maar een uurtje per maand help ons helpen
  De mensen die hier nu helpen doen dat met hun hart en ziel
  Maar ook wij zijn mensen en kunnen niet alles.en vraagen. Dan ook kom op en help.ook.een ons om van de geweldige lokatie. Iets geweldig te maaken
  Meer om onzen gezinnen in Zoetermeer een warm hart toe te draagen die bij onzen stichting aan kloppen zonder u steun en hulp staan deze kinderen letterlijk in de kou
  Dank u voor u mening wij gaan hier 1000000% zekker morgen nog mee aan de gang

 12. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.3

  Een erg grote en overzichtelijke kringloopwinkel met voor ieder wat wils. Ik heb hier al een aantal keer leuke spulletjes voor weinig weten te bemachtigen. De cd en dvd collectie is wat achterhaald maar hopelijk gaat hier verandering in komen.
  Verder, aardig personeel met als mascotte Boy de herdershond!

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10