Pelgrimshoeve Snuffelmarkt

Adres

Wattstraat 21
2723 RA  Zoetermeer (Zuid-Holland)
079-3610933

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
14:00-20:00 
Woensdag
Gesloten
Donderdag
14:00-17:00 
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze winkel is aangesloten bij de BKN.

Informatie

Adres, openingstijden en beoordelingen voor Pelgrimshoeve Snuffelmarkt. Op 2 dagen in de week kun je tweedehands winkelen bij Pelgrimshoeve Snuffelmarkt. We hebben op deze pagina alle openingstijden van Pelgrimshoeve Snuffelmarkt op een rij gezet. Er zijn nog meer kringloopwinkels in de buurt. Bekijk elke kringloop in Zoetermeer of kijk in het overzicht kringloop in Zuid-Holland voor alle kringloopwinkels in de provincie. Op de kaart zie je waar de kringloopwinkel is gevestigd en kun je direct een route plannen naar Wattstraat 21 in Zoetermeer.

Deel ook je ervaringen met Pelgrimshoeve Snuffelmarkt. Wanneer je een beoordeling achterlaat voor deze winkel help je andere bezoekers met tweedehands winkelen.

Beoordelingen

 1. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 7.7

  Mooie verzorgde winkel. Altijd stervensdruk als ik er kwam. Ruim aanbod, veel keus. Prijzen zijn wel hoog.

 2. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 9

  Ik word hier heel blij van. Iedere keer als ik langs ga kom ik met leuke spullen thuis. Het is er wel ontzettend druk. Het zijn kleine prijzen. De winkel is goed ingericht. Mijn complimenten!

 3. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Hele fijne mooie winkel. Alles netjes gesorteerd en zeer goede aanvulling. Er is altijd wel iets te vinden voor mooie prijzen. Aardig personeel . Ik kom in heel het land in kringloopwinkels en dit is 1 van mijn favoriete winkels. Zeker het bezoeken waard.

 4. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Mooiste kringloopwinkel die ik ken. Super gesorteerd en je vindt er altijd wel iets van je gading. Boekenafdeling top! Prijzen redelijk en soms nog aangenaam laag, bv 10 cent voor een zakdoekje. Jammer dat ze beperkt open zijn. Opbrengst gaat naar goede doelen. Topzaak!!

 5. Producten: 8 Service: 10 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  Mooie winkel.
  Alles is geordend, schoon, heel, netjes. Top!
  Aardige mensen, behulpzaam. Speelgoed en puzzels compleet. Een verademing.
  Heerlijk ruim, ik kom altijd met iets leuks thuis.

 6. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Super gezellige winkel
  Heel goed en aardig personeel zeer behulpzaam
  Een top winkel

 7. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Super nette goed georganiseerde winkel. Zeer leuk en groot! Prijzen zijn netjes en vriendelijk personeel

 8. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 6.3

  Grote kringloop, netjes verdeeld over diverse afdelingen! Prijzen zijn vaak absurt hoog! Onbegrijpelijk!
  Personeel mag zeker een stuk vriendelijker worden, en niet zo wantrouwend! ‘Dat bewakingsteam wat bij de uitgang zit en om een bon snauwt’ echt belachelijk!!! Zo wil je toch niet behandeld worden??? Kost ze klanten en omzet, maar de omzet compenseren ze weer met prijzen duurder dan reguliere winkel!

 9. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.3

  Grote winkel..netjes gesorteerd.
  Helaas zijn de prijzen veel te hoog! En ze blijven stijgen, zonde!

 10. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.3

  Erg leuke kringloop, zeer groot (2 verdiepingen). Van alles is wat aanwezig en het is goed geordend. De prijzen zijn wisselend, maar je kunt er soms met 'schat' vandaan komen. Personeel is erg vriendelijk. Openingstijden zijn beperkt en dat is jammer. Één van mijn favoriete kringlopen in Zoetermeer.

 11. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Kom hier al zeker 20 jaar. In de loop van de tijd is het eea wel duurder geworden. Jammer dat ze zo weinig open zijn. De vrijwilligers doen enorm hun best. Tot nu toe nergens zo’n mooie goed georganiseerde en nette kringloop gezien. En hun transparantie elk jaar een jaarverslag in de krant waar de inkomsten naar toe gaan is perfect!

 12. Producten: 7 Service: 5 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6.7

  de prijzen bij de ansichtkaarten zijn soms belachelijk duur! Soms 2 dezelfde kaartjes 2 verschillende prijzen, als antw kreeg ik dat het komt hoe oud de kaartjes zijn😏Na goed zoeken heb ik wel wat leuke kaartjes gevonden voor 0,10.

 13. Producten: 10 Service: 10 Uiterlijk: 10 Gemiddeld: 10

  Erg leuke winkel. Alleen de prijzen worden steeds hoger

 14. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Leuke nette zaak. Veel leuke spullen te vinden. Goede service en vriendelijk personeel. Jammer dat hij zo weinig open is

 15. Producten: 8 Service: 4 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 6.7

  Enorm fan van de Pelgrimshoeve. Sinds enige tijd heb ik het idee dat ze maar wat prijzen per afdeling. Ze zijn echt enorm duur geworden op bepaalde afdelingen, er is geen ruimte meer voor onderhandelingen, De gemoedelijke sfeer is er uit, big business is het geworden. Ws komt het door alle media die bovenop de kringloopwinkels is gedoken. Zonde.....

 16. Producten: 7 Service: 9 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7.7

  Enorme drukte vanwege de krappe openingstijden. Wel een enorme selectie aan spullen. Mooie boeken, hobby en verzamel spul. De kleding valt wel heel erg tegen. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

 17. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8

  Leuke gezellige winkel
  Helaas weinig open en erg druk
  Prijzen soms goed maar ook duur voor kringloop aangezien ze alles voor nop krijgen

 18. Producten: 7 Service: 7 Uiterlijk: 7 Gemiddeld: 7

  Erg druk . Sommige producten zijn in normale winkel goedkoper dus wees prijs bewust .leuk dat er een hoek is waar verzamelaars spullen liggen ( speeltjes flippo's ect)

 19. Producten: 8 Service: 7 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Goed gesorteerd. Heel schoon. Jammer dat hij maar zo weinig open is.

 20. Producten: 7 Service: 6 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 6.3

  Ooit de gezelligste, grootste en betaalbare kringloopwinkel van Zoetermeer met mooie kwalitatief hoge spullen. Het valt op dat er steeds minder kwalitatieve spullen staan. Kon je tot ongeveer een jaar geleden nog een prima nette bank voor E 40 kopen, nu mag je blij zijn als je daar een beschadigde stoel voor kan kopen. Het kledingaanbod lijkt in een impasse te zitten. Veel ouderwets spul, kleding wat verwassen is of zelfs met scheuren (kwam tot voor kort niet voor). Nu besef ik uiteraard dat de Pelgrimshoeve afhankelijk is van hetgeen wat wordt binnengebracht, maar het lijkt erop dat de selectiecriteria wat er in de winkel komt steeds minder wordt. Ook (zoals bij bijna alle kringloopwinkels) gaan de prijzen meer en meer omhoog. Grote pluspunten: goed gesorteerd, grote, goed gesorteerde boekenafdeling, op de platenafdeling zo nu en dan echt een buitenkansje. Helaas wordt het hier steeds meer een gekkenhuis qua bezoekers (want beperkt open) en dat geeft vaak niet een leuke winkelervaring (graaien, dringen, duwen). Maar daar kan deze kringloop niets aan doen, dat ligt aan de klanten....

 21. Producten: 7 Service: 1 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 4.7

  Te weinig open . rommelig. Niet geordend. Slechte Service. Tafel voor bezorging stuk wilde ze lijmen maar zag er niet uit. Kreeg een andere tafel maar moest wel €150 bij betalen. Schofterig!!!

 22. Producten: 6 Service: 4 Uiterlijk: 6 Gemiddeld: 5.3

  Sinds april is het systeem in de hoeve anders geworden. Anders dus, zeker niet beter ! Het is allemaal veel onpersoonlijker geworden, jammer. Graag weer terug naar de oude indeling, met oude manier van afrekenen svp !

 23. Producten: 9 Service: 9 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 8.7

  Mooie grote winkel. Helaas te weinig open waardoor je steeds enorme massa's volk hebt.
  De producten zijn heel divers en je komt altijd met wel iets de deur uit.
  Ook de kleine sub-"winkels" werken prima. Speelgoed bij speelgoed en boeken en platen aan de andere kant van het pand.
  Ook met meerdere kassa's werkt dit fijn.

 24. Producten: 8 Service: 8 Uiterlijk: 9 Gemiddeld: 8.3

  Super grote winkel (2 verdiepingen) waar alles in een soort van aparte winkeltjes wordt verkocht. Mooie grote boekenafdeling, cd/platen/dvd afdeling is gewoon super (soms wel wat aan de prijs voor een kringloopwinkel). Heb hier al veel mooie en leuke dingen weten te kopen, vaak voor een zeer zacht prijsje.
  Wat (helaas) wel opvalt is dat de prijzen iedere keer wat hoger lijken te worden. Jammer dat deze mega kringloopwinkel beperkt open is, dat is dan ook te merken als je dinsdag om 15:00 uur arriveert (enorme rijen voor de ingang, chaos bij met name de kledingafdeling).

 25. Producten: 7 Service: 8 Uiterlijk: 8 Gemiddeld: 7.7

  Alles is super gesorteerd! Waanzinnig!
  Grote winkel.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze winkel vindt.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10